Witajcie
Jestem tu nowa i dopiero się rozglądam...
Czy są tu jakieś kobietki niskiego wzrostu? Mam 150 wzrostu i szukam innych krasnali ![]()
2 2014-12-22 19:16:52 Ostatnio edytowany przez Zbyś (2014-12-22 19:29:30)
Witaj Krasnalko To że jesteś niska wzrostem nie oznacza że możesz być naprawdę wielka.
Wielkość człowieka jest zwierciadłem jego duszy i uczuć które posiada. Zbyś. / Siklawa - młynorecek /
Hej. Mam 162 wzrostu i nic większego niż s nie pasuje. każde spodnie ze mnie spadają. kiedyś bardzo chciałam schudnąć, nawet teraz mam takie napady że się odchudzam ale czasem to się staje nieznośnie. Do wszystkich spodni muszę mieć pasek, sukienki wiszą na mnie. Masakra
Zazdroszczę tak filigranowej sylwetki! Jak byłam mała chciałam być już duża, a jak to osiągnęłam chciałabym być mała
Przede wszystkim kupno butów nie było by dla mnie tak skomplikowane ładny elegancki but w rozmiarze 40 wręcz nie osiągalne ![]()
ja mam 165 cm i tez nie uwazam sie za wielkoluda jestem taka jaka jestem
156 cm i wszystkie długie sukienki, spódnice do podcięcia
ale lubię w sobie tą filigranową figurę, do tego nóżkę mam malutką , jak obcasy to 35 są czasem za duże - trochę jak kopciuszek ![]()
choć nie powiem, czasami jest to męczące, chcialabym wyglądać jak kobieta, a wszyscy odejmują mi z dwa lata przez dziewczęcą urodę i wzrost ![]()