Kobietki Pomocy !!!!!!! 1 Święta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Kobietki Pomocy !!!!!!! 1 Święta

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Kobietki Pomocy !!!!!!! 1 Święta

Witam

Totalna klapa że pytam o takie coś ale zwyczajnie nie wiem...

Otóż sprawa wygląda tak iż mam dziewczynę z którą znamy się 3 miesiące a jak wiadomo mamy święta i w 1 dzień świąt jadę do niej i zabieram ją do siebie smile niby nic jednak po prostu nie wiem jak powinienem się zachować względem jej rodziców czy należy się z nimi dzielić opłatkiem po tak krótkiej znajomości ? czy może tylko złożyć życzenia świąteczne ? ( rozumiem gdybyś my się znali ponad rok )

aż mi wstyd sad ze o coś takiego pytam jednak wcześniej nie miałem takich świąt

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobietki Pomocy !!!!!!! 1 Święta

Nie rozumiem Twoich refleksji. To oni są gospodarzami, Ty idziesz do nich, więc niby dlaczego masz wychodzić z propozycją dzielenia się opłatkiem? Jeśli będą chcieli się podzielić, to sami wyciągną i zaproponują. Życzenia złożyłabym im od razu przy powitaniu. No i mam nadzieję, że kupiłeś im coś.

3

cslady napisał/a:

Nie rozumiem Twoich refleksji. To oni są gospodarzami, Ty idziesz do nich, więc niby dlaczego masz wychodzić z propozycją dzielenia się opłatkiem? Jeśli będą chcieli się podzielić, to sami wyciągną i zaproponują. Życzenia złożyłabym im od razu przy powitaniu. No i mam nadzieję, że kupiłeś im coś.

z Jednej strony prawda smile niestety nie kupiłem im nic ostatnimi czasy dostali także chyba nawet mi nie wypada , dopiero planuje im coś dać na sylwestra ponieważ względem mnie wyglądało by to jakbym stara się ich przekupić

4

Aaaa, bo ja źle zrozumiałam. Myślałam, że idziesz do nich pierwszy raz tak w ogóle. Jeśli nie, to rzeczywiście nie ma potrzeby kupowania niczego.

5

cslady napisał/a:

Aaaa, bo ja źle zrozumiałam. Myślałam, że idziesz do nich pierwszy raz tak w ogóle. Jeśli nie, to rzeczywiście nie ma potrzeby kupowania niczego.

1 raz im tez nic nie kupiłem dopiero na 3 spotkaniu smile z dziewczyną chce się podzielić opłatkiem ale z rozmowy wywnioskowałem że na osobności w samochodzie heh smile bo ja tylko jadę po nią i jedziemy do mnie , czyli jako iż oni są gospodarzami i jeśli oni wyjdą z inicjatywą dzielenia się ( dobrze bym miał przy sobie opłatek w razie czego smile ) ale zobaczymy jak to będzie na wstępie chce im złożyć życzenia i tyle smile

6

No ja bym tak zrobiła i poczekała aż oni sami zaproponują. Chociaż jeśli Ty wyjdziesz z propozycją, to przecież też nikt na Ciebie źle nie spojrzy, bo to chyba miłe? Raczej nie zastanawiaj się nad tym za dużo, wszystko wyjdzie "w praniu". A opłatek jak najbardziej możesz mieć przy sobie w razie czego.

7

dzieli sie oplatkiem nie tylko z tymi co chcemy ale tez z ktymi ktorzy sa naszymi znajomymi przyjaciolmi . i nie widze w tym nic zlego aby podzielic sie oplatkiem niema zadnych podtekstow aby wyobrazac sobie niewiadomo co

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Kobietki Pomocy !!!!!!! 1 Święta

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024