Mozecie mi wytlumaczyc dlaczego tak jest ,gdy kobieta rozszyfruje faceta ze jemu nie chodzi tylko o seks , ze naprawde ja kocha i zrobilby dla niej naprawde duzo, i wtedy ona go olewa , zrywa ,bawi sie ,sprawdza i potem konczy zwiazek bezwzglednie ? dlaczego tak jest ?!.
Bo ona jest okrutna?
Ja tak nie mam, a jestem kobieta.
Bo facet jest ciapa, ale podobają mu sie kobiety bezwzgledne i wyrachowane?...
Taak jasne facet jest ciapa , czyli ciapa ma nia gardzic ? wtedy bedzie jest odpowiadac ? wiadome ze tak , a gdzie ma byc ten szacunek do kobiet mozesz mi powiedzic ? pfff
Taak jasne facet jest ciapa , czyli ciapa ma nia gardzic ? wtedy bedzie jest odpowiadac ? wiadome ze tak , a gdzie ma byc ten szacunek do kobiet mozesz mi powiedzic ? pfff
Mysle, ze nie o to jej chodzilo.
Sa tacy faceci, ktorzy by napisali to samo o mnie
A prawda jest taka, ze sa ciapami porywajacymi sie na niebezpieczne kobiety i w dodatku nie wiedza co to 'milosc'.
Tak wiec nie wiadomo czy facet, ktory marudzi, ze kobiety sa okrutne jest skrzywdzony, czy jest po prostu slabym durniem.
No. Nina juz mnie umie rozczytać ![]()
Niee gdybym napisal wiecej o tym temacie a mianowicie o tej kobiecie blyskawicznie zmienily byscie zdanie na ten temat, ...
No to pisz, na co czekasz. Wtedy bedzie latwiej powiedziec dlaczego tak sie zachowala.
To juz w innym temacie , napisze pozniej wiec zapraszam do dyskusji ![]()
Albercie, jak już zacząłeś jeden wątek, to w nim kontynuuj. Nie ma sensu na jedną dziewczynę, zakładać kilku wątków. Poza tym to wbrew regulaminowi ![]()
Co do odpowiedzi na Twoje pytanie, to zgadzam się z poprzedniczkami. Często po prostu mężczyzna źle lokuje swe uczucia. Trafia na wyrachowaną księżniczkę i bez względu na wszystko chce ją zdobyć. Już na wstępie za bardzo się otwiera, niestety zostaje to wtedy wykorzystane przeciw niemu. Jednak w przypadku takich dziewczyn, to nieistotne kiedy facet się przed nią otworzy, kiedy ona zauważy że facet się zakochał. Taki typ kobiety dowartościowuje się tym, że ktoś się za nimi ugania.
Albercie, jak już zacząłeś jeden wątek, to w nim kontynuuj. Nie ma sensu na jedną dziewczynę, zakładać kilku wątków. Poza tym to wbrew regulaminowi
Co do odpowiedzi na Twoje pytanie, to zgadzam się z poprzedniczkami. Często po prostu mężczyzna źle lokuje swe uczucia. Trafia na wyrachowaną księżniczkę i bez względu na wszystko chce ją zdobyć. Już na wstępie za bardzo się otwiera, niestety zostaje to wtedy wykorzystane przeciw niemu. Jednak w przypadku takich dziewczyn, to nieistotne kiedy facet się przed nią otworzy, kiedy ona zauważy że facet się zakochał. Taki typ kobiety dowartościowuje się tym, że ktoś się za nimi ugania.
Racja zgadzam sie z tym wszystkim ,to szczera prawda, ale gdy ja zaczalem na poczatku znajomosci to olewac wtedy ona zaczela robic dokladnie to co ja ... jak tu wygrac ?,ja sie dogadac z taka osoba ?
nie mam zielonego pojecia .
Czasami wystarczy powiedzieć "mam dość, jeśli mnie nie kochasz, to odpuszczam, wybór należy do Ciebie".
Czasami nie da się wygrać.
Czasami po prostu dwoje ludzi do siebie nie pasuje.
Czasami wystarczy powiedzieć "mam dość, jeśli mnie nie kochasz, to odpuszczam, wybór należy do Ciebie".
Czasami nie da się wygrać.
Czasami po prostu dwoje ludzi do siebie nie pasuje.
Tak , a co gdy sie tak mowi ,a druga osoba nie moze sie z tym pogodzic ,ze ktos juz znalazl sobie inna osobe i tamta za wszelka cene znowu wkreca sie w to wszystko ?:/ to jest chore ![]()
to jest chore
Od chorych układów należy trzymać się z daleka. Tylko najpierw samemu trzeba wiedzieć o co nam chodzi i czego chcemy. Przykład: jeśli jestem w nowym związku i chcę tego nowego związku a jakiś mój ex się próbuje w to wkręcić to zimno i konsekwentnie, wszelkimi możliwymi sposobami, komunikuję mu, że ma spadać. O ile nie jest psychopatycznym stalkerem - musi w końcu zrozumieć. Problem zaczyna się, kiedy sami nie wiemy o co nam tak naprawdę chodzi. Tylko wtedy może się mieszać obecna relacja z minioną.
Jeżeli ta druga osoba nie może się z tym pogodzic, to jest już wyłącznie jej problem. Nie ma nic gorszeggo i bardziej męczącego niż miłośc desperata.
Dlaczego tak jest?Bo mężczyzna trafia,zadaje się z kobieta, której on naprawdę nie obchodzi (jako potencjalny partner)Popatrz,gdybyś ja obchodził,chciałaby z Toba Być, czy odtracałaby cie później ew.olewala?
I nie uogólniaj.
Tak macie racje ,i ja teraz tez to widze
niestety dobrze wiecie jak wyglada to z innej strony kiedy to nam zalezy i wmawiamy sobie rozne glupstwa ... a tak naprawde jest calkowicie odwrotnie .