Miss Polonia-co myślicie o zwyciężczyniach ostatnich lat? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » Miss Polonia-co myślicie o zwyciężczyniach ostatnich lat?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Miss Polonia-co myślicie o zwyciężczyniach ostatnich lat?

Co sądzicie o zwyciężczyni?
Ja szczerze powiem, że byłam zaskoczona. Niby ta nasza legnica takie małe coś a tu proszę... moja koleżanka dwa lata miss nastolatek, miss zagłębia miedziowego, jej koleżanki też odnoszą sukcesy i teraz miss polonia jest nasze. Ja jako legniczanka, wiadomo byłam za legniczanką. A jakie są wasze odczucia, kto był waszym laureatem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miss Polonia-co myślicie o zwyciężczyniach ostatnich lat?

powiem tyle- może być, ale jeśli chodzi o skalę na miss świata, czy Europy to trochę za mało tongue

3

Żeby nie zakładać nowego wątku: mamy miss 2010

http://m.onet.pl/_m/012b4b6d89bc4af29942d76150b3138b,14,1.jpg

http://m.onet.pl/_m/4fe85a6bf83f77f76fe7a54cc58e3dfe,14,1.jpg

Ps nie mogłam znaleźć innego wątku o miss świata/universe, gdzie już trochę dyskutowałyśmy

4

Uroda słowiańska, dziewczyna bardzo ładna ale sądzę, że szans na wyższym poziomie niestety nasza kandydatka nie ma. Tak już jest, że zawsze przegrywamy z krajami masowo ,,produkującymi" miss jak Wenezuela czy Indie...

5

Gothka zgadzam się z Tobą, nie ma szans na miss świata. Jest ładna, ale, że tak powiem 'nie w moim typie' wink
Ta co zakłada jej koronę jest ładniejsza moim zdaniem. To miss 2009?
Nie oglądam wyborów, bo szkoda mi na to czasu wink

6

Wg mnie szału nie ma. Średnio podoba mi się jej uroda. Uśmiech ma sztuczny i wyćwiczony na zdjęciach, które przeglądałam.

7

Ładniejsza była ta 3 miss

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » Miss Polonia-co myślicie o zwyciężczyniach ostatnich lat?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024