Gdzie można pisać z ludźmi z innych krajów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Gdzie można pisać z ludźmi z innych krajów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Gdzie można pisać z ludźmi z innych krajów?

Witajcie. Już od pewnego czasu szukam strony gdzie można pisać osobami z innych,np.w języku angielskim. Chodzi głównie o sprawdzenie tego w jakim stopniu znam język. Może być to czat lub wymiana e-mail.
Trafiłam tylko na jedną stronkę gdzie wszyscy piszą po polsku i w dodatku same zboczone rzeczy hmm
Macie może jakieś zaufane stronki i chcecie się nimi podzielić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie można pisać z ludźmi z innych krajów?

sharedtalk.com
Korzystałam z kilku, ta jest najlepsza, jest zarówno text chat jak i voice chat. Akurat voice chata zawsze używałam tylko do zaczęcia rozmowy i wymienienia się skypem, ponieważ skype jest znacznie wygodniejszy.

3

Słyszałam od koleżanki o Omegle. Wpisz w google tą nazwę i trafisz. smile Można tam pisać nie tylko po angielsku, ale i w języku jaki sobie wybierzesz (u mnie to prawy górny róg).

4

Kareena napisał/a:

sharedtalk.com
Korzystałam z kilku, ta jest najlepsza, jest zarówno text chat jak i voice chat. Akurat voice chata zawsze używałam tylko do zaczęcia rozmowy i wymienienia się skypem, ponieważ skype jest znacznie wygodniejszy.

A mam jeszcze jedno pytanie. Czy ta strona jest całkowicie bezpłatna? Pytam aby dowiedzieć się czy nie ma np. dodatkowych lub ukrytych opłat.

5

Jest całkowicie bezpłatna. zakładasz konto, wchodzisz na czat i piszesz. Są tam ludzie z bardzo wielu krajów, mieszanka kulturowa, można kogoś interesującego poznać i nawiązać trwalszą korespondencję.
Mało z tego korzystam przez brak czasu, ale uważam, że to naprawdę dobra strona.

6

interpals.net bardzo fajna, można poznać ciekawych ludzi w zasadzie z każdego zakątka świata, trzeba tylko podchodzic z dystansem do wyznających miłośc mieszkańców Afryki ;-)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Gdzie można pisać z ludźmi z innych krajów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024