Prawo jazdy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Prawo jazdy

Słyszałam, że od lipca tego roku są kolejne zmiany w egzaminach. Że wzrośnie liczba pytań ale będą ujawnione kursantom co prowadzi do tego, że można się nauczyć ich na pamięć. Prawda czy ktoś mi plotkę puścił? Myślę zdawać ale boję się, że nie zdam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prawo jazdy
nitka22 napisał/a:

Słyszałam, że od lipca tego roku są kolejne zmiany w egzaminach. Że wzrośnie liczba pytań ale będą ujawnione kursantom co prowadzi do tego, że można się nauczyć ich na pamięć. Prawda czy ktoś mi plotkę puścił? Myślę zdawać ale boję się, że nie zdam.

http://moto.wp.pl/kat,1035803,title,Zmiany-w-egzaminach-na-prawo-jazdy,wid,16759989,wiadomosc.html?ticaid=113c4b

Moze ten link trochę Ci pomoże ...pozdrawiam

3

Też coś podobnego słyszałam ale ile w tym jest prawdy to nie wiem. Koleżanka też chce robić to może ktoś wie czy to prawda?

Hej nie martw Sie od stycznia znoszą tyle pyta. Pozdrawiamń co było bedzie ich o wiele mniej. Probuj

5

a ja ci powiem, że nie ma sensu się uczyć na pamięć. najlepiej znać przepisy i zasady, to żadnych pytań nie musisz się uczyć. mi się udało zdać za 1wszym razem teorię smile Praktykę niestety za 2:P

6

Nie ma rzeczy niemozliwych.Ja zdawalem jak trzeba bylo znac przepisy a nie uczyc sie ich na pamiec.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024