Słyszałam, że od lipca tego roku są kolejne zmiany w egzaminach. Że wzrośnie liczba pytań ale będą ujawnione kursantom co prowadzi do tego, że można się nauczyć ich na pamięć. Prawda czy ktoś mi plotkę puścił? Myślę zdawać ale boję się, że nie zdam.
Słyszałam, że od lipca tego roku są kolejne zmiany w egzaminach. Że wzrośnie liczba pytań ale będą ujawnione kursantom co prowadzi do tego, że można się nauczyć ich na pamięć. Prawda czy ktoś mi plotkę puścił? Myślę zdawać ale boję się, że nie zdam.
http://moto.wp.pl/kat,1035803,title,Zmiany-w-egzaminach-na-prawo-jazdy,wid,16759989,wiadomosc.html?ticaid=113c4b
Moze ten link trochę Ci pomoże ...pozdrawiam
Też coś podobnego słyszałam ale ile w tym jest prawdy to nie wiem. Koleżanka też chce robić to może ktoś wie czy to prawda?
Hej nie martw Sie od stycznia znoszą tyle pyta. Pozdrawiamń co było bedzie ich o wiele mniej. Probuj
a ja ci powiem, że nie ma sensu się uczyć na pamięć. najlepiej znać przepisy i zasady, to żadnych pytań nie musisz się uczyć. mi się udało zdać za 1wszym razem teorię
Praktykę niestety za 2:P
Nie ma rzeczy niemozliwych.Ja zdawalem jak trzeba bylo znac przepisy a nie uczyc sie ich na pamiec.