Hej witam wszystkie dziewczyny i pozdrawiam gorąco, mam taki problem z zachowaniem prawidłowej masy ciała przy wzroście 157 ważę 46, staram się w miarę dobrze odżywiać, posiłki urozmaicone warzywa i owoce, węglowodany, tłuszcze, mimo wszystko nie udaje mi się ani trochę przybrać na wadze, jestem bardzo szczupła, gdy więcej zjem boli brzuch, mniej to kiszki grają marsza, bywają okresy że nawet tracę kilka kilo na wadze i gorzej się czuje a zasadzie w żywdności nic mi nie brakuje, od czasu do czasu uzupełniam witaminy farmakologiczne ale to nic nie daje,proszę o poradę może któraś z was ma podobnie, na razie nigdzie z tym nie byłam ale kilka lat wstecz miałam badane hormony i mieściłam się w dolnej granicy
1 2014-10-21 21:59:43 Ostatnio edytowany przez graatka (2014-10-21 22:28:54)
Temat: Niedowaga
Zobacz podobne tematy :
Odp: Niedowaga
Czy badałaś sobie hormony tarczycy i czy nie masz jakichś nieproszonych gości w przewodzie pokarmowym?
Odp: Niedowaga
Zważywszy, że jesteś po 30 to trochę dziwne rzeczywiście. Na Twoim miejscu zaczęłabym od gruntownych badań - krew, mocz itd. I koniecznie internista. Bo zwykle niestety problemy są w drugą stronę, więc obawiam się, że rzeczywiście coś może być nie tak.