Czlowieka ktorego pokochalam poznalam po 9 miesiacach znajomosci.poznalam tzn moglam go zobaczyc na zywo dotknac pocalowac..przez caly ten czas on kochal inna kobiete ktora nie kochala jego..mimo to byl z nia choc go ranila ..pociecha byla moja osoba tzn rozmowy ze mna zdjecia .pokochalam go ale wiedzialam ze nigdy ze mna nie bedzie bo mimo ze od jakiegos czasu jest sam to jednak jeszcze ja kocha choc wrócic do niej niechce.czasem go nierozumiem nie chce do niej wrocic bo wie ze ona go nie kocha ale nie chce tez byc ze mna bo czuje ze mnie nie pokocha.niewiem co robić jak przekonac go do siebie? On widzi we mnie tylko przyjaciolke kochanke bo sypiamy ze soba jestem jego pierwsza kobieta z która sie kochal ..a jednak boi sie zwiazku bycia ze mna dlaczego?co robie zle?
może wciaż kocha tamta a u Ciebie szuka pocieszenia. Musi zapomniec o tamtej....
Jesli Ci na nim zależy to po prostu Bądź : przy nim , jak przyjaciel ...
a czas leczy rany , jak je już wyleczy , to bedziesz obok ![]()
To, że nie kocha już tamtej i nie chce z nią być, nie znaczy, że teraz musi być z Tobą. Wygląda na to, ze jesteś dla niego tylko tymczasową pocieszycielką. Jak widzisz, ze on Cię nie kocha, to po co z nim sypiasz? Sama przyzwalasz na taką sytuację.
J bym się w to nie pakowała.Nawet jeśli bedzie z Tobą to czy będziesz szczęśliwa wiedząc,że kocha inną? Możesz czekać cierpliwie tylko nawet jeśli będziecie razem to nie będziesz wiedziała czy jest z Tobą bo Cie kocha czy po prostu jesteś zamiast kogoś ...kogoś z kim nie może być.Może z czasem przestanie kochać tamta kobietę ale wydaje mi sie,że nie jest z Tobą bo póki co jest jeszcze emocjonalnie zaangażowany w tamten związek i nie chce robić Ci nadziei.
Chyba stara się być wporzadku skoro mówi Ci wprost ze Cię nie pokocha a mimo to z Tobą sypia.... gdyby z Tobą sypiał "trzymając Cię w szachu" tzn. nie potwierdzając ani nie zaprzecając ew. miłosci, byłoby to nieuczciwe.
Z jednej strony dobrze, bo ...skoro sex mu pasuje to znacy że go pociągasz fizycznie- dobry znak dla potencjalnego związku partnerskiego!
Z drugiej... -fact to facet i dla niego to może być np. "tylko seks".Jak sport.