Jak długo czekać na podpisanie papierów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Jak długo czekać na podpisanie papierów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak długo czekać na podpisanie papierów?

Dzień dobry. Mam poważny problem. 09.09 byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w jednym z państwowych molochów, firma zatrudnia ponad 600 osób, branża strategiczna. 11.09 dostałam od nich telefon, z propozycją pracy i na jakich warunkach ALE moje papiery musi podpisać zarząd. Pani z kadr mówiła, że to u nich trochę trwa ale miała nadzieje, że do końca września to się rozwiąże. Jest połowa października, dzwoniłam tam dwa razy czy jest jakiś postęp ale ciągle każą czekać bo zarząd to, zarząd tamto, sprawy kadrowe nie są najważniejsze itp. Przy ostatniej rozmowie pani rzuciła, żebym poczekała do piątku (dziś), jest już po 14 i chyba powiedziała to żeby dać jej spokój neutral Dostaję już szału, bardzo zależy mi na tej pracy ale mam inne propozycje i nie mogę czekać w nieskończoność sad I to nie jest byle jak posada bo dla mnie to wręcz marzenie. Najgorsza jest ta niepewność czy podpiszą czy nie bo może im się coś nie spodobać a ja zostanę na lodzie po 5 tygodniach czekania :\ Czy ktoś już to przechodził i też musiał tyle czekać? Nie mam doświadczenia jak odbywa się to w państwowych firmach. Proszę o radę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak długo czekać na podpisanie papierów?

Pierwsze słyszę, żeby tak długo przeciągać podpisanie umowy. Poza tym zazwyczaj podpisuje ją tylko prezes a nie cały zarząd. Tu chyba nie chodzi o jakieś super wysokie stanowisko, prawda? Moim zdaniem jeśli masz inne, dobre propozycje (takie, które spełniają twoje wymagania co do warunków i płacy), to się nie zastanawiaj, tylko bierz. A tą firmę olej. Jeśli wszystko u nich tak wygląda jak traktowanie przyszłego pracownika, to może lepiej tam nie pracować.

3

Nikt tyle nie czekał?? sad

4

To zależy jaka to praca. Ja miałam taka śmieszną sytuację. Chciała dostać pracę w Carrefour. Przyszło zawiadomienie, że dostałam pracę. Po jakim czasie dostałem list, że dostałam pracę. Poszłam tam i się dowiedzieć o co chodzi. I okazało się była to pomyłka, więc dostałam tą pracę. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » Jak długo czekać na podpisanie papierów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024