Wahania uczuciowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wahania uczuciowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wahania uczuciowe

Nie wiem czemu przeżywam duże wahania co do uczuć wobec chłopaka. Raz jestem szczęśliwa chcę go przytulać całować patrzeć w oczy itp innym razem zastanawiam się czy jestem zakochana i czy to to. Dodam że nie jestem nastolatką a do tej pory kilka razy zdarzały mi się podobne sytuacje. Czy powodem może być brak okazywania uczuć ze strony rodziców?A może to kwestia osobowości? Może ktoś miał podobnie? Proszę o pomoc bo sama już nie ufam sobie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wahania uczuciowe

kasia5266, jesteś człowiekiem, więc Twoje zachowanie wątpliwości są jak najbardziej ludzkie. I to co czujesz jest moim zdaniem całkiem normalne.
To, że są takie wahania nastroju zależy od wielu czynników. Chociażby od naszego nastroju, od pogody, fazy cyklu, zmęczenia, czy nawet od oglądniętego filmu wink smile

3

Odp: Wahania uczuciowe

Moim zdaniem zależy od zachowania tego chłopaka. Coś może się u niego  podobać, a coś  nie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wahania uczuciowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024