leczenie zaburzeń lękowych w hipnozie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » leczenie zaburzeń lękowych w hipnozie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: leczenie zaburzeń lękowych w hipnozie

Czy ktoś próbował, doświadczył lub słyszał o pozytywnych efektach takiego leczenia? Jestem już tak zmęczona ciągłym szarpaniem się, zwiększaniem dawki leków, wkurzeniem na psychoterapeutkę,że postanowiłam spróbować. Potrzebuję opinii smile
Albo jeżeli ktoś znalazł podobny wątek na forum to proszę o podklejenie, bo ja nic nie zauważyłam :)Pozdrawiam Was ciepło smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: leczenie zaburzeń lękowych w hipnozie

Ja myślę, że zawsze warto spróbować alternatywnej metody terapii. Nie słyszałam żeby to jeszcze komuś zaszkodziło. Bez sensu chodzić do terapeutki, która Cię wkurza... jak ona ma Ci niby pomóc??? Z hipnozą to jest tak, że jak się w nią nie wierzy to na pewno nie pomoże. Znajoma mojej znajomej:) miała trochę inny problem związany ze stresem i wiem, że chodziła na sesje hipnotyczne i na pewno pomogły, ale czy całkiem wyleczyły to nie wiem. Najlepiej skonsultować się z jakimś fachowcem i popytać co i jak. Dużo jest teraz ośrodków w całej Polsce, gdzie można się leczyć za pomocą hipnozy.
Powodzenia!

3

Jestem po pierwszym spotkaniu smile Na razie jestem zachwycona, chociaż to nie jest tak jak piszą,że już po pierwszej terapii lęki odlatują w niebyt, a tabletki w toalecie. Ale jest lepiej, spokojniej. Hipnoterapeuta tłumaczy jak pracować w autohipnozie. Jestem dobrej myśli big_smile

4

Gratuluję, że się zdecydowałaś!! Zawsze to jakaś iskierka nadziei, a pozytywne nastawienie to chyba najważniejsza sprawa w tego typu terapii. Życzę powodzenia i 3-mam kciuki:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » leczenie zaburzeń lękowych w hipnozie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024