Pominięta pigułka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pominięta pigułka

Witam, od 3 miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne Naraya Plus (codziennie o 20), 19 dnia cyklu (czwartek) zapomniałam wziąć pigułkę, wzięłam dopiero w piątek o 20, w sobotę rano zorientowałam się że jestem jedną w plecy więc ją zażyłam po czym przyjęłam jak zwykle o 20. w czwartek i w piątek uprawiałam stosunek płciowy bez zabezpieczenia (jednak chłopak nie kończył w środku), czy jet duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? jestem już w trakcie kolejnego opakowania, zgodnie z treścią zawartą w ulotce nie zrobiłam przerwy na tabletki placebo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pominięta pigułka

wręcz niemalże zerowe prawdopodobieństwo. Na twoim miejscu w ogole bym się w tej sytuacji nie zamartwiała
Jak chcesz dokładnie pilnować pory i dni brania to ustawial alarm w komórce na 20 godz, będzie codziennie dzwonić z wyświetleniem " pigulka antyk." wtedy nie przegapisz

3

Odp: Pominięta pigułka

Też bym się tym nie martwiła. Poza tym w opakowaniu masz rozpisane na ulotce w ktorej czesci cyklu pominięcie tabletki jest niebezpieczne dla zabezpieczenia. Może to Cie trochę uspokoi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024