Samotna z Warszawy poszukuje przyjaciolek na babskie spotkania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna z Warszawy poszukuje przyjaciolek na babskie spotkania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez taneczna (2014-11-29 01:40:42)

Temat: Samotna z Warszawy poszukuje przyjaciolek na babskie spotkania

Witajcie, jestem osoba, która w życiu wiele doświadczyła. ALE NIE NEGATYWNEGO, a wręcz pozytywnego. Mam za sobą mnóstwo wspaniałych doświadczeń i przeżyć. Niestety ostatnio wydaje mi się, ze wszystko co piękne i wartościowe już za mną. Wiele w moim życiu się ostatnio schrzaniło. Z rożnych powodów, ale głównie z powodu tego, ze jestem osoba która dobro innych zawsze przekładała nad swoje i została przez to wykorzystana. Jestem zawodowa tancerka i wokalistka, uczę się w szkole kosmetologii... z pasji. Mam 20 lat. Mam narzeczonego.

Zawsze chciałam mieć/należeć do paczki pozytywnie zakręconych przyjaciółek, z którymi kawa, piwo czy drink to coś wspaniałego. Z którymi można ozdabiać pierniki na Boże Narodzenie i iść zaszaleć do klubu. Paczki szalonych dziewczyn, które lubią przesyłać mms ze swoimi szalonymi zdjęciami, dziewczyn które tak jak ja marzą o zaufaniu, wsparciu i uśmiechu.

Jeżeli są na tym forum samotne i otwarte... liczę na kontakt.

pozdrawiam i ściskam serdecznie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotna z Warszawy poszukuje przyjaciolek na babskie spotkania

wyslalam emaila:D

3

Hej, również wysłałam maila;)

4

Dzięki dziewczyny za odzew smile odpisałam

5

Też zawsze marzyłam o paczce takich przyjaciółek na dobre i jeszcze gorsze smile

6

Zdecydowanie wink Samotność męczy. Dziewczyny jeśli, któraż ma ochotę na spotkanie w większym gronie - napiszcie maila do mnie. Zbierzemy się jakoś, wymienimy numerami i ustalimy termin. wink
pozdrawiam serdecznie i idę SAMOTNIE oglądać Seks w wielkim mieście

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotna z Warszawy poszukuje przyjaciolek na babskie spotkania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024