być z kierowcą - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: być z kierowcą

Hej jestem tu nowa, napotkałam się na tą stronę siedzą sama w domu przeszukując  internet i zastanawiając się czy on jest wobec mnie wporządku. Od pewnego czasu pracuje jako kierowca tira w domu bywa co 4-7 dni, niestety praca ta sprzyja okazją do zdrady, wiem bo czasem jeździłam z nim w trasy. On ma swoje za uszami, na swoim koncie ma przelotny flirt, skok w bok, to było na samym początku naszego związku, wybaczyłam mu, ale pomimo upływu wielu lat nie jestem wstanie mu zaufać. On zapewnia że kocha i w ogóle, a ja mam wrażenie że jest mu ze mną tylko wygodnie, mieszkamy razem więc jestem jego kurą domowa. Teraz kiedy on jest gdzieś w świecie ja nie mogę sobie poradzić z kotłującymi się myślami,  mam obawy, dobija mnie ten strach przed ponownym zranieniem. Chciałabym go sprawdzić, lecz nie wiem jak  ponieważ jeździ po całej Europie. Ta sytuacja mnie dobija, martwię się i mnie potrafię przestać

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: być z kierowcą

A długo z sobą jesteście?
Zawód kierowcy tira to niestety zawód który naraża związki na tego typu podejrzenia : zdradza, czy nie zdradza.
Nie wraca on na noc do domu, nie zasypia przy Twoim boku. Nie masz go na oku, nie wiesz co robi.
Byłam kiedyś też na takiej trasie z kolegą. Miałam urlop , więc pojechałam. No dzieją się rożne rzeczy..
Kierowcy kończą tylko pracę, to od razu zabawa się kręci. Ale nie wszystkich to dotyczy.

Jeśli na początku Waszej znajomości ( związku) dopuścił się zdrady, Ty o tym wiesz, wybaczyłaś, dałaś szansę, to
dziwi mnie to.  zawsze uważałam, że jeśli facet dopuści się zdrady to żyć potem z nim w takim przeświadczeniu to
bardzo wielki ciężar emocjonalny dla tej drugiej osoby. jeśli raz to zrobił, to zrobi tez następny? Nie odbierze telefonu od Ciebie
czy nie odpisze na czas na smsa to jedna myśl: pewnie z kimś teraz jest. ( nawet jak jest, to się o tym nie dowiesz).
Podziwiam Cię że masz takie nerwy ze stali. Ale jeśli nie potrafisz mu zaufać po tylu latach , to nie męcz się  z tymi myślami.

Druga rzecz- jesli zapewnia Cię, ze kocha.. to słowa... a gdzie czyny? czy w jakiś sposób na co dzień pomimo, ze go nie ma, myśli o Tobie, dzwoni, pyta się o twoje samopoczucie, tęskni?
Jeżeli jest on świadomy tego, że jego praca tak na Ciebie wpływa, to zróbcie coś z tym. Jeśli Jemu na Tobie zależy, niech rozmyśli zmianę pracy.Wiem, że kierowca tira dużo zarabia, ale czy to najważniejsze w życiu? Porozmawiaj szczerze. Powiedz, że jak jego nie ma, to kotłujesz się z myślami, że nie masz do niego zaufania ( nie bój się, gdyż to ON doprowadził do tej sytuacji). Zapytaj się, czy chce z Tobą być, jak widzi wasze relacje dalej, oraz czy byłby w stanie zmienić pracę dla polepszenia waszych relacji w związku. Chociaż na jakiś czas.

Z Twojego postu wynika, że jesteś emocjonalnie rozbita. a najgorsza rzeczą jest brak zaufania do niego. Przy jego charakterze pracy, to nie widzę sensu ciągnięcia tego dalej bez szczerej rozmowy z nim i to jak najszybciej.

3

Odp: być z kierowcą

Juz taki watek istnieje smile
Poszukaj a znajdziesz tam dobre rady smile
Nie pamietam dokładnie jak brzmi watek ale tam są kobiety które są zonami, kobietami facetow jeżdżących tirami.

pozdrawiam.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024