Nie wiem co robić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie wiem co robić

Witam, mam taki dylemat a mianowicie wiem, że mój facet czasami bierze jakieś narkotyki (to tabletki to coś wciągnie ) z kumplami, on oczywiście się do tego nie przyznaje, ale domyśla się że ja wiem. Nie wiem czy z nim o tym pogadać, zabronić czy może nie robić z tym nic. Z jednej strony mówię sobie, że jesteśmy młodzi i mamy prawo korzystać z życia, bawić się i próbować, ale z drugiej strony boję się o niego .
Macie jakieś dobre rady
Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co robić

Wciąganie to juz chyba raczej nie jest zabawa.

3

porozmawiaj z nim na ten temat póki nie jest za późno bo jeśli nic nie zrobisz a do niego nie dotrze to może być za późno i stanie się uzależniony.aby się nie załozył z kumplami kto ile wytrzymabo może przedawkować

Narkotyki niszcza mozg, glownie te części odpowiedzialne za altruizm, zasady i za jakiś czas może się okazac ze chłopak jest już innym, obcym Tobie człowiekiem. Na narkotyki jest zawsze jedna odpowiedz. Stanowczy zakaz brania tylko co Ty możesz?

5

Jesli nie jestes trollem, to rada jest jedna spierniczaj jak najdalej od niego.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024