mąż alkoholik - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: mąż alkoholik

Co zrobić ja już nie daję rady walczę z mężem aby nie pił bez skutku mam dwoje dziecii czuję że tracę kontrolę nad sobą a nie mogę się poddać co robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mąż alkoholik

Nie walcz z nim. Jeśli będzie chciał przestać pić, to przestanie. Ty go nie zmienisz. Ratuj siebie i dzieci. Niech nie patrzą na ojca-alkoholika, bo będą miały skrzywiony obraz rodziny. Wiesz co to DDA? Jeśli nic nie zrobisz - dla dzieci - to za kilkanaście lat będą miały problemy ze sobą, ze związkami, z relacjami z innymi ludźmi. Masz dokąd odejść? Masz stałą pracę? Separacja jest najlepszym rozwiązaniem. Ewentualnie rozwód. Pomyśl o tym, zamiast walczyć z wiatrakami.

3 Ostatnio edytowany przez renatafbm (2014-11-21 22:03:59)

Paulo-i w internecie i na forach jest duzo informacji na temat współuzależnienia-wysłałam Ci duzo na maila-to najlepsze forum dla współuzalenionych .Powodzenia-zajmij sie sobą.

4

paula198010 napisał/a:

Co zrobić ja już nie daję rady walczę z mężem aby nie pił bez skutku mam dwoje dziecii czuję że tracę kontrolę nad sobą a nie mogę się poddać co robić...

Niestety,nie jestes w stanie wplynac na niego zeby nie pil.Alkoholik sam musi chciec podjac leczenie odwykowe-jezeli sam nie podejmie decyzji,nic nie wskorasz.Daj mu ultimatum i tyle.Jak sie nie zgodzi-odejdz od niego.Jezeli nie odejdziesz bedziesz do konca zycia osoba wspoluzalezniona.Pzdr.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024