Słyszałam przez przypadek,że na ul. Krakowskiej w Częstochowie przyjmuje pani doktor z Katowic,która diagnozuje choroby z oczu i pomaga lecząc ziołami.Wiecie coś o tym ?????? Niestety moje wiadomości na tym się kończą, nie znam nazwiska ani adresu.Jeżeli możecie,to pomóżcie ![]()
Jak dla mnie ściema
no chyba w to nie wierzycie?
Ja słyszałam,że to jest prawda.
Ja słyszałam,że to jest prawda.
od kogo? dla mnie bżmi jak ściema zgadzam sie. jak dieta z oka. chyba jak jaskre masz to ci ktos powie żebys wiencej marchewki jadła ityle i tez nie wiadomo czy to pomoze. bezsęsu.
jesteśmy tym co jemy, podejrzewam ze powiedzmy, zapalenia płuc z oka nie wyczyta ale może powiedzieć czy nie brakuje w organizmie jakiś minerałów.
Można też to zbrobic np z włosa. na paznokciach też widać jakich minerałów w organizmie brak
a jak czegoś brak to organizm juz nie działa prawidłowo.
Mnie kiedyś okulista zapytał czy nie mam problemów z układem trawiennym bo po tęczówce widać.
a akurat mam.
To jest tylko moje zdanie.
Czytanie z tęczówki oka, to IRYDOLOGIA, nauka stara jak świat. W oku widać nasze narządy i choroby. Byłam o pani doktor irydolog kilka razy, suplementacja, którą mi zaleciła, naprawdę pomogła. Mam namiary, gdybyś chciała coś więcej wiedzieć.