Po raz pierwszy korzystam z jakiego kolwiek portalu ale teraz chyba sama sobie nie poradzę. No więc tak chodzę z pewnym chłopakiem od 2 tygodni i jest między nami taki problem. Ja nie jestem typową dziewczyną która lubi okazywać sobie miłość i takie tam nie mówię że nie lubie gdy chłopak mnie pocałuje czy przytuli ale wole bardziej prywatnie na to miast mój chlopak wszędzie mnie przytula i okazuje mi to nawet gdy mamy wykłady to potrafi się do mnie kleić ( poznaliśmy się właśnie tam ) . Ja wolę bardziej w samotności okazywać sobie uczucia a on wszędzie by się przytulał i wiem że jeśli to zmienimy to on będzie nie szczęśliwy. Pozostaje sprawa jeszcze mojego byłego ponieważ gy byłam z nim właśnie nie okazywaliśmy sobie tych uczuć a byłam z nim przez rok i zdaje mi się że teraz jestem zamknięta w sobie nie potrafie np mówić o uczuciach. I gdy byłam z tamtym chłopakiem a z tym teraźniejszym nwm ale mam wrażenie że przy moim byłym lepiej się czułam gdy np łapał mnie za ręke czułam ciepło od niego a gdy mój teraźniejszy chłopak złapał mnie za ręke nic nie poczułam. Czy to może oznaczać że kocham jeszcze mojego byłego ? CZy mam zerwać z chłopakiem ?
1 2014-10-13 16:28:52 Ostatnio edytowany przez ola10b (2014-10-13 16:29:45)
Lepiej odpowiedz czemu zdecydowałaś się z nim być. Trochę zaleciało gimnazjum, a nie wykładami...
Lepiej odpowiedz czemu zdecydowałaś się z nim być. Trochę zaleciało gimnazjum, a nie wykładami...
Na jakiej podstawie stwierdzasz że to gimnazjum ?
na podstawie chyba twojego sposobu pisania.
Ty sie nas pytasz czy masz zerwac z chłopakiem ? To ty sama powinas wiedziec co czujesz.Nikt za Ciebie tutaj takiej decyzji nie podejmnie.
proponuje napisac do bravo girl
Ola czuła ciepło, jak były dotykał dłoni, teraz z obecnym tego nie czuje...
Gimbaza w sumie, ale też warto wiedzieć, że emocje długo czasem trwają, po skończonym związku.
Zastanów się dla czego jesteś z obecnym.
Zastanów się dla czego nie jesteś już z byłym.
Nadal kochasz bo człowiek się przywiązuje do wspomnień i uczuć. Pamiętaj, że trudno rozpocząć i skończyć wartościowy związek.
Musisz przede wszystkim uświadomić sobie czemu nie lubisz okazywania uczuć. Czy jest to Twoja natura, czy tak zostałaś wychowana i od zawsze tak jest? Jeżeli tak to mało prawdopodobne, że to się zmieni. Po prostu taki z Ciebie znieczulony (wybacz za słowo;) egzemplarz. Takich ludzi jest mnóstwo i w połączeniu z innymi osobami, które są bardzo uczuciowe powstają bardzo nieszczęśliwe związki. No chyba, że druga strona jest w stanie zrezygnować z pewnych rzeczy. Jeżeli Twój chłopak byłby w stanie to jeszcze nic straconego. Jeżeli nie może, a Ty raczej się nie zmienisz to będziecie się męczyli. Powinnaś z nim o tym porozmawiać szczerze i tyle.