Tabletki antkoncepcyjne - krwawienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki antkoncepcyjne - krwawienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Tabletki antkoncepcyjne - krwawienie

Witam smile
Mam pewien dylemat..
Od 13 września zaczełam brać moje pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne.. Czuję się po nich ok, ale od ponad tygodnia mam krwawienie podobne do okresu. (wspomnie o tym, że współzyje ze swoim chlopakiem) .
Krawieniu nie towarzyszy bol brzucha. ale zaniepokoilo mnie to.. czy to cos zlego? czy po prostu organizm sie przyzywczaja do tabletek?

Ps.Własnie za dwa dni skończe opakowanie.

Bardzo dziękuje za odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletki antkoncepcyjne - krwawienie

Hej:)jak wzielam pierwsza tabletke w pierwszym dniu okresu to krwawienie trwalo 9 dni,zawsze byl to 3,4 dniowy okres,mysle ze to reakcja organizmu.dodam ze jak konczylam ostatnie opakowanie tabletek to krwawienie trwalo 2 tyg i bardzo bylo obfite.nie jestem w stanie ci powiedziec czegos wiecej bo nie jestem osoba ktora zapoznala sie calkowicie z antykoncepcja bo juz skonczylam je stosowac a bralam tylko 4 miesiace.:)

3

Ale prawdopodobnie krwawienie jest tyle czasu bo konczysz opakowanie a napewno ustapi przy nastepnym opakowaniu,bynajmniej ja tak mialam a stosowalam vibin mini.

4

hello wszyzstkim ja mam taki przypadek 17.10.214 wyjelam spirale hormonalna mirene  i ginekolog przepisala mi tabletki anty w ten sam dzien i kazala wykupic i odrazu wziasc jedna biore ich piatek sobota nidziela i w ponidzialek 20.10.214 dostalam okres  mam je dalej brac przeciesz powinno sie dostac po 21 tabletach dziwi mnie to

5

hej tez mam dylemat??? biore tabletki juz prawie 2 lata i po 2 latach zdazylo mi sie krwawic?? 13pazdzierinka mialam miesiaczke po dostawilam tabletki na 7 dni?/ potem na 8 dzien wizielam i bylo ok do dzisaj znow mam krwawienia niewiem od czego i zle sie czuje tez niewiem co mam myslec i co robic/???

6

Hey. Moje pytanie moze byc glupie.. ale dziewczyny jak rozpoznac ze to juz okres? Wzielam pierwszy blister 21+2 placebo i wydaje mi sie ze mam juz okres.. ciezko jest mi to rozpoznac poniewaz pierwsza tabletke wzielam pierwszego dnia cyklu i przez caly ten okres towarzysza mi plamienia miedzy miesiaczkowe w kolorze hmm brazowym..:/ I co teraz mam zaczac nowe opakowanie i zazyc kolorowa tabletke<jesli tak to kiedy mam ja wziac) czy zuzyc placebo? Moja gin kompletnie nic mi nie wytlumaczyla.

7

Ja zaczelam piewsze opakowanie (juz 12sta tabletka) i po okresie dostalam niewielkie plamienie,od czasu do czasu bol glowy oraz bole brzucha;(na ulotce jest napisane,ze moga wystapic niewielkie plamienia i tez mysle,ze organizm musi sie przyzwyczaic do takiej ilosci hormonow,wiec czekam,az objawy ustapia.

8

Ja bym zuzyla białe i tak jak na ulotce jest napisane po 7miu placebo,nowy blister,bez przerw.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tabletki antkoncepcyjne - krwawienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024