Mój brat umawia się z prostytutką czy powinnam się martwić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój brat umawia się z prostytutką czy powinnam się martwić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Mój brat umawia się z prostytutką czy powinnam się martwić?

Kilka dni temu mój brat oświadczył, że ma dziewczynę i chce żebyśmy ją poznali i zaakceptowali. Okazało się jednak, że to, co mówi nie do końca trzyma się kupy; kłamie, więc zaczęliśmy mieć wszyscy jakieś wątpliwości. Ja największe, bo jestem najbardziej nieufna i podejrzliwa. Po rozmowie z jednym kolegą, z drugim i po powiązaniu pewnych faktów dowiedziałam się, że jest prostytutką. Do ostatecznego potwierdzenia brakuje już chyba tylko telefonu do jej anonsu w internecie i usłyszeniu głosu, ale i bez tego dla mnie sprawa jest pewna. Kolega się wczoraj trochę wygadał i potwierdził, że mój brat nie od dziś chodzi na spotkania z prostytutkami. Jeszcze nie wiem do końca o co w tym chodzi, ale wygląda na to, że klient zakochał się w prostytutce i odwrotnie. Można by powiedzieć, że ich sprawa i może to nic poważnego, ale on planuje nam ją przedstawić i chce żebyśmy ją zaakceptowali. Chcieli razem wyjechać za granicę - nie wyjechali tylko dlatego, że ona nie dostała visy. Rozumiem takie posunięcie - chcą wyjechać, zacząć nowe życie, ale zostanie tu nie bardzo ogarniam. Ona nadal to robi, on nawet wystawia jej opinie zachęcając innych do przychodzenia.. jeśli to taka zabawa to po co nas do tego miesza? Przechodząc do sedna martwię się o 2 rzeczy.. 1. ona się nie bada. nie chodzi do lekarza, jak to określa - nie rozczula się nad sobą. poza tym bierze narkotyki. nie wiem czy oni w ogóle myślą o czymś takim jak aids, hiv i choroby weneryczne. 2. jej alfons, sutener i prawdopodobnie mafia, która wisi w powietrzu. ja nie wiem kim ci ludzie są, do czego są zdolni.. boję się, że jak coś mu albo jej się stanie będę się czuła winna, bo mogłam coś zrobić póki jeszcze mogę. Czy któraś z was zna podobne przypadki? Może uspokoicie mnie jakoś albo coś podpowiecie, bo jestem w rozsypce. Mam mnóstwo własnych problemów, z którymi muszę się mierzyć, a teraz jeszcze to. Jak coś się stanie będę współwinna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój brat umawia się z prostytutką czy powinnam się martwić?

Ile Twój brat ma lat?
chyba w filmach zdarza się, że facet zakochuje się w prostytutce, wyciąga ją na dobra drogę, sa razem, itp.. ale życie to nie film..
trzeba byłoby mu uświadomić, jakie są konsekwencje spotykania się z taka Panią. choroby to sprawa pierwszorzędna. pewnie nie zawsze się zabezpiecza.
jego plany wobec niej świadczą, że być może, zależy mu bardzo. ale czy on tego bardziej z litości nie robi? niż z uczucia? jak można być w kimś zakochanym i zachęcać innych panów do korzystania z jej usług ? tego nie rozumiem.. stad moje rozumowanie, że bardziej mu zależy na wyciągnięciu jej z tego zawodu u jej alfonsa, niż samo bycie z nią.
zapewne, to, że ona się tym zajmuje jest pokierowane pieniędzmi, wiec pomysł na wyjazd za granicę, pozwoliłby jej na rozpoczęcie nowego życia.
gdyby naprawdę coś było poważniejszego, a twój brat chciałby jej pomóc, to nawet na miejscu mogliby razem poszukać pracy, nie wiem ile lat on ma, ale nawet wspólne zamieszkanie.
a pomysł przedstawienia rodzinie- nie powinno się od razu dziewczyny skreślać.. sama jej chęć poprawy swojego życia, o czymś świadczy. tylko że powinna ona także zerwać z tym zawodem na zawsze, a nie dorabiać sobie "po cichu".( oszukując )

