Czemu byli partnerzy nie dają nam spokoju? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czemu byli partnerzy nie dają nam spokoju?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Czemu byli partnerzy nie dają nam spokoju?

Heyka,

Jakiś czas temu na jednym z portali społecznościowych zauważyłem że odwiedziła mnie moja była. Byliśmy raptem kilka miesięcy ze sobą i rzuciła mnie nawet nie rozmawiając ze mną w cztery oczy. Przez smsa mi uzmysłowiła że nic do mnie nie czuje. Dlatego też, zdziwiłem się co ona tu robi. Dość ciężko było mi zapomnieć o niej ale po tej akcji wszystkie uczucia wróciły. Po kilku dniach skasowała konto więc napisałem do niej smsa, co słychać. No ale zero odzewu.
Czy mógłby mnie ktoś oświecić o co chodzi? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czemu byli partnerzy nie dają nam spokoju?
kickpanda napisał/a:

Heyka,

Jakiś czas temu na jednym z portali społecznościowych zauważyłem że odwiedziła mnie moja była. Byliśmy raptem kilka miesięcy ze sobą i rzuciła mnie nawet nie rozmawiając ze mną w cztery oczy. Przez smsa mi uzmysłowiła że nic do mnie nie czuje. Dlatego też, zdziwiłem się co ona tu robi. Dość ciężko było mi zapomnieć o niej ale po tej akcji wszystkie uczucia wróciły. Po kilku dniach skasowała konto więc napisałem do niej smsa, co słychać. No ale zero odzewu.
Czy mógłby mnie ktoś oświecić o co chodzi? smile

Testuje, czy smycz emocjonalna działa jeszcze i Jesteś jeszcze na jej końcu jako potencjalna opcja nr 5,6, albo 124. Dla niej test wypadł pozytywnie... smile

3

To pokazuje tylko, że wcale tak do końca o niej nie zapomniałeś. Bo jakby tak było to przyjąłbyś te jej odwiedziny bez większych emocji i bez zastanawiania się o co jej chodzi.
A ten sms to już w ogóle strzał w kolano.

4

Uzyskala to co chciala uzyskac czyli potwierdzenie zainteresowania swoja osoba przez Ciebie.

5

Miała chwilę słabości albo jej się nudziło. Z braku lepszego zajęcia  zastanawiamy się czasem, jak teraz wyglądają i radzą sobie ludzie, którzy kiedyś coś dla nas znaczyli. Stąd się biorą rocznicowe zjazdy, spotkania klasowe "po latach", NK, FB itd. Jak widać, niepotrzebnie robiłeś sobie nadzieje.

6

Czyli po raz kolejny zrobiłem z siebie idiotę :-) No ale wiecie co, przynajmniej juz wiem na czym stoję i ze nie musze sobie zaprzatac tym głowy. Szkoda tylko że nie można odkręcić tego smsa :-P

To jest po to zeby poczucie wstydu na drugi raz zweryfikowalo to co chcesz zrobic jesli ponownie sie odezwie.

8

kickpanda napisał/a:

Czyli po raz kolejny zrobiłem z siebie idiotę :-) No ale wiecie co, przynajmniej juz wiem na czym stoję i ze nie musze sobie zaprzatac tym głowy. Szkoda tylko że nie można odkręcić tego smsa :-P

Tam od razu idiotę... Błędnie odebrałeś jej sygnał i tyle. Nie wiem, co napisałeś, lecz jeśli było to coś neutralnego, wcale nie musiało zabrzmieć bardziej desperacko niż "wymowne" obrażone milczenie.

W "Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy" (to dla kobiet, ale wyznaczanie granic nie zna płci big_smile) autorka radzi wręcz, by na zaczepki reagować zawsze przyjaźnie i jednocześnie sugerować, że ze złymi emocjami przeminęło.. uczucie. wink

9

A zapytałem tylko co u niej słychać i w sumie tyle ;-)

10

kickpanda napisał/a:

Nie wiem jaki to portal, ale to, że odwiedziła nic nie znaczy - ot była ciekawa co u Ciebie... to normalne... ale nie musi nieść nic poza tym...
A skoro napisałeś i nie odpowiedziała - to już znasz odpowiedź.

11 Ostatnio edytowany przez Koczilla (2014-11-03 22:52:25)

kickpanda napisał/a:

No i prawidłowo. Zapewne siedzi teraz spłoszona i rozkminia, jak ma to sobie tłumaczyć, z nie mniejszym zaaferowaniem niż Ty. wink Obecnie jednak ruch jest po jej stronie. Jeśli niczego z tym nie zrobi, Ty również nie wyrywaj się przed szereg.

12

Może dziewczynie na wspomnienia się zebrało smile Może chciała zwyczajnie zobaczyć ,,co u Ciebie'' i nie miało to nic wspólnego z prowokacją? Gdyby chciała, żebyś się odezwał i dlatego próbowała osobie,,przypomnieć'' to raczej zareagowałaby na Twoją wiadomość

13

Mam faceta od 5 lat, mam parę bylych na koncie big_smile oraz różne portale spolecznosciowe nie raz sobie wejdę zobaczę co tam slychac u mojego bylego ale nie szukam wrażeń. To chyba normalne ze jestem ciekawa od czasu do czasu co tam slychac u ktoregos z nich, tym bardziej ze z nie ktorymi bylymi mam dobry kontakt ,nie widzę w tym nic zlego.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czemu byli partnerzy nie dają nam spokoju?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024