Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej - zabawa :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej - zabawa :)

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 87 ]

1 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-09-21 02:12:42)

Temat: Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej - zabawa :)
NinaLafairy napisał/a:

Powinnismy temat zalozyc gdzie swoje wyobrazenia bedziemy opisywac, pewnie by smiesznie bylo big_smile

Ja uważam, że to świetny pomysł! ^^

Zasady są proste i chyba oczywiste - napisz post, jak sobie wyobrażasz wygląd, styl, image osoby, która napisała post powyżej. 
Można też wyrazić daną osobę obrazkiem albo kilkoma pokazującymi różne aspekty oczywiście. ;-)

Zapraszam big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej - zabawa :)

Ok, to ja zacznę big_smile
Ja jestem tak zasugerowana od początku Twoim awatarem, że gdyby się okazało, że nie wyglądasz jak Andie Mcdowell  to byłabym szczerze zaskoczona big_smile
I jeszcze mi się kojarzysz z emancypantkami z początku XX wieku big_smile serio!

3

Iceni. Wysoka, szczupła z krótkimi czarnymi włosami i brąz oczami. Jakoś przy tobie kojarzą mi się chude palce big_smile

4 Ostatnio edytowany przez NinaLafairy (2014-09-21 01:59:05)

Ja juz wiem jak wyglada nasza piekna Vian.

Iceni to w mojej glowe cos w tym stylu:

http://hdwallpappers.com/images/wallpapers/uniforms-Vera-Farmiga-Wallpaper.png

tylko, ze inna fryzura i inna mina, bardziej zlosliwy blysk w oku big_smile

I czasami tak:

http://thesplitscreen.files.wordpress.com/2011/08/indy4_irinaspalko.jpg

Sorry Lovelka, jak pisalam to nie widzialam Twojego wpisu. Wyobrazam sobie Ciebie teraz tak:

http://www.studio74dance.co.uk/wp-content/uploads/2013/04/sleeping-beauty.jpg

Po tym jak powiedzialas, ze jestes blondynka.

5 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-09-21 02:00:23)

Lovelka
Hm... już wiem, że blondynka. ^^
Długowłosa, piegowata, lekkie zmarszczki śmiechowe koło oczu, szczupła, ubrana w oversized podkoszulek ze śmiesznym, zadziornym napisem, w zasięgu ręki kubek z herbatą.

Haa! A ja w sumie mam tak precyzyjny obraz Niny z postów w głowie, że też w sumie wiem, jak wygląda! big_smile

Ale kiedyś, Ninka, nie wiem czemu, wprawdzie wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę, ale w kurtce ramonesce i skórzanych mitenkach. big_smile

Nina, a jak sobie mnie wyobrażałaś zanim zobaczyłaś?

6 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-09-21 02:03:07)

Nie zostało ustalone czy mamy opis komentować, ale opis mojej osoby okazał się w 90% nietrafiony i trochę mnie przez to rozbawił. zgadza się tylko wysoki wzrost, choć nie wiem czy 170 cm to już "wysoka" według współczesnych standardów big_smile

Edit: Net mi zamulił i juz co nieco się wyjaśniło - Nina -pierwsze zdjęcie trafiłaś idealnie z kolorystyka. Te kolory tylko kształt twarzy bardziej zbliżony do Kate Winslet

7

Iceni , a moj opis Ciebie? sad

8

Iceni napisał/a:

Nie zostało ustalone czy mamy opis komentować, ale opis mojej osoby okazał się w 90% nietrafiony i trochę mnie przez to rozbawił. zgadza się tylko wysoki wzrost, choć nie wiem czy 170 cm to już "wysoka" według współczesnych standartów big_smile

Możemy, i tak pewno nikt nie będzie tu studiować postów nie wiem jak dokładnie tongue

Ja to CHCIAŁABYM wyglądać jak Andie, ale niestety - zupełnie nie tak. ^^'
Ale z awatarem zgadza mi się garnitur i kiedyś paliłam fajkę. ;-)

9

Nina - dopisałam powyżej wink
Mój internet dziś też weekenduje i zanim mi się strona przeładuję to mogę iśc na kawę big_smile

10

Mi Lovelka kojarzy się tak big_smile

http://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-makijazu/Makijaz-dla-blondynki/Foto-Makijaz-dla-blondynki/Makijaz-dla-blondynki7

11 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-09-21 02:11:12)

Tom94 napisał/a:

Mi Lovelka kojarzy się tak big_smile

http://wizaz.pl/Makijaz/Szkola-makijazu/Makijaz-dla-blondynki/Foto-Makijaz-dla-blondynki/Makijaz-dla-blondynki7

Powyżej ma być, a nie Lovelkę sobie tu na celownik bierzesz! tongue

No albo chociaż mniej więcej powyżej...

