Jak to ugryźć? jeszcze nie zdobylem dziewczyny a juz mi ja odbijaja. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to ugryźć? jeszcze nie zdobylem dziewczyny a juz mi ja odbijaja.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-10-11 07:28:46)

Temat: Jak to ugryźć? jeszcze nie zdobylem dziewczyny a juz mi ja odbijaja.

Mam 18(za tydzien 19) lat i mieszkam w internacie. W tym roku do internatu wraz z pierszakami przybyla drugoklasistka. Po pewnym czasie zaczela mi sie podobac. Na dzien chlopaka dziewczyny przygotowaly przedstawienie. Jakies 10 dziewczyn spiewalo i tanczylo na scenie. Byla tez tam ona ale tylko przeczytala cos na poczatku z kartki a potem siedziala z boku. Pod koniec przedstawienia pomyslalem ze zyje sie tylko raz i wstalem z widowni poszedlem w podskokach na scene i zaczolem z nia tanczyc. Sala sie ozywila, dostalismy brawa, ogolem zrobilem furore z tej akcji. Potem namowilem wychowawco na zrobienie potancowki i jakies poltora godziny tanczylismy i sie wyglupialismy. W sumie to tylko ja sie wyglupialem smile Poszlismy z tamtad do jej pokoju i zaczelismy rozmawiac, tylko rozmawiac. Opowiedziala mi o tym ze ja ojciec zostawil ja, ja jej o tym ze mi umar 6 lat temu. Wszystko pieknie szlo. Staralem sie schodzic na stolowke w tym samym czasie co ona. (na fejsie obczailem ze zerwala z chlopakiem). Tu pojawil sie on. Do naszego internatu przyszedl jakis 26 letni student medycyny na praktykach. Wydaje mi sie ze do niej zarywa. A moze szuka nowych znajomych. W kazdym badz razie zakolegowala sie z nim. on ma jeszcze tu byc przez 13 miesiecy wiec mi to raczej nie pasuje. Dodam tylko ze ona jest 2 lata mlotsza ode mnie. I tak zaczelismy jadac w trojke. W pierwszy piatek jak wracalismy do domu okazalo sie ze ma autobus 5 minut po moim i do tego z tuz obok przestanku. Od slowa do slowa postanowilismy ze zaprowadze jej walizke. Wyszlismy wczesnie co mnie zdziwilo. Jak wychodzilismy polzartem zapytalem sie co bede z tego mial i nastawilem policzek. Gdy chciala mi dac buziaka szybkim ruchem przechylilem glowe i pocalowalem ja w usta. Posmialismy sie i zaczelismy isc. Gdy wyszlismy z internatu dowiedzialem sie ze w piatki kolerzanka odprowadza ja na autobus i poszlismy w trojke(dlatego wyszlismy tak wczesnie). Traf chcial ze ten studencik akurat o tej godzinie wraca ze starzu. Przywitalismy sie potem odwrucil sie do niej i co widze: wita sie z nia calusem w policzek. Ale nic. Zachowuje stoicki spokuj bo przeciez co mialem zrobic. 5 minut pogadalismy i poszlismy dalej.  Poczekalismy na autobus pozegnalismy sie i sie rozjechalismy. Nastepny tydzien mija jak inne. W piatek znowu wyszlismy wczesniej.Ale przedtem w pokoju zapytalem sie czy ma chlopaka. Powiedziala ze sie rozstala ze swoim. Wiec pytam sie czy widzi sobie mnie w tej roli a ona odpowiada nie sad Sytuacja z buziakiem tylko ze teraz nie odwracalem glowy i dostalem go w policzek. Idziemy z nia i jej kolerzanka i znowu studencik. Tym razem posiedzielismy na laweczce w czworke. Oczywiscie [wulgaryzm] sie obok kasi. Odprowadzil nas do autobusu,zanim wsiedlismy posiedzial z nami potem poszedl gdzies z jej kolezanka.

