Powiedzcie mi proszę czy kiedyś korzystaliście z takich oferty jak Grupon czy okazik , pytam dlatego bo chciałabym skorzystać z takiej oferty u fryzjera, stylizacja , koloryzacja , obcięcie , modelowanie, bo z tego co widzę jest naprawdę warto jeśli chodzi o cenę ale czy to ma sens ? Bo nie chciałabym wyjść łysa ?
Łysa nie wyjdziesz. Ale z dużym prawdopodobieństwem zostaniesz potraktowana bardzo pobieżnie i jak najmniejszym kosztem.
Nie, słyszałam że zwykle są to usługi niższej jakości.
Ja sama obcinam, farbuje włosy, bo nieraz się przejechałam, albo mi za bardzo ścięły, albo włosy wyglądały jak farbowany hełm, albo kolor był nie taki, albo włosy popalone i nieważne czy płaciłam 30 czy 200 zł.
Zależy od szczęścia. Moja koleżanka korzystała z gruponu i poszła na shellac i wyszła bardzo zadowolona. Była w takim osiedlowym salonie.
Nie korzystam choćby dlatego, że nie lubię powierzać swojej głowy osobie, której kompletnie nie znam i nawet nikt mi jej nie polecił.
W tego typu serwisach swoje usługi najczęściej proponują salony, które zniżkami usiłują przyciągnąć klientów, a to już samo w sobie budzi pewne wątpliwości. Dobry, renomowany fryzjer ma komplet klientek, które bez specjalnych ofert chętnie korzystają z jego usług. Inna rzecz, że niespecjalnie chce mi się wierzyć, że ktokolwiek wykonuje usługi za połowę standardowej ceny - aby wyjść na swoje, pewnie na czymś musi zaoszczędzić, prawdopodobnie na produktach. Moim zdaniem nie warto.
Jest jednak wyjątek, który nie budziłby moich podejrzeń - nowy salon, który musi się w jakiś sposób zareklamować, a potem pokazać z jak najlepszej strony, aby zdobyte w ten sposób klientki na dłużej przy sobie zatrzymać.
Mnie zdarzyło się korzystać kilka razy z tego typu ofert i raz to był malutki salonik na obrzeżach miasta, gdzie fryzjerka chyba nie do końca wiedziała co robi... A raz uznany salon w centrum. O tyle o ile rozumiem, po co taka reklama małemu nowemu salonowi, to temu znanemu...? W każdym razie w tym małym było kiepsko dość... Natomiast w centrum zostałam bardzo miło obsłużona i nie czułam zupełnie tego, że jestem tam "za pół ceny" czy coś... Więc w sumie to zależy pewnie od miejsca. Także dobrze sprawdziłabym salon.
Ja bym się jednak bała skorzystać z takiej usługi.
chyba też bym nie skorzystała
Z Gruponu akurat nie ale zdarzyło mi sie jechać na szkolenie fryzjerów i za darmo być obiektem testowym. Wyszlam wtedy zachwycona, bo mówisz co chcesz mieć zrobione z włosami, albo słuchasz ich propozycji. To jest pod okiem profesjonalistow wiec nie ma mowy o wiekszych bledach.
ja również nie korzystałam i zawsze jakoś się bałam. Myślę sobie, że taniej to i gorzej chociaz wiadomo, że fryzjerka, która bierze 80 zł może być lepsza od tej za 300 zł. Chodzi tylko o kwotę wyjsciową
Ja korzystałam i byłam zadowlona, ale warto poczytac najpierw opinie o danym fryzjerze czy salonie - bo to moze byc roznie....
Ja raz skorzystałam i była bardzo zadowolona z pana fryzjera. Ale nie był to byle jaki salon, pan znał się na rzeczy. Myślę, że miałam szczęście, bo różnie pewnie można trafić. Dlatego warto wcześniej zasięgnąć "języka".
Ja tak czy inaczej zawsze szukam opinii na temat danewgo fryzjera, a najchetniej korzystam z tych " z polecenia" jak znajomi z danego fryzjera byli zadowoleni, to ja zazwyczaj też:)