Pytam bo ja ja kocham a Ona twierdzi ze tylko mnie lubi,skoro tak to czemu: już dawno nie zerwała ze mną znajomości (powiedziałem jej dawno temu nie kochasz =kończysz mi za bardzo na Tobie zależy nie będę umiał tego zrobić) to było z 2 lata temu.nr tel nie chciała dać długo aż tu z kilka miesięcy temu miałem kłopoty z netem ,zadzwoniła (miała mój nr.) od tego czasu dzwonimy(tzn.ja) do siebie co dzień czasem kilka razy Ona tez dzwoni pierwsza ale z 2-3 razy na tydzień ,zdarzy się że wyśle jej tylko smsa (Ona myśli że mogę być zły że nie dzwonię tylko sms) od razu oddzwania. Czasem to muszę wręcz ja że tak powiem ''wygonić'' usmiech.gif tak potrafimy wisieć na tel.Oczywiście co dzień rozmawiamy wieczorami na skype (żadne rozbieranki).Co do spotkań zawsze mówi że nie możemy ,po co.Ale zawsze przychodzi na umówione miejsce , tu jeszcze było coś takiego zrobiłem jej niespodziankę przyjechałem dzwonie,ale nie mogła.Wróciłem do domu Ona dzwoni że już może,myślała że czekam ,po głosie wyczułem że zachwycona to niebyła. Więc pytam Was kobiety jak tylko lubicie faceta to: spędzacie z nim praktycznie każdy wieczór na skype rozmawiając po kilka godzin czasem do 6 rano jak weekend i wolne.dzwonicie tyle do siebie ,i gadacie po 1,5 godziny ,ubieracie się tak jak wam powie (jak np.mam imieniny poproszę by ubrała np.czerwona sukienkę i uczesała kucykiusmiech.gif od tak wtedy slicznie wygladausmiech.gif to to robi)powtarzam żadne sex zabawy!!kiedyś rozmawialiśmy kilka razy w tygodniu po 3-4 godziny przez net teraz co dzień po 4-7 godzin + tel w dzień .Każde spotkanie ma być ostatnie,mówi że jeszcze raz przyjadę to będzie koniec jakoś nigdy nie jest.Tel nie mogłem sie doprosić w końcu sama dała.Tylko lubi???kilka szczegółów Ona 32 lata mężatka ja 33l żonaty (w trakcie rozwodu). Ile ja bym dał by poznać jej myśli gdy gadamy Ona zmęczona bo już puzno kładzie się na kanapie pod głowę poducha udaje że śpi ,ale ja Cie słyszę mówiusmiech.gif (na pewno nie chce iśc spać bo jak powiem no to dobranoc zmęczona padasz już od razu wstaje)co to ma być??? co ja mam wtedy mówić jak mi tu udaje że śpi a spać nie chce nie rozumiałem i nie rozumie dalej kobiet
Oczywiście ze jak kobieta nikogo nie ma to często zapycha swoja samotność "przyjacielem" który najczęściej idzie w odstawkę kiedy już kogos pozna. Samo zycie. Skoro wcześniej nie myslala o Tobie "poważnie" to co miałoby się niby zmienić? Czlowieku zejdz na ziemie. Piszesz np. "twierdzi ze tylko mnie lubi,skoro tak to czemu: już dawno nie zerwała ze mną znajomości " jakbys się godzil na role popychadla? Dlaczego uważasz ze ona ma z Toba zrywac znajomość?! Wrecz odwrotnie. To ty powinenes zerwac jeśli oczekujesz czegos innego, inaczej, zarówno ja, ale przede wszystkim samego siebie oszukujesz. To jest kwestia szacunku, uczenia się szacunku do samego siebie. Niby masz 30+ a mentalność 18latka.
Raczej autor sam sobie komplikuje sprawe.
Gdyby postawil jasne zasady kobieta albo by sie zmyla i nie mąciła w glowie albo by weszla cała sobą w ten uklad/związek.. jak narazie to ona swietnie sie bawi wykorzystując brak zasad faceta zostawiajac sobie w kazdej chwili drzwi otwarte bez zadnych wyrzutow sumienia.
"Ona 32 lata mężatka ja 33l żonaty (w trakcie rozwodu). "
Pytam bo ja ja kocham a Ona twierdzi ze tylko mnie lubi,skoro tak to czemu: już dawno nie zerwała ze mną znajomości .......
.....
Więc pytam Was kobiety jak tylko lubicie faceta to: spędzacie z nim praktycznie każdy wieczór na skype rozmawiając po kilka godzin czasem do 6 rano jak weekend i wolne.dzwonicie tyle do siebie ,i gadacie po 1,5 godziny ,ubieracie się tak jak wam powie (jak np.mam imieniny poproszę by ubrała np.czerwona sukienkę i uczesała kucykiusmiech.gif od tak wtedy slicznie wygladausmiech.gif to to robi)
kilka szczegółów Ona 32 lata mężatka ja 33l żonaty (w trakcie rozwodu).
Ile ja bym dał by poznać jej myśli gdy gadamy .......
co ja mam wtedy mówić jak mi tu udaje że śpi a spać nie chce nie rozumiałem i nie rozumie dalej kobiet
Spytaj się jej męża.
Ciekawe czy ma z nią podobne problemy ?
Może jej mąż coś ci podpowie ? ![]()
Kobietom oprócz męża potrzebny jest przyjaciel,jako koło zapasowe,gdy pewnego dnia mąż się wykruszy,to przyjaciel wskakuje na jego miejsce,póki co trzyma takiego w szachu ![]()
"Ona 32 lata mężatka ja 33l żonaty (w trakcie rozwodu). "
......ano właśnie......że ty masz wogole czas na zajmowanie się takim gdybaniem. Kobieta uwielbia mieć adoratorów więc ona cię manipuluje a ty się dajesz w to wkrecać jak dzieciak. Chcesz klarownych sytuacji to zaproś ją na kawę, obiad i wyjaśnij.
co ja mam wtedy mówić jak mi tu udaje że śpi a spać nie chce nie rozumiałem i nie rozumie dalej kobiet
No ślepy. Trafiła Ci się samotna zagubiona babeczka dla której jesteś miłą odskocznią od życia codziennego i jego problemów. Dzięki Tobie czuje się adorowana, kobieco itp... Jej pasuje to że koło niej skaczesz ale czy coś z tego będzie? Nie dowiesz się dopóki nie zapytasz.
A co będzie moim zdaniem? Ona zmyje się tak szybko że dopiero wtedy będziesz zaskoczony tym jak mało dla niej znaczyłeś.