Brak logiki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1

Temat: Brak logiki

Witam. Jestem facetem i mam 18 lat. Ostatnio 4 spotykałem się z dziewczyną 16 lat, która ewidentnie od początku na mnie leciała. Po prostu to widziałem i czułem, bo da się to rozpoznać. Moja atrakcyjność w jej oczach naprawdę bardzo urosła, bo wyszedłem przed nią na męskiego, odważnego, spontanicznego faceta. Na 3 randce sama się do mnie tuliła i całowaliśmy się. Później nawet sama zaczęła chwytać mnie za rękę i pytać kiedy znów się spotkamy. A jak jej powiedziałem że mam konto na fotka.pl to wyleciała z tekstem "tylko żeby mi cię tam nie podrywali :* " Jednym słowem leciała na mnie i można powiedzieć, że była to dobra droga do związku.

Kiedy spotkaliśmy się 4 raz w ogóle nie zmieniłem swojego zachowania względem niej i serio wydaje mi się, że była to udana randka. Tym razem ona sama inicjowała pocałunek, sama chwytała mnie za rękę, mówiła teksty typu "kiedyś jak spotkamy to każę ci to i tamto" , "jesteś kochany" , mówiła też że mi ufa. I tu nagle zaczyna się przepaść. Po paru dniach pisałem do niej na fejsie, krótkie pierdalamento i pytałem czy ma czas o jakieś tam godzinie. Tym razem zdecydowanie robiła mnie w chu.. wykręcając się, że nie ma czasu itd. A kiedyś jak serio nie mogła się spotkać to sama proponował inny termin. A teraz pisała mi "dam ci znać jutro rano". A nie dawała. I tak dwa razy.  Obiecała też, że za parę dni wyśle mi swoją fotkę w stroju sylwestrowym, ale oczywiście tego nie zrobiła.

Powiedzcie mi gdzie tu jest logika? O co może jej chodzić i co powinienem w takiej sytuacji zrobić? Od 3 dni nie mam z nią żadnego kontaktu a kiedyś sama zaczynała rozmowę. Nie wydaje mi się żebym na tej 4 randce popełnił jakiś kolosalny błąd, który by mnie przekreślił w jej oczach. Ewidentnie mnie teraz zlewa i nie chce się spotkać. Co o tym wszystkim sądzicie?

Podro

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak logiki

Moje pomysły :
-poznała kogoś, kto jej się bardziej spodobał
-uznała, że byłeś zbyt oschły, bierny i że Ci się narzuca dlatego się zdystansowała
-jej koleżanki Cię obczaiły i stwierdziły, że ją 'stać na więcej'

Nie oczekuj od dziewczyny w tym wieku dojrzałego zachowania, ale możesz jej zapytać, czy coś się stało, tylko spokojnie , bez wyrzutów - może coś ważnego i nie miała czasu / głowy na myślenie o Tobie wink

3

Myślę że dziewczyna chciała sprawdzić czy Tobie tak samo zależy na niej, jak jej na Tobie.

4

felizaa napisał/a:

Moje pomysły :
-poznała kogoś, kto jej się bardziej spodobał
-uznała, że byłeś zbyt oschły, bierny i że Ci się narzuca dlatego się zdystansowała
-jej koleżanki Cię obczaiły i stwierdziły, że ją 'stać na więcej'

Nie oczekuj od dziewczyny w tym wieku dojrzałego zachowania, ale możesz jej zapytać, czy coś się stało, tylko spokojnie , bez wyrzutów - może coś ważnego i nie miała czasu / głowy na myślenie o Tobie wink

Wątpię żeby poznała kogoś innego bo nawet z tego co wiem nie miała specjalnej okazji
Ja znam jej koleżanki dość dobrze więc raczej też wątpię bo one mnie lubią. Zresztą spory czas temu pisała mi "że fajna ze mnie duperka" więc fizycznie jej się podobam. Wtedy to olałem bo mi na niej jeszcze nie zależało Znam tą dziewczynę od 1,5 roku około ale wiem, że ona te ostatnie spotkania traktowała jako randki a nie spotkanie z kumplem bo tuląc się do mnie mówiła coś w stylu "popatrz, nie spodziewałam się ze tak skończymy"

5

Ona jest bardzo młoda i zaczyna co dopiero wtajemniczać się w te sprawy. Sprawdzać jaki typ chłopaka najbardziej się Jej podobna. Trzeba własną teorię sprawdzić w praktyce wink, a doszła do wniosku, że jednak to nie to.

