bilingi z komórki firmowej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » bilingi z komórki firmowej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: bilingi z komórki firmowej

witam, mój mąż zaromansował w pracy, ciągnie to 4 miesiące, od września ze mną nie mieszka, wniósł pozew o rozwód bez orzekania o winie. Ja sie nie godzę na nieorzekanie o winie, bo nasze małżeństwo było dobre, a nawet wszyscy stawiali nas za wzór. Znajomość w pracy bardzo męża zmieniła. Zorientowałam się po sms-sach w środku nocy, na które ciągle odpisywał. Na moje pytania odpowiadał, że nie wie, co to i kto, a minę miał wyraźnie zadowoloną. Telefonu nie mogłam sprawdzić, bo miał hasło. Moje pytanie brzmi czy mogę w jakiś sposób dotrzeć do bilingów sms-sów z komórki jego firmowej?. Juz nie pracuje, bo go wyrzucili i nie ma już tego telefonu. Czy został jakś ślad po tych rozmowach?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: bilingi z komórki firmowej

z tego co wiem to mozna tylko dowiedzieć się o numerach na które pisał i dzwonil. Treści wiadomości napewno nie uzyskasz bo nie są rejestrowane.
Wątpię żeby Ci się udało uzyskać taki biling tymbardziej że był to telefon służbowy

3

to nie do końca tak.Jeśli chcesz mieć jakiekolwiek dowody w ręku musisz mieć telefon fizycznie w ręce nawet bez jego karty wystarczy sam aparat i zanieś go do firmy która zajmuje się odzyskiwaniem danych. Bez problemu odzyskają 200, 300 sms-ów ostatnich i bilingi rozów. Jeśli chodzi o smsy wszystko zależy od pamięci telefonu. Nawet jesli smsy zostały wykasowane to nie jest żaden problem dla dobrego informatyka. Jeśli jesteś z wrocławia to wiem gdzie jest taka firma i chłopcy pewnie pomogą. Powodzenia

4

mysle, ze jesli chodzi o rozwod to moze w bylej pracy meza pomoga i udostepnia tel? pewnie nie obedzie sie bez adwokata...:(

5

Wszystkie smsy i rozmowe są przetrzymywane przez operatora. Z tego co wiem dotrzeć mozna do nich tylko za pozwoleniem sądu bądż prokuratury..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » bilingi z komórki firmowej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024