kochasz ale być z nim nie możesz... co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kochasz ale być z nim nie możesz... co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: kochasz ale być z nim nie możesz... co zrobić?

byłam bardzo długo z chłopakiem którego bardzo kochałam a jednak się z nim rozstałam, a sama nie wiem czemu... co zrobić? zapomnieć czy dać szansę?/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kochasz ale być z nim nie możesz... co zrobić?

sama musisz podjąć taka decyzje, a dlaczego się rozstaliście? jeżeli go kochasz i on Ciebie to spróbujcie

3

sama nie wiem po prostu poczułam że muszę od niego odpocząć a tak cholernie tęsknie;(

4

A jemu na Tobie zależy ?

5

zależy i to bardzo... ale chodzi o to że jak go nie ma to za nim tęsknie i wogóle a jak już jest przy mnie to ja go nie chce i nic nie czuje ;(

6

Hm a możę po prostu tęsknisz tylko za tym, żeby być z kimś - niekoniecznie z tym chłopakiem. Jak nic do niego nie czujesz kiedy jesteś z nim to dlaczego rozważasz możliwość dania Wam szansy? Kiedy ludzie się kochają uwielbiają być razem i cieszą się swoją obecnością.

7

kurcze sama nie wiem co zrobić.... może zmienię numer tel i skasuje jego nr

8 Ostatnio edytowany przez Nola (2009-10-22 17:35:49)

Ee po co od razu zmieniać numer ? Po prostu zastanów się nad tym. Zastanów się czego tak naprawdę chcesz. Bo jeśli Twoje bycie z nim wyniałoby tylko z samotności to ten związek nie ma sensu. Chłopak znowu się zaangażuje a potem kiedy pojawi się "inny" to rzucisz go dla tego "innego". Nie dawaj mu nadziei jeśli nie jesteś pewna.

9

masz racje Nola... dziękuje Ci bardzo wink

10

a ile jesteście razem?
pomyśl  czy tesknisz za nim czy za tym aby ktoś obok Ciebie był? i wszystko będzie jasne

11

wczoraj z nim rozmawiałam i za radą Noli powiedziałam mu że nic z tego nie będzie i żeby sobie nie robił nadziei.... i teraz się lepiej czuję... Dziękuje wink

12

hmm no to moja opowiesc cie zasmuci mialam 17 lat jak poznałam wojtka i imponował mi bardzo bo był 6 lat starszy zakochalam sie w nim.. Byliśmy z soba 3 lata i dla wszytskich było oczywiste ze jestesmy para ale mi zaczeło czegos brakować nudził mnie ten zwiazek chyba był za malo intrygujący wszytsko było takie przewidywalne i denerwowało mnie kazde jego zachowanie.. Zerwałam z nim i zwiazałam sie z innym facetem wyszłam za niego i potem w kazdym ruchu brakowało mi Wojtka. Widziałam tylko wady Michała z reszta miał ich sporo właśnie sie z nim rozwodze mam 3 letnia córeczke i niedawno rozmawialam z Wojtekiem który jest od kilku mies z dziewczyna o 10 lat młodszą. Rozmowa była jak balsam na moje serce tak dobrze mnie zna i ja go tez wiem o czym myśli wiem kiedy cierpii i dlaczego wiem ze kocha mnie bo przez ten cały czas nie miał nikogo ale mam juz dziecko a on nie chce jej zostawic tylko dlatego ze mi sie odwidziało z reszta nigdy mu o tym nie powiem.Mysle ze sie sam domysla w końcu zna mnie tak dobrze smile

13

Ja myśle, że poprostu nie wiesz czego chcesz i najlepiej jakbys się dowiedział wink jestes w wieku mojej kuzynki ona ma podobne wachania wink  dlatego powiem Ci to samo co jej... musisz siąść sama ze sobą i zastanowić sie.. nie skreślaj tego chłopaka od razu bo masz takie wachania nastroju.... coś musi być nie tak skoro raz nie chcesz i musisz też coś czuć skoro za nim tęsknisz.... przemyśl to dobrze czy lepiej Ci z nim czy lepiej bez niego..

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kochasz ale być z nim nie możesz... co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024