Nie rozumiem jego zachowania , o co mu chodzi ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie rozumiem jego zachowania , o co mu chodzi ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nie rozumiem jego zachowania , o co mu chodzi ?

1,5 roku poznałam faceta,który strasznie wpadł mi w oko.

Problem w tym,ze nie umiem zrozumiec jego zachowania..
Myslalam,ze tez mu sie spodobalam, nawet doszlo do pocalunkow,ale na nastepny dzien uslyszalam,ze on niczego nie szuka.
Ok,trudno.

Ale jak zaczeli sie krecic wokol mnie inni kolesie, to przestal sie odzywac w ogole.
Walnal przyslowiowym fochem.Dziwnie sie zachowywal, wrecz byl zaskoczony,ze latwo znajduje zainteresowanie innych. Przynajmniej tak to dla mnie wygladalo.

niedawno znowu sie odezwal,
strasznie maci mi w glowie,bo zazwyczaj zagaduje tekstami 'ej,piekna' itp itd,
po czym pisze ' mysle,ze jestesmy na stopie kolezenskiej'.

nie rozumiem o co mu sie rozchodzi ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie rozumiem jego zachowania , o co mu chodzi ?
Zrozpaczona_171 napisał/a:

1,5 roku poznałam faceta,który strasznie wpadł mi w oko.

Problem w tym,ze nie umiem zrozumiec jego zachowania..
Myslalam,ze tez mu sie spodobalam, nawet doszlo do pocalunkow,ale na nastepny dzien uslyszalam,ze on niczego nie szuka.
Ok,trudno.

Ale jak zaczeli sie krecic wokol mnie inni kolesie, to przestal sie odzywac w ogole.
Walnal przyslowiowym fochem.Dziwnie sie zachowywal, wrecz byl zaskoczony,ze latwo znajduje zainteresowanie innych. Przynajmniej tak to dla mnie wygladalo.

niedawno znowu sie odezwal,
strasznie maci mi w glowie,bo zazwyczaj zagaduje tekstami 'ej,piekna' itp itd,
po czym pisze ' mysle,ze jestesmy na stopie kolezenskiej'.

nie rozumiem o co mu sie rozchodzi ?

Witaj.Mysle po prostu,ze facet sie Toba bawi,niestety.I teraz pytanie-czy chcesz byc dla niego tylko i wylacznie zabawka?Czy mozesz lepiej zaufac osobie bardziej stabilnej?Prowadzi z Toba gierki-nic wiecej,a ty masz nadzieje na wielkie LOVE.Pomysl o sobie-co Ty sama chcesz,czy odpowiada ci taki "adorator od 7-miu bolesc"Pzdr.

3 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2014-11-27 16:32:08)

Albo ma poważne problemy z osobowością i/lub szuka romansu, a nie związku. Radzę odstawić Pana na pasującą do niego półkę "gorszy towar", bo Nim jest. Pisze czułe słówka, aby być atrakcyjnym w Twoich oczach. Sms-y o przyjaźni mają dawać Ci jasny sygnał, że nie szuka związku tylko przelotny romans.
A Jego reakcja na Twoje powodzenie jest normalna dla tego typu Panów.
No dziewczyny proszę Was, sposób stary jak świat smile.

4

Zrozpaczona_171 - olej go dobrze Ci radzę. Tak jak napisały Ismena i Nektarynka. Koleś potrzebuje "czasoumilacza". Przeszłam kiedyś podobną sytuację i było dokładnie tak jak piszesz. Dałam się nabrać na czułe słówka i niestety wyszłam na tym jak "Zabłocki na mydle". Nie warto się angażować bo wielkiej miłości z tego nie będzie ale złamane serce na pewno.

5

Poziomka79 napisał/a:

Zrozpaczona_171 - olej go dobrze Ci radzę. Tak jak napisały Ismena i Nektarynka. Koleś potrzebuje "czasoumilacza". Przeszłam kiedyś podobną sytuację i było dokładnie tak jak piszesz. Dałam się nabrać na czułe słówka i niestety wyszłam na tym jak "Zabłocki na mydle". Nie warto się angażować bo wielkiej miłości z tego nie będzie ale złamane serce na pewno.

I obawiam sie tez,by autorka znow kogos takiego sobie nie wyszukala-takich "zwiazkow" bez zobowiazan(a czesto i bez spotkania w realu) ma do zaoferowanioa wielu panow na necie.Poszukiwaczy rozrywki jest mnostwo,jak rowniez ich ofiar.pzdr.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie rozumiem jego zachowania , o co mu chodzi ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024