Sylwester w Krakowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Sylwester w Krakowie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Sylwester w Krakowie

Hej, niestety nie mam planów sylwestrowych, a nie chciałaby go spędzić samotnie. Czy są tu jakieś osoby w podobnej sytuacji, które chciałaby wspólnie coś wymyślić ? smile Mam 28 lat

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Zbyś (2014-12-31 17:51:29)

Odp: Sylwester w Krakowie

Miła skoro nikt się nie zgłosił to znaczy że powinnaś bawić się do białego rana nawet stojąc na środku rynku tańcząc i bawiąc się .

To jest twoja noc i pokaż że jesteś szczęśliwa i potrafisz się bawić nawet sama będąc w tłumie .jesteś jego całością sercem i życiem.

Miłość ciebie odnajdzie daj jej szansę ,pokaż że jesteś ponad wszystkim, i jesteś szczęśliwa.  Zbyś.

/ Shakin' Stevens -  give me your heart tonight  /  youtube.com/watch?v=4xBppcdhprk&list=RD4xBppcdhprk&index=1 /

P.s. Pokaż że jesteś wspaniała sercem będem(pisownia nigdy tego nie ogarniałem) przy tobie w każdej chwili.

/ Shakin' Stevens - A Love Worth Waiting For /  SHAKIN STEVENS-SHIRLEY /

Słuchaj na maksa jak Zbyś teraz, moja Danuś jest teraz ze mną zkażdą nutką (zdjęciem) naszego życia.

Jeśli ktoś zapyta czy masz kogoś odpowiedz że masz miłość Zbysia, którą tobie przekazał na całe życie. /Piotr Rubik - Psalm dla Ciebie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Sylwester w Krakowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024