także się zastanawiam, czy aby ta dziewczyna trochę go nie wykorzystuje, jego dobroci, naiwności. znam trochę taktykę dziewczyn, jak potrafią omamić niektórych facetów. jeżeli byłabym na twoim miejscu, i wyczułabym , że ona go wykorzystuje, to nie pozwoliłabym ( do czasu gdy nabiorę zaufania) na wejście jej do rodziny, poznanie domowników. narkotyki, seks, prostytucja.. szkoda nadszarpniętej reputacji. postawiłabym sprawę jasno. Brat jest dorosły, nie można mu czegoś zabraniać.chce się spotykać, niech to robi, na własną odpowiedzialność. chce jej pomóc- nie pomoże, ale sam, bez interwencji rodziny.

3

Ma 28 lat. Sama nie wiem, kto kogo wykorzystuje, on z pewnością święty nie jest. Sama nie wiem, czy to nieszczęśliwa miłość z obu stron, czy tylko on jest zakochany albo ona. W jednej z opinii, którą jej wystawił pisał o tym, że jest "dobry GFE". Przeczytałam, że GFE to girl-friend experience, czyli coś w rodzaju obcowania z prostytutką tak, jakby była jego dziewczyną. Oczywiście tak pewnie nie jest, bo wątpię, żeby to GFE mogło mieć miejsce 24h/dobę (oni sporo gadają przez skype i czasem on jest u niej na dzień i na noc - nie byłoby go stać na płacenie prostytutce za takie długie pobyty). Po prostu już mam mętlik w głowie i rodzą mi się różne teorie. Inna ewentualność to to, że ona jest jak gdyby jego sponsorką (???) - kupuje mu prezenty, jedzenie z dowozem, a on tym się rozkoszuje i niby próbuje znaleźć pracę, ale teraz rozkoszuje się sytuacją.

4 Ostatnio edytowany przez EXTRA_terrestrial (2014-12-27 18:17:26)

BigNose napisał/a:

/.../mój brat nie od dziś chodzi na spotkania z prostytutkami. Jeszcze nie wiem do końca o co w tym chodzi, ale wygląda na to, że klient zakochał się w prostytutce i odwrotnie. /.../.

Przeszukaj forum pod kątem postów użytkowniczki "Pamela Anders". Wyglądało to na autentyczne posty prostytutki - 100% profesjonalistki. Warto zwrócić uwagę na jej stosunek do mężczyzn - klientów. Nawiasem wspominała, że ma męża. Może to będzie pomocne. Są też - stosunkowo rzadkie - posty dziewczyn zajmujących się sponsoringiem (bo raczej o ten typ prostytucji chodzi), ale ciężko w nich zobaczyć "osobę" - za mało informacji.

O jaka vise chodzi? W UE nie jest potrzebna. Cos wiec kręcisz. Co do brata nie musisz akceptować kurwy i przyjmować jej w domu.

6

Chodzi o UK. Dziewczyna jest z Ukrainy i pracuje tu w pl na czarno.

Może brat się zauroczyl, może chce sobie za darmo podupczyc ale konkretne niebezpieczeństwa to zarazenie się wirusami np. wątroby oraz ew. problemy ze środowiskiem przestępczym. W takiej sytacji moja rada, możesz postawić bratu ultimatum ze nie chcesz mieć z tym nic wspólnego pod grozba powiadomienia odpowiedniego urzędu. W Polsce dość skutecznie wydalają (jeśli już wiedza) wiec to jest grozba realna. Nie musisz tego robic (byłoby to swinstwo zrobione bratu) a brat dopiero jak się sparzy to może cos mu zaświta. Niektorzy musza się uczyc na własnym doświadczeniu.

8

Obawiam się, że gdybym mu zagroziła to nawet specjalnie wybrałby brak kontaktu ze mną. Nie wyglądał na jakiegoś bardzo zakochanego kiedy ostatnio gadaliśmy z nim i nią na Skypie. Ona była wręcz jakaś bardziej otwarta i zatroskana. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy to nie on ją jakoś wykorzystuje. Nie znam mojego brata.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój brat umawia się z prostytutką czy powinnam się martwić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024