Jasną farbą ciemne włosy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jasną farbą ciemne włosy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jasną farbą ciemne włosy?

Siemanko! Pytanie zgoła głupie ,ale musze zadać.
Od dwóch lat fabuję włosy TEORETYCZNIE na brąz,ale wychodzą bardzo ciemne hmm
Od trzech miesięcy nie farbowałam, pracowałam nad wypłukaniem koloru żeby mieć jasniejsze ( ciemny rudy) . Chciałam iść do fryzjera, ale kumpela (która ,O ZGROZO, pracuje w salonie jako fryzjerka) zaproponowała,że mi to zrobi bez problemu, poszła nawet ze mną farbę wybrać No i cóż. Skopała sprawę hmm Zrobiła to na odpieprz i teraz mam ciemne włosy a odrosty z przebłyskami bordo. Jestem zła , strasznie, bo marzylam o tej rudości od 3 miesięcy!!!! a tu znowu smoła.

Mam koleżankę,której fryzjerka, na ciemny brąz nałożyła ciemny blond i wyszły takie karmelowe.
Nigdy bym nie pomyślała ,ze tak można ,ale Jej efekt widziałam na oczy .

Da się tak? Robiła tak już któraś z Was??

Pomocy sad Nie chcę ich znowu rozjaśniać:((

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jasną farbą ciemne włosy?

Możesz spróbować.Od razu pomyślałem w Twoim przypadku o ciemnym blondzie.Ale sama nigdy w ta stronę w kolor nie wchodzilam.
Alboposzukaj sprawdzonego fryzjera.

3

Idź do fryzjera, bo będzie po włosach.

4

Ogólnie zasada jest taka żeby mieć włosy jaśniejsze trzeba zejść z koloru a to najlepiej zrobi fryzjer, porządny fryzjer. Poza tym nie powinno się rozjaśniać farby (masz teraz włosy pofarbowane przez koleżankę) farbą więc radzę wybrać się do jakiegoś salona nie kombinować bo szkoda włosów a efekt może być "oszałamiający"

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jasną farbą ciemne włosy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024