Witajcie, zamówiłam ostatnio do domu produkty żywnościowe i chemiczne. Jestem bardzo zadowolona z dostawy i chyba coraz częściej będę robiła większe zakupy przez internet. Zastanawiam się tylko czy zawsze zamawiać z tego samego sklepu. Może macie jakieś swoje sprawdzone sklepy, które ja bym mogła przetestować? Zamawiacie ciągle z tego samego czy z różnych? Czy zawsze przychodzi wam wszystko świeże, ładnie opakowane? Czy nacięłyście się na jakieś problemy? Zapraszam do dyskusji:)
a gdzie już zamawiałaś? Tesco jest ok - nawet można się umówić na odbiór o konkretnej godzinie ![]()
Mi bardzo odpowiadają zakupy na frisco. Jak do tej pory nie zawiodłam się i dlatego nie szukam innych sklepów. Mam swój sprawdzony i tam robię zakupy. Wszystkie produkty są świeże, dobrze zapakowane. Nie mam do czego się przyczepić.
Mi bardzo odpowiadają zakupy na frisco. Jak do tej pory nie zawiodłam się i dlatego nie szukam innych sklepów. Mam swój sprawdzony i tam robię zakupy. Wszystkie produkty są świeże, dobrze zapakowane. Nie mam do czego się przyczepić.
A po ile jest dostawa?
Hej, ja robiłam zakupy internetowe we Frisco, Tesco i Auchan - najbardziej podobały mi się te ostatnie, starannie zapakowane aczkolwiek do poprzednich też nie mam żadnych zarzutów
Szybko, sprawnie i wygodnie, super sprawa. Może kiedyś doczekam się jeszcze e-zakupów z Biedronki, gdyż szczerze lubię ich niektóre produkty. Pierwsza dostawa we wszystkich była bezpłatna, potem są płatne natomiast we Frisco są takie "happy hours" czyli godziny dostaw, w których jest ona bezpłatna. Polecam! Jeszcze się nie zawiodłam. Mam tylko jedno małe ale - zamawiałam kiedyś we Frisco chleb ale nie mieli na stanie tego rodzaju i nie przywieźli nic, szkoda troche bo w Auchan zamienili po prostu na podobny. A myślałam, że nie bedę musiała z domu wychodzić... ![]()
Ja zamawiam ze wszystkich powyżej oraz Piotra i Pawła.
Ten ostatni sklep jest co prawda najdroższy, ale jakościowo najlepszy.
Terminowość bez zarzutu.
poszukajcie kuponów / kodów promocyjnych
ja robie przez to zakupy w różnych sklepach ponieważ zawsze sie przyplącze jakis bon ![]()
a wnoszenie hektolitrów wody na 3cie pietro bez windy to nie jest przyjemnosc wiec też polecam ![]()
Jestem zadowolona z zakupów na frisco. Mają dobre ceny i zawsze świeże produkty. Korzystam z tych dostaw dość często, bo jestem leniem
Polecam
Hej, ja robiłam zakupy internetowe we Frisco, Tesco i Auchan - najbardziej podobały mi się te ostatnie, starannie zapakowane aczkolwiek do poprzednich też nie mam żadnych zarzutów
Szybko, sprawnie i wygodnie, super sprawa. Może kiedyś doczekam się jeszcze e-zakupów z Biedronki, gdyż szczerze lubię ich niektóre produkty. Pierwsza dostawa we wszystkich była bezpłatna, potem są płatne natomiast we Frisco są takie "happy hours" czyli godziny dostaw, w których jest ona bezpłatna. Polecam! Jeszcze się nie zawiodłam. Mam tylko jedno małe ale - zamawiałam kiedyś we Frisco chleb ale nie mieli na stanie tego rodzaju i nie przywieźli nic, szkoda troche bo w Auchan zamienili po prostu na podobny. A myślałam, że nie bedę musiała z domu wychodzić...
No proszę, fajne te happy hours, będę musiała spróbować zamówić, zwłaszcza, że w tej chwili dużo czasu spędzam w domu;) No i samochodu brak, więc ciężko robić duże zakupy...
ja alme polecam. wszystko zapakowane super, posortowane.
Może lepiej nie... Obawiam się, że jak przestanę chodzić na zakupy to wszystkie moje wyjścia ogranicze i nie rusze sie z domu bez potrzeby. A tak - mozna sobie pospacerować, poczytac książkę w tramwaju...
Ja tam wolę robić zakupy przez internet a czas który mi zostaje poświęcić np. na kawę z koleżanką i ploteczki.
Ja w sumie zamawiam wyłącznie jedzenie na wynos, np. sushi czy jakąś pizzę. Ale w sumie może to i jakiś pomysł? Żeby robić zakupy w necie i spędzić ten czas z koleżankami? ![]()