Flirt przez SMS-y, rozrywka? sport? inny partner? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Flirt przez SMS-y, rozrywka? sport? inny partner?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Flirt przez SMS-y, rozrywka? sport? inny partner?

Moja żonka poznała gościa na komunikatorze głosowym (mumble), grając w grę online . Początkowo lubili grać razem, po dwóch tygodniach poprosił ją o zdjęcie, pokazała je. Następnie wymienili się numerami komórek i tak się zaczęło. W ciągu 3 tygodni wymienili ponad 600 sms-ów. Zorientowałem się że coś jest nie tak, sprawdziłem biling. Chciała mnie okłamać że pisała z przyjaciółką, nie dałem się , przyznała się do wszystkiego.
Ponoć początkowo smsy dotyczyły co tam słychać itp. , następnie zaczął pisać że się zadużył w niej , pisał o uczuciach. W końcu próbował wielokrotnie namówić na spotkanie. Gdzieś po drodze pisał że chciałby się z nią przespać, napisała mu że ona też. Nawet chciał od niej zdjęcie nago, lecz wysłała mu w staniku i mini.

Zapewnia mnie że nigdy nie chciała się spotkać z nim,  zrobiła to dlatego żeby zniwelować kryzys w naszym związku (odreagować), oraz zrobi wszystko żebym jej wybaczył bo tylko na mnie jej zależy.

Ja oczywiście nie mam wątpliwości że to zdrada, no nie fizyczna ale zdrada.

Tak naprawde nie chodzi mi o pisaniu o tym co spotkało nasze małżeństwo, lecz o tym co myślicie na temat takiego pisania sms.
Czy to zabawa?
Poważny związek?
Urozmaicenie życia?
Głównie interesują mnie wypowiedzi osób które tak pisały, czy angażowaliście się uczuciowo , czy to tylko zabawa?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wątłusz_Pierwszy (2014-11-20 14:37:57)

Odp: Flirt przez SMS-y, rozrywka? sport? inny partner?

Jak się pojawiają takie tematy:

pisał że chciałby się z nią przespać, napisała mu że ona też

to nie jest to już żadna zabawa. Przejrzyj na oczy zanim ona Cię niefajnie potraktuje i będziesz się żalił kolegom przy kieliszku

Swoją drogą to jakby nie patrzeć takie sytuacje zawsze mają swoje źródło w związku. Nie biorą się z niczego

3

Skup się na faktach a nie co ona Ci mówi bo mówi to co chcesz usłyszeć. Jest to fajna zabawa, odreagowanie ale i może powstać coś poważnego. Dowiedz się gdzie mieszka wybranek bo być może na drugiej półkuli, jeżeli gdzieś w pobliżu to raczej to nie tylko zdrada emocjonalna

4

spakuj jej walizki i pozwól jej sie spotkać z kolegą...niech sie z nim prześpi czy co tam jeszcze...ale zaznacz ze nie ma już powrotu do ciebie...jak jej tak źle to niech se zmieni na lepsze...

5

dla mnie to forma zabawy, sama flirtuje w necie, ale raz mi się zdarzyło zakochać ale to już inna bajka. Poznałam ta osobę wcześniej w realu i to dlatego. W necie tylko flirtowałam.

6 Ostatnio edytowany przez jolanka27 (2014-11-20 14:47:27)

wewe napisał/a:

Ja oczywiście nie mam wątpliwości że to zdrada.

To wręcz urocze kiedy facet mówi "nie", a jednak ewidentnie widać, że myśli odwrotnie.
Ale dobrze, udawajmy, że jesteś ankieterem:

Jaki pisałam (więcej niż raz i dłużej niż 1 dzień) to brałam to na poważnie, koleś zajmował całą moją przestrzeń emocjonalną i chciałam się z nim bzykać w rzeczywistości i wysyłałam zdjęcia po to aby się napalił.

TAK, TO JEST ZDRADA.

7

Założyłeś już taki wątek. Kontynuuj go i zapoznaj się z regulaminem forum

8

W odpowiedzi na protest autora: na forum obowiązuje zasada: 1 związek=1 wątek. Ta zasada jest również umieszczona w regulaminie forum. Oba Twoje wątki dodatkowo są w połowie tym samym tekstem. Nie widzę żadnych przeszkód, żebyś ten aspekt TEGO SAMEGO PROBLEMU omawiał w poprzednio założonym przez siebie wątku

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Flirt przez SMS-y, rozrywka? sport? inny partner?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024