Zazdrość o nie swoje dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość o nie swoje dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Zazdrość o nie swoje dziewczyny

witam,

Od pewnego (hmm dłuższego już czasu) zauważyłem u siebie zazdrość o te dziewczyny z którymi nie jestem akurat w związku. Co ciekawe gdy byłem w związkach to takowej zazdrości raczej nie odczuwałem, a jak już coś to w wyjątkowych sytuacjach

Nie wiem czy coś jest ze mną nie tak przecież nie jesteśmy parą a odczuwam to męczące uczucie.

Czy ktoś ma podobnie ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zazdrość o nie swoje dziewczyny

Siemasz stary wink Zazdrość... Jeśli jesteś zazdrosny o jedną dziewczynę to po prostu może być jeszcze normalne
Ale zazdrość o raczej większość innych które kogoś mają to już włączenie "psa ogrodnika" to już jest w wychowaniu...
Czy to normalne czy nie? tego ci nie powiem, bo dużo osób ma takie coś ale i niekoniecznie jest to nazywane normalnym...

3

No jesli dobrze to ukrywasz i wiesz, ze nie masz prawa byc zazdrosny to nie jest tak zle wink

4

szeralen doprecyzuje nie jestem zazdrosny o ileś tam dziewczyn naraz tylko jak kogoś załóżmy poznaje zaczynam się spotykać i myślę że może coś z tego będzie to wtedy mi się włącza.

NinaLafairy no staram się oczywiście to ukrywać ale męczące to jest, a chciałbym po prostu przejść do porządku dziennego i nie robić takich głupot tongue

5

Czyli to w zasadzie nie jest zazdrość tylko strach. Strach, że przyjdzie silniejszy samiec i zawładnie twoją samicą.

6

no coś w ten deseń, tylko właśnie że to nie chodzi o moją "samice" tylko ewentualnie potencjalną smile

Najlepsze jest właśnie to co pisałem na początku jak byłem w związkach to jakoś tego nie miałem po prosu ufałem i już że jak ta osoba zechciała ze mną być to mogę być spokojny. Możliwe że wynika to z tego że mój ostatni związek zakończył się po tym jak moja ex poznała za moimi plecami innego "samca".

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość o nie swoje dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024