6

sung napisał/a:

Wątpię żeby poznała kogoś innego bo nawet z tego co wiem nie miała specjalnej okazji
Ja znam jej koleżanki dość dobrze więc raczej też wątpię bo one mnie lubią. Zresztą spory czas temu pisała mi "że fajna ze mnie duperka" więc fizycznie jej się podobam. Wtedy to olałem bo mi na niej jeszcze nie zależało Znam tą dziewczynę od 1,5 roku około ale wiem, że ona te ostatnie spotkania traktowała jako randki a nie spotkanie z kumplem bo tuląc się do mnie mówiła coś w stylu "popatrz, nie spodziewałam się ze tak skończymy"

W takim razie nie wiem, może faktycznie to test na sprawdzenie Twojego zaangażowania w znajomość wink Tak czy siak - zapytać zawsze możesz , w ten sposób go zdasz ( wnioskuję , że tego właśnie chcesz )

7

Kurcze fajnie by było gdybym miał z nią jakiś kontakt wink Dzwoniłem do niej przed chwilą ale nie odbierała. Napisałem na fejsie, jest dostępna a nawet nie wyświetliła. Fuck logic wink

8

sung napisał/a:

Kurcze fajnie by było gdybym miał z nią jakiś kontakt wink Dzwoniłem do niej przed chwilą ale nie odbierała. Napisałem na fejsie, jest dostępna a nawet nie wyświetliła. Fuck logic wink

W takim razie moim zdaniem wystarczy już tych prób kontaktu z Twojej strony, daj dziewczynie odetchnąć , cierpliwości wink

9

Młode dziewczyny lubią mówić takie rzeczy bez pokrycia. Te słowa nic dla niej nie znaczą.

10

Jesli Ci nie odpowiada, to przestan sie odzywac. Jak bedzie zalezalo to sama znajdzie kontakt, ale szczerze w to watpie.

11

Zawsze mnie ciekawiło co sprawia, że 18 letnia osoba (bez względu na płeć) bierze się za 16 latka/latkę, tym bardziej biorąc pod uwagę, że w tym wieku kilka miesięcy,o roku czy też dwóch nie wspominając, może robić sporą różnicę w dojrzałości, postrzeganiu świata etc.

12

geez napisał/a:

Zawsze mnie ciekawiło co sprawia, że 18 letnia osoba (bez względu na płeć) bierze się za 16 latka/latkę, tym bardziej biorąc pod uwagę, że w tym wieku kilka miesięcy,o roku czy też dwóch nie wspominając, może robić sporą różnicę w dojrzałości, postrzeganiu świata etc.

Może dlatego, że osobom w swoim wieku ciężej jest zaimponować wink A taka 16-latka wszystkim się zachwyci, we wszystko uwierzy , nie wymaga zbyt wiele - choć to też nie reguła

13

Nie ma tu żadnej reguły. Kiedyś byłem z laską 18 lat, czyli tyle co ja. I nieprawdą jest, że młodsze łatwiej wyrwać.

14

Prawda, prawda. Z wiekiem rosnie doswiadczenie i rosna ambicje takze w stosunku do partnera.

15

Ja przynajmniej widzę to po sobie i koleżankach. Nie chodzi tu o jakieś poważne sprawy, ale np jak kiedyś mi chłopak przeklną na randce to nie zwracałam uwagi, tak samo jak ja nie pale , nie oburzałam się jak chłopak przy mnie palił a później się kleił , mimo, że mi to bardzo przeszkadzało.  A dzisiaj natychmiast reaguje. Kiedyś imponowało mi jak chłopak zabierał mnie gdzieś na motorze, a to czy miał maturę , albo cokolwiek ciekawego do powiedzenia nie miało znaczenia.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024