Hej wam wszystkim . piszę do was mam nadzieję ze mi coś doradzicie ..
jestem w związku 1 i 5 miesięcy jestem z nim szczęsliwa i cieszę się ze go poznałam . ale od pewnego czasu pisze do niego jego była z która był jakieś 3 lata temu ... wypisuję do niego że go kocha że bardzo żałuję ze miedzy nimi się nie ułożyło . pisze mu również że nie odpuści sobie go , również powiedziała że może mu dać coś więcej niż ja :// .. ja swojemu chłopakowi powiedziałam żeby zmienił numer telefonu albo cokolwiek innego zrobił . Wienc postanowił ją zablokować ale widocznie nie na długo z tego względu że dziś uświadomił mi w esku że jego była do niego przyjechała ze truła mu żeby się z nim zobaczyć on jak zwykle musiał pójść ..
mówił mi ze jego była , pytała sie go czy on dalej cos do niej czuje on powiedział że nie , ona zapytała się go czy ma kogoś a dobrze wiedziała ze ma ...
później powiedziała mu ze niby ona wie że on nadal coś do niej czuję najlepsze było to że chciała go pocałować ale to jej się akurat nie udało ponieważ wyszedł z jej samochodu .. mieliśmy teraz w tą sobotę iść się rozerwać ale ze względu na nią ze ona tam będzie powiedziałam że nie chce jednak iść na te balety ze względu na nią ponieważ powiedział jej ze bd w sobote na imprezie niedaleko jego miejscowości . stwierdziła ze skoro i on tam będzie to ona i też się tam zjawi . poowiedziałam chłopakowi że nie chce tam jechać bo nie wiem co jej może przyjść do głowy a nie chce żeby przez tą osobę po raz któryś rozwalił mi się zwiążek dziewczyna ma 19 lat.. i nie potrafi zrozumieć że on chce byc ze mną . ona miała juz swoje 5 minut ... co ja mam zrobić juz mam dość tej całej chorej sytuacji .?
Tak naprawdę , Ty niewiele możesz zrobić. Mówią "jak będzie chciał to zdradzi". Ufasz mu? Czemu rozstał się z tamtą?
Ja bym tej imprezy nie odpuszczała. Idź, pokaż jaka z Ciebie super laska a jak panna nie będzie się umiała stosownie zachować to porozmawiaj z nią.
3 2014-11-26 14:59:23 Ostatnio edytowany przez Kamil_1986 (2014-11-26 15:00:57)
Takie sytuacje mogą pojawiać się w Twoim życiu jeszcze kilkukrotnie, ale to na pewno nie jest powód do tego, by bezpodstawnie osądzać siebie nawzajem. Każdy z nas szuka dla siebie szczęścia. Na waszej drodze możecie się spodobać nie jednej osobie ( ex partnerowi, współpracownikowi, koledze/koleżance ze szkoły )... ale to niekoniecznie oznacza problemy. Jeśli szanujecie siebie, kochacie, a przede wszystkim wybudowaliście sobie podstawy zaufania, to takie sytuacje powinny tylko ponosić waszą wartość. Nie dołuj się z tego powodu. Pomyśl inaczej... to Ty jesteś z tym facetem, o którym marzą inne kobiety. Myślisz, że gdyby było mu źle z Tobą, to trwałby w związku na siłę? To nie ma znaczenia, czy ona by się pojawiła, czy nie. Postaraj się żyć jak do tej pory, a jej wyraźnie wyznaczyć granicę. Im bardziej pokażesz jej, że Cię irytuje, zmusza do ustępstw, czy też prowokujesz z zazdrości kłótnie... tym bardziej zwiększasz jej szanse na zawrócenie w głowie Twojemu facetowi. Pokaż, że Ty jesteś tą seksowną i kochaną kobietą, o której marzy każdy facet, a Twój partner nawet nie zastanowi się nad inną.
A tak z innej beczki - Dlaczego on MUSIAL pojsc na spotkanie z nia?
dzieki wam za miłe słowa .
tego to nie wiem mówił że truła mu strasznie pisała dzwoniła zeby się z nią się spotkać więc poszedł .
teraz własnie napisał mi że jego ex cały czas coś tam do niego pisze .
wczoraj powiedział mi ze nieze nie szuka głupiej lali co pomerda mu d**** moze ze jest i ładna ale nie jest juz nia zainteresowany ..
ale widać że jest uparta bo nadal do niego wypisuje i mąci mu w głowie
chciałam do niej napisać cokolwiek ale moj facet nie chciał mi zdradzić jak ona się nazywa tzn znam jej imie ale nazwiska juz nie ,
Gnębila go wiec uległ? Dziwne ze poszedł na to spotkanie z nia... Czy Ty gdybys nie była zainteresowana kimś, poszłabys z ta osoba na spotkanie? Hmmmm.... Tez bym jednak nie szła na imprezę, gdzie jest taka narzucającą sie ex dziewczyna...
Gnębi go? O jaki biedny! Ona wypisuje ciągle? No a jak ma nie pisać skoro on jej odpisuje i wdaje się w gadki? Jakby nie chciał, to by nie pisał ani się nie spotykał, i to jest jego wina, nie jej. I już samo to, że nie chce, żebyś się z nią skontaktowała daje do myślenia. Może nie chce żeby na jaw wyszło to, że to nie tak, że ona mu się narzuca tylko że sam nakręca całą sytuację. Ciekawe, czy ona w ogóle wie, że on ma dziewczynę.
Ta cala sprawa, a zwlaszcza zachowanie Twojego vhlopaka w niej brzydko mi pachnie, nawet bardzo brzydko.
11 2014-11-27 21:32:28 Ostatnio edytowany przez Niezapomnijx (2014-11-27 21:33:57)
wiem dla mnie to tez jest podejrzane ;(
teraz jeszcze przyuważyłam że on tak często nie odbiera odemnie telefonu ani nie opisuje na eski przynajmniej przez te pare dni zauważyłam taką zmianę .. .. myśle że on sam nakręca tą sytuację
wie bo jej o tym powiedział ale jak widać ona ma to głeboko gdzieś . Zastanawiam się po mału czy czasami go nie zostawić bo szczerze mam dość takich sytuacji . I to jest prawda po co wdawał się z nią w rozmowę ja tego nie rozumiem ....
a póżniej mi sie żali że ona do niego wypisuje