Dziękuję za słowa wsparcia proszę o zamkniecie tematu :)
1 2013-01-23 15:51:44 Ostatnio edytowany przez Anonim24 (2013-01-23 19:28:47)
2 2013-01-23 17:25:13 Ostatnio edytowany przez Agajaga (2013-01-23 17:26:53)
Witam, otóż mam pewien problem, hmm lub lepiej to nazwę jestem zniesmaczony niektórymi ludźmi tak 90% których spotykam
Tak dla ścisłości jestem mężczyzną mam 24 lata jestem wysoki szczupły i mam poważną prace.
Teraz przejdźmy do sednaMój problem wynika z tego iż mam długie włosy za ramiona, czesze się na prawy bok aż za prawice uszną
przy uszach zostawiam po jednym słupku włosów luzem przy czym z tyłu robię kucyka.
Pierwsze co słyszę od ludzi czy rodziny to, to że wyglądam jak dziewczyna/dziewczynka (nadmienię iż jestem hetero)
Czy chęć wyglądania w sposób który mi się podoba i ignorowanie komentarzy ludzi świadczy że mam się podporządkować temu całemu zgiełku...?Przecież robię to sam dla siebie, nie interesuje mnie opinie innych, hmmm Lecz mam rozterkę aktualnie dla tego tez zawitałem na wasze forum
czy może jednak nie przystoi to osobie 24 letniej z poważną praca.. co o tym myślicie?
Z kim Ty się zadajesz? Ten kto zwraca Ci w ten sposób uwagę jest jakiś ograniczony. Przepraszam,że tak piszę bo rodzina też zwraca ci uwage ale do jasnej cholerki BĄDŻ SOBĄ!!!!!!!!!!!!!! Mnóstwo moich znajomych(100% mężczyzn) tak wygląda
3 2013-01-23 17:39:03 Ostatnio edytowany przez Anonim24 (2013-01-23 19:28:57)
Dziękuję za słowa wsparcia proszę o zamkniecie tematu ![]()
Absolutnie się nie zmieniaj, bądź sobą i nie przejmuj się negatywnymi komentarzami. Niestety, w tych czasach zdarzają się jeszcze ograniczeni ludzie kierujący się stereotypami. A może po prostu Ci zazdroszczą? Ludziom nigdy nie dogodzisz.
Nie ma nic bardziej męskiego niż długie włosy u faceta. ![]()
Miło to słyszeć, jednakże takie uwagi ze strony ludzi którzy patrzą schematycznie na wszystko potrafią wyprowadzić z równowagi naprawdę spokojną osobę
Ludzie myślą że tak wyglądająca osoba musi być homoseksualistą bo kto normalny by upodabniał się tak do kobiety, takie słowa słysząc można się naprawdę podłamać
bo jakby nie patrzeć nie robię tego na pokaz lecz dla siebie, myślę że daje mi to spokój w mojej stresującej pracy
Czy w pracy też uważają,że to coś,,niestosownego''?
Nie przejmuj się. Ludzie się boją czegoś czego nie znają mam tu na myśli fakt,że jesteś nietuzinkowy. To śmieszne,że komuś to przeszkadza. Nie przejmuj się. Napewno super z Ciebie facet. Trzymaj się:):):)
Dziękuję za słowa wspierające
co do pracy to moja rola jest dość indywidualna i utrzymuje kontakt tylko z kilkoma pracownikami i z szefem w czasie spotkań omawiających projekty czy też na spotkaniach z innymi firmami, szef czasami śmiechem powiem "ślicznie dziś wyglądasz" lub pokrewne temu synonimy, ale nie zauważyłem aby miał coś przeciwko ![]()
8 2013-01-23 18:28:20 Ostatnio edytowany przez Agajaga (2013-01-23 18:29:37)
Dziękuję za słowa wspierające
co do pracy to moja rola jest dość indywidualna i utrzymuje kontakt tylko z kilkoma pracownikami i z szefem w czasie spotkań omawiających projekty czy też na spotkaniach z innymi firmami, szef czasami śmiechem powiem "ślicznie dziś wyglądasz" lub pokrewne temu synonimy, ale nie zauważyłem aby miał coś przeciwko
Szkoda tracić czas i denerwować się rzeczami,na które nie ma się wpływu. Tak jak napisała koleżanka..wszystkim nie dogodzisz...poza tym dlaczego niby miałbyś komukolwiek dogadzać. NIECH SPADAJĄ BURAKI:):):) a tak poważnie to nie myśl już o tym i pomyśl sobie lepiej o ile jesteś od nich mądrzejszy. W pracy spoko więc chociaż tam ludzie nie są ograniczeni.
Moim zdaniem jak najbardziej przystoi, przystoi Ci robić co chcesz, bo jesteś wolnym człowiekiem, to nie Ty masz z tym problem lecz inni, więc niech oni się martwią. Nie ulegaj presji skoro sam dobrze czujesz się z tym jak wyglądasz, to jest najważniejsze. mnie osobiście bardzo podobaja się długie włosy u facetow.
Witam, otóż mam pewien problem, hmm lub lepiej to nazwę jestem zniesmaczony niektórymi ludźmi tak 90% których spotykam
Tak dla ścisłości jestem mężczyzną mam 24 lata jestem wysoki szczupły i mam poważną prace.
Teraz przejdźmy do sednaMój problem wynika z tego iż mam długie włosy za ramiona, czesze się na prawy bok aż za prawice uszną
przy uszach zostawiam po jednym słupku włosów luzem przy czym z tyłu robię kucyka.
Pierwsze co słyszę od ludzi czy rodziny to, to że wyglądam jak dziewczyna/dziewczynka (nadmienię iż jestem hetero)
Czy chęć wyglądania w sposób który mi się podoba i ignorowanie komentarzy ludzi świadczy że mam się podporządkować temu całemu zgiełku...?Przecież robię to sam dla siebie, nie interesuje mnie opinie innych, hmmm Lecz mam rozterkę aktualnie dla tego tez zawitałem na wasze forum
czy może jednak nie przystoi to osobie 24 letniej z poważną praca.. co o tym myślicie?
Dziękuję za słowa wsparcia proszę o zamkniecie tematu ![]()