ból z lewej strony na dole brzucha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ból z lewej strony na dole brzucha

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: ból z lewej strony na dole brzucha

witam. jestem kilka miesięcy po poronieniu. nie miałam problemu z regularna miesiączką . i teraz od 3 tygodni boli mnie z lewej strony w dole brzuch. jestem już jestem juz 2 tyg. po okresie i dalej boli. to jest taki kłujący ból w pewnym momencie sie nasila a potem boli ale da sie wytrzymać, do tego bola mnie plecy pod żebrami. czy to może być jakas torbiel czy może ciąża?prosze o rade nie wiem czy zgłaszac sie z tym do lekarza jednak ten bol utrzymuje sie już dośc długo .jest też pulsujący , kiedy jest silny . niedługo wyjeżdzam za granice na pol roku i niewiem czy to samo przejdzie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ból z lewej strony na dole brzucha

No jak przez tak długi czas nie przeszło, to pewnie samo nie przejdzie. Musisz koniecznie iść do lekarza. Taki ból to może być torbiel, ale też zapalenie przydatków, endometrioza i kilka innych niezbyt fajnych przypadłości.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ból z lewej strony na dole brzucha

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024