Marihuana - kilka pytań do pracy mgr - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Marihuana - kilka pytań do pracy mgr

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Marihuana - kilka pytań do pracy mgr

Hej dziewczyny!

Pisze odnośnie swojej pracy mgr, w której chciałabym zamieścić kilka informacji dotyczących zażywania marihuany, a dokładnie efektu jaki daje jej zażycie. Na pewnym forum palaczy doszukałam się, że maryśka ma magiczne właściwości i ten temat mnie zaciekawił. Czy wy kiedykolwiek, jeśli paliłyście, poczułyście jakąś "magię" - chodzi mi tu bardziej o stan emocjonalny. Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie komentarze. :)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Marihuana - kilka pytań do pracy mgr

Ja paliłam i żadnej magii nie doświadczyłam. Jedyne co mi po niej pozostało to problemy z liczeniem aa wcześniej miałam problemy z zapamiętywaniem. Nigdy więcej tego ścierwa.

3

Warto czasem.

4

Spróbuj sama, na każdego działa inaczej smile

5

na pewno działa rozluźniająco i relaksująco. zdrowotne właściwości pewno ma, choć wiem tylko po artykułach które czytałam. wiem że łagodzi ból. Kolega który miał raka palił gdyż lekarz mu to podpowiedział.
Ale myślę że to nie jest sposób na życie, żeby sobie tak palić.
Może gdyby było legalne jak papierosy, to by się na to zupełnie inaczej patrzyło. Nie byłoby to takie złe. ale mamy gdzieś zakorzenione że nielegalne i szkodliwość wzrasta. A ponoć jest mniej szkodliwa niż papierosy, także jest mniejsze uzależnienie. Choć powiem szczerze miałam do czynienia z osobą uzależnioną, wiem jak to działa. I jak z kazdym uzależnieniem czy to od papierosów, alkoholu czy tego - detox jest ciężki (chyba bardziej dla osób które na to patrzą niż dla samego zainteresowanego)

6

magii nie ale jest, ok wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Marihuana - kilka pytań do pracy mgr

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024