Bratnia Dusza. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Bratnia Dusza.

Witam wszystkich.

Nazywam się Jacek, mam 22 lata i jestem z Bydgoszczy. Na początku chciałbym przeprosić za to że swoje wywody piszę na forum które jest przeznaczone dla kobiet ale wierzę że być może tutaj w końcu uda mi się odnaleźć pewną osobę.

W swoim życiu nie miałem jeszcze nigdy prawdziwej miłości, związku w którym czułbym się szczęśliwy. Poszukuję tego cały czas ale jak na razie wszechświat nie pozwala mi spotkać tej Ukochanej osoby. Związki w których byłem okazały się tragiczne w skutkach często raniąc moje serce. Nie było ich wiele ale do teraz mam pewien uraz i boje się zaufać drugiej osobie. Nie szukam osoby z którą od razu umówię się na randkę i będę wierzył że to jest ta osoba z którą spędzę resztę życia. Chciałbym poznać dziewczynę z którą mógłbym porozmawiać, poznawać się bliżej z dnia na dzień z czasem zaufać, zaprzyjaźnić, by stała się dla mnie Bratnią Duszą, by w przyszłości obdarowywać Ją szczęściem i radością. Jestem normalnym miłym, wrażliwym mężczyzną którego priorytetem w życiu jest miłość.. Pragnę tego bardzo mocno, szukam, staram się ale póki co życie nie chce mnie obdarzyć tym co dla mnie byłoby najważniejsze - drugą osobą którą pokochałbym z całego serca.

Ostatnio spotykałem się z pewną dziewczyną która była naprawdę wspaniała, czułą, troskliwa, wrażliwa i pogodna ale jak się później okazało oszukiwała mnie i wystarczył jeden wieczór by oświadczyła że ma chłopaka. Szkoda mi tego faceta gdyż pewnie On też prędzej czy później zostanie przez Nią zraniony, chociaż nie życzę mu tego. Po tym wydarzeniu jeszcze bardziej straciłem wiarę w to że mogę poznać naprawdę uczciwą dziewczynę.

Nienawidzę zdrady, jest to rzecz która dla mnie i mojego serca jest jedną z najgorszych rzeczy w związku. Chyba nie ma nic gorszego, nie chcę nigdy więcej tego doświadczyć.

Być może po tym co napisałem wydaje się że jestem bardzo smutny na co dzień, że jestem jakimś życiowym nieudacznikiem ale tak nie jest. Często jestem wesoły, radosny, szczególnie wśród przyjaciół, nie wstydzę się rozmawiać z innymi, lubię poznawać nowe osoby, staram się być dobrym kolegą i przyjacielem dla mych bliskich.

Nie wiem nawet czy ktoś przeczyta ten post, to co napisałem i czy dostanę jakąś odpowiedź, czy dostanę jakieś porady, czy ktoś do mnie napisze by mnie bliżej poznać.

Z tego co mi zawsze mówiono nie jestem brzydki a ładny, normalny, nie jestem ani gruby ani chudy, normalnej postury. Chciałbym poznać ładną, wrażliwą i czułą kobietę. Nie wiem za bardzo co jeszcze mam napisać.. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania proszę pisać na mój numer Gadu-gadu, mój e-mail lub w tym temacie.

Numer GG - 52456257

Pozdrawiam,
Jacek

Zobacz podobne tematy :
Odp: Bratnia Dusza.

K...wa lista zamienia się w portal matrymonialny. Tak autorze, jeste wrażliwy, zaj... ale bez zasad. Cel jednak nie uswieca srodkow.

3

Dziękuje za odpowiedź.

4

Wrzuć na luz smile zajmij się sobą. 22 lata to młody wiek i wszystko przed Tobą, miłość można znalezć w każdym wieku. Piszesz , że wszechświat nie chce Ci zesłać bratniej duszy. takie przekonanie jest bardzo niszczące, a gdyby go zmienić?
zacząć marzyć, że dostałeś to czego pragniesz od cudownego wszechświata? wierzyćw to mocno?
w moim przypadku to zadziałało i mimo wielu upadkom, wciąż się staram podnosić i ufać smile choć wiem, że to niełatwe.
zmień nastawienie do siebie, ludzi, świata , a zobaczysz, że będzie lepiej, otwórz serce, pokochaj siebie.
wszystkiego, co dobre i piękne smile

5

Z tego co tu napisałeś śmiem stwierdzić, iż tej miłości szukasz za wszelką cenę. Przeważnie każdy wcześniej czy później pozna smak zdrady i powie sobie wtedy ''Dosyć, nie będę już nigdy więcej tak cierpieć!'' Jednak to nie jest gra, nie będzie tak, że gdy na początku dziewczyna okaże się mieć wszystkie piękne cechy (będzie poukładana, wesoła, inteligentna itd..) to już z pewnością Cię nie zdradzi. Ludzi poznaje się długo, jeśli Ty nie zapewnisz dziewczynie takiej życiowej ''podpory'' to ona prędzej czy później zrezygnuje z Ciebie.
Nie szukaj miłości na siłę, może to nie ten czas, wyluzuj wink Czasem miłość przychodzi niespodziewanie.

6

Dziękuje za odpowiedzi.. Spróbuję się dostosować do tych porad.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024