ciemne zacieki na pokrywie prodiża-jak doczyścić i nie uszkodzić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » ciemne zacieki na pokrywie prodiża-jak doczyścić i nie uszkodzić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Kikah (2012-11-02 15:54:49)

Temat: ciemne zacieki na pokrywie prodiża-jak doczyścić i nie uszkodzić?

Witam

Dostałam niedawno prodiż-sprawdza się znakomicie, jednak od pewnego czasu bardzo nieestetycznie wygląda. Poajwiły się na nim brązowe zacieki(na pokrywie)-zdaje sie, że z tłuszczu i wody (pokrywa nagrzewa sie podczas korzystania z prodiża).... nijak nie mogę tego doczyścić. Pomóżcie proszę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciemne zacieki na pokrywie prodiża-jak doczyścić i nie uszkodzić?

Nie wiem jak możesz to doczyścić, ale ja swój piekarnik od takich zabrudzeń czyszczę sodą+octem

3

Mój stary piekarnik (którego jeszcze używam) także nie daje się łatwo czyścić, niebawem jednak będę zmieniać sprzęt na jakiś nowszy. Orientuje się ktoś, czy pod względem łatwości czyszczenia piekarniki jakoś się różnią? Czy zwracać na to uwagę i czym się sugerować przy ich zakupie?

4

Po prostu zwróć uwagę na funkcje - czy ma funkcję łatwego czyszczenia, najlepiej coś z awualityc. Nowsze piekarniki takie jak integra smart mają czyszczenie pyrolotyczne, to jest dopiero ułatwienie

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » ciemne zacieki na pokrywie prodiża-jak doczyścić i nie uszkodzić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024