czy mógł zdradzić...żal jest ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy mógł zdradzić...żal jest ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: czy mógł zdradzić...żal jest ...

CO wy drogie kobiety byście zrobiły na moim miejscu ...zacznę od początku...mój partner był za granicą ja w ciązy w Polsce czekałam na niego stęskniona a on okłamał mnie...tak naprawdę nigdy bym się o tym nie dowiedziała gdybym po urodzeniu naszego dziecka nie sprawdziła mu tel. w szpitalu bo wyszedł z sali i go zostawił (miała podejrzenia bo nie odbierał często tel. ). I okaząło się że flirtował w nich z kobietą wynikało z nich ze się też spotkali-on stwierdził że tylko 2 razy ...on jej zaproponował wspólne wino sam na sam w smsach byly emotki typu puszczanie oczka itp.Stwierdził ze do tego winka nie doszło.Po powrocie z Polski umawiali się na imprezkę wspólną. Ja w emocjach krzyknełam mu że ma wypier.... on w szoku powiedzialam mu ze przeczytalam ze wiem o tym ze mnie oszukiwał. zaczął przepraszać tłumacząc się że nie chciał z nią sexu że tylko był niewinny flirt..że mnie kocha i naszego syna.Czy propozycja winka sam na sam to podtekst do sexu z tą kobietą?czy chciał ją bzykać??my się bardzo mało widzieliśmy przez moją ciąże ale czy to oznacza że mógł tak zrobić. Ja uważam że jak się kogoś kocha to się tak nie robi nawet na odległość..czuje się zraniona oszukana mam żal..niby wybaczyłam...a Ciągle o tym myśle czy zdradził czy mogę mu zaufać...choć nie ufam.pojechał znowu ma wrócić już tu szukać pracy ale ja się obawiam ciągle...czy mnie nie oszukuje..niby skasował jej numer itp. Ja go kocham i mysle ze chcem z nim byc. Ale te kłamstwa wracają i ja zaczynam się bać i zastanawiać czy warto z nim być. Czy zrozumiał? że zranił?:( Bo nikt nie chce być drugi raz zraniony ...od tego czasu mineło ponad 2 miesiące ale ja nie wiem czy dać szansę? Czy czas wyleczy ranę i zaufam? czekam na odpowiedzi...pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy mógł zdradzić...żal jest ...

Słuchaj, a dlaczego on zagranicą? To nie jest dobre dla związku na dłuższą metę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy mógł zdradzić...żal jest ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024