Związek- czy coś ze mną jest nie tak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Związek- czy coś ze mną jest nie tak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Związek- czy coś ze mną jest nie tak?

Cześć, z góry przepraszam ze piszę na forum dla kobiet. Przepraszam również za jakiekolwiek błędy ortograficzne oraz interpunkcyjne. Otóż moja sprawa wygląda następująco. Kiedyś los chciał, że rodzice postanowili przeprowadzić się z miasta do małej wioseczki. Szybko się tam zaklimatyzowalem(wioseczka w której wychowywał się tato) znalazłem inny klub piłkarski. Właśnie od tego się zaczęło. Przyszła Ona na mecz. Wtedy wymieniliśmy się spojrzeniami. Parę miesięcy później okazało się, że chodzi do tej samej szkoły co ja. I tak ją zaczepilem. Zapraszalem ja na spacery i tak po ok 2ch miesiącach zaczęliśmy "ze sobą chodzić". Podczas oglądania zdjęć u mnie z dzieciństwa na trafiliśmy na zdjęcie moje i jakiejś również małej dziewczynki. Wtedy "Ona" zazartowala ze to ona i po rozmowie z jej rodzicami okazało się, że to faktycznie Ona.  Niby wszystko jak z bajki, ale rzeczywistość jest inna. Parę miesięcy temu Ona powiedziała, że już mnie nie kocha, że ja Ją denerwuje. Postanowiłem zawalczyć o tą miłość i dalej jesteśmy ze sobą, zaręczyny były już wcześniej przed jej wyznaniem. Jednak jej słowa ciągle mi siedzą w głowie, nie potrafię przestać myśleć, że Ona powiedziała mi, że mnie nie kocha. Mniejsza z tym. Teraz juz oboje mamy pracę, Ona ma ta wymarzoną, ja jeszcze próbuję się dostać do policji czy też do wieziennictwa. Ostatnio zapytała mnie o tym kiedy razem zamieszkamy (mieszkanie mam w tym mieście co z rodzicami przed przeprowadzka, dostałem od nich) Jednak problem leży w tym, że ciągle mam jej słowa w głowie, ale z jednej strony jak Jej nie widzę parę dni to rąk cholernie tęsknię. Odliczam dni(zazwyczaj spotykamy się sobota/niedziela) Lecz dla niej to jest obojętne czy się zobaczymy czy też nie. Aaa, dodam jeszcze jedno, bardzo rzadko się całujemy. Wszystko przez to, że Ona nie chce się całować nawet na przywitanie. Na początku tego nie było, tylko zaczęło się to od momentu gdy powiedziała "te słowa". Ja Ją bardzo Kocham, ale boję się, że gdy Ona jednak powie, że to koniec, boję się, że nie poradzę sobie, że nie znajdę juz innej kobiety. Zostane sam(aktualnie mam 20 lat) Dziękuję za wysłuchanie i przepraszam za zawracanie głowy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek- czy coś ze mną jest nie tak?

Tak, jesteś strachliwym desperatem. Nawet się nie całujecie i Ty to śmiesz nazywać związkiem? Olej. Im jesteś bardziej niezależny tym bardziej atrakcyjny, a nie wypraszasz związek. Oj zostaniesz sam, naprawde? Jak masz sie wyprowadzic z domu to też mamie mowiles, ze teraz bedziesz musiał sam mieszkać i co to będzie?

3

Dziewczyna wróciła do Ciebie bo wywąchała, że będzie miała niezły start. Chce studiować, masz chatę, miasto a nie wieś więc czemu by nie. Zerwała z Tobą bo Cie nie kochała i nagle myślisz zaczęła bo co? Zawalczyłeś byście znowu byli razem, ale nie zawalczyłeś o jej uczucia bo niby jak?
Nie marnuj czasu, jesteś młody. Poszukaj kogoś kto będzie Cię kochał.

Jeżeli do Ciebie wróciła to powinno być wszystko w porządku, ale nie jest. Nie chce się z Tobą całować, a tak darzą siebie ludzie zakochani, czujący do siebie coś więcej. Nie możesz tak bardzo się przywiązywać do niej jak ona jest nieczuła. Uważaj i nie popełnij błędu.

5

Dziękuję bardzo Wam za pomoc. Wasze opinie dały mi sporo do namysłu. Dziękuję bardzo, pozdrawiam.

6

stary po prostu... ona jest z tobą nie bo tego chce czy nie dlatego że cię kocha... tak jest jej na razie po prostu WygodniE

Kiedy bylem mlody mialem nieco inna/troche podobna sytuacje na wiosce. Tez byla dziewczyna, niby mielismy byc razem ale ona "nie byla w takim momencie zainteresowana". Ale jak chciala wyjechac "razem" za granice to sie odezwala czy z nia nie pojade. Nie widzialem sensu w tym.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Związek- czy coś ze mną jest nie tak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024