Moje pytanie jest nastepujace. Co teraz mam zrobic jezeli jednak chce byc z kasia? nie posiadam za duzo hajsu wiec jakies restauracje itp odpadaja.

Wydaje mi sie ze albo ona chce byc ze studencikiem albo poprostu chce przez jakis czas byc sama. A moze chce wrocic do bylego?
Dodam tylko ze ja jestem dos dobrze zbudowany i mam 185 cm wzrostu a ten studencik jakies 170 cm i taki bardziej chuderlawy ale podobno cwiczyl karate.
Boje sie zeó poszcza ktoregos razu mi nerwy i mu strzele ale to nie bedzie dobre rozwiazanie. Jak byc pewnym i opanowanym tak zebym tego napewno mnie zrobil?

Ps. Sorry za ortografie ale nie moge sie pozbyc dysortografi mimo iz aktywnie pruboje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to ugryźć? jeszcze nie zdobylem dziewczyny a juz mi ja odbijaja.

Ona ma prawo do własnych decyzji i wyboru faceta. Więc ośmieszysz się niepotrzebną bójką, skoro mówiła że nie chce Cie jako faceta to odpuść sobie. Może ona po prostu chce być sama i tego "studencika" traktuje jak Ciebie.

3

To juz wiedzialem. Chcialbym jednak o nia zawalczyc. Bojka tez wiem ze nic nie zdzialam wiec prosze o rade jak zachowac w takiej sytuacji spokoj.
Chodzi mi wlasnie o to, ze chcialbym ja w sobie rozkochac tylko nie wiem jak. Potrzebuje rady osoby ktora miala podobna sytuacje. Albo chociaz chcialbym sie dowiedziec jak sie teraz ona moze czuc? I co o mnie myslec?

Nie jestem z tych co poddaja sie po pierwszym niepowodzeniu lecz jednoczesnie nie chce byc nachalny. Chcialbym znalesc zloty srodek.

4

Nie zachowuj się dziecinnie. Dziewcznie imponują starsi, nie ważne czy lepiej czy mniej zbudowani, ważne, że dojrzalsi. Musisz wykazać się bardziej rozumem niż siłą i porywczym charakterem. Zachowuj się normalnie. Dziewczyna przecież powiedziała, że nie widzi w Tobie potencjalnego kandydata na chłopaka. Być może nie jest na to gotowa, bo niedawno zerwała z byłym i chce teraz poużywać życia. A taka obstawa: Ty plus starszy kolega, bardzo jej odpowiada, ustawia was sobie smile Bądź n razie dobrym kolegą takim z paczki i obserwuj jak to się rozwinie, jeśli zobaczysz, że nie idzie w Twoją stronę, to na silę i tak nic nie zrobisz.

5

Jeśli Ona nie chce,to nic nie zrobisz,także jak sam napisałeś-nie bądź nachalny.
Odwróć sytuację,dziewczyna Ci się nie podoba,ale ciągle ugania się za Tobą i chce Cię do siebie przekonać...
Znajdź sobie inną.

6

A ja ci powiem tak. Jeśli zależy ci na niej, to probuj, ale nie teraz. Ona widocznie nie jest gotowa na zwiazek, i myślę, ze raczej o studencika tu nie chodzi. Jeśli dasz rade wytrzymać będąc jej kolegą poki co, to bądź. Sam bedziesz widział czy wasza relacja się zmienia na coś więcej, czy nie. Czas po rozstaniu, to zazwyczaj ciężki okres, bo to zawsze jakis czas w.człowieku siedzi. Na pewno nie zapewniaj jej o swoim głębszym uczuciu. Niech to działa na zasadzie kumplostwa. Jednak tylko i wyłącznie jeśli dasz rade w takim układzie wytrwać i poczekać.

7

Dzieki wszystkim. Zobaczymy jak bedzie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to ugryźć? jeszcze nie zdobylem dziewczyny a juz mi ja odbijaja.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024