Mnie się tak kojarzysz mniej więcej:

http://images.buddytv.com/articles/movies/profiles/casey-affleck.jpg

No i troszeczkę czasem tak big_smile big_smile ;-)

http://www.trojanowscy.krasnik.pl/pics/oferta/rozmiary/male/cegla_duza_niemka.jpg

12

A no to chociaz troche trafilam big_smile

Vian - wyobrazalam sobie Ciebie jak cos pomiedzy zdjeciem Twoim na avatarze i catherine denevue mloda.

Ramoneske tez mam big_smile ale nie czarna. Wczoraj mialam parke ubrana haha big_smile

13

Vian to na bank kobietka z średnimi ciemno blond włosami i z okularkami na głowie i czerwonymi paznokciami,koniecZnie w garsonce wink

Ninka to wiadomo chudziutka z czarnymi włosami do ramion wysoka,blada, typowa królewna śnieżka big_smile

Tom to juz wiem co i jak wink

14 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-09-21 08:34:42)

To jest Tom:

http://i59.tinypic.com/2rrkopc.jpg

Co do Vian... ja Ciebie sobie wyobrażam tak:

http://i61.tinypic.com/2vta2dc.jpg

15

Miałaś Cyniczna swoje zdjęcie chyba, więc tutaj nie trzeba tak wyobrażać. Jakbym jednak miała sama sobie wyobrażać, to tak chyba też bym pomyślała, że ciemne włosy, nie wiem zgaduję, że ciemne oczy (choć nie wiem czy tak), jaki styl hmm, w sumie z tego co piszesz i jak sobie wyobrażam to może elegancki, może lubisz spódnice i takie tam wink Tak zgaduję, ale nie wiem.

16 Ostatnio edytowany przez lena812 (2014-09-21 09:42:18)

truskaweczko ja Ciebie widzę niewysoka,szczupła ,ciemne włosy,oczy hmmm brązowe lub zielone,
lubisz dżinsy i koszulki:)
w stylu elegantki Cie chyba nie widzę smile

17 Ostatnio edytowany przez cisowianka (2014-09-21 10:55:56)

Lena ja sobie Ciebie wyobrazam jako kobiete z 165 cm wzrostu, szczupla, kolor wlosow blond, oczy niebieskie charakter dość sympatyczny smile
Styl ubierania raczej elegancki smile

18

Hyhyhy, nie lubię spódnic, raczej dresy i jeansy tongue
Ale włosy i oczy się zgadzają jak najbardziej.

19 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-09-21 13:35:54)

lena812 napisał/a:

truskaweczko ja Ciebie widzę niewysoka,szczupła ,ciemne włosy,oczy hmmm brązowe lub zielone,
lubisz dżinsy i koszulki:)
w stylu elegantki Cie chyba nie widzę smile

Hehe szczupła to nie, bo mam nadwagę, ale zrzucam. No, ale w końcu to nasze wyobrażenia, więc może w wyobrażeniach być różnie wink Przeczytałam wysoka, a hmm piszesz niewysoka, to nie, nie, bo raczej chociaż średnia, niska nie jestem, 170 mam, a wręcz chyba 172, coś takiego smile Co do włosów zgadza się, brązowe i zielone oczy właśnie smile

Tak to prawda, luźny styl, jeansy itp najbardziej. W sumie taka zabawa byłaby najlepsza jakbyśmy miały mało postów, a tak to mniej więcej pamiętamy co pisałyśmy, więc to bardziej już nie zgadywanie, a już po prostu wiemy mniej więcej z postów jak wyglądamy. No, ale też fajnie smile

Ok fajnie, że się zgadza Cyniczna. Tak pomyślałam, że napiszę i sprostuję wyobrażenie, to napisałam. Skoro nade mną jest znowu Cyniczna to może napiszę jak wyobrażam sobie cisowiankę. Hm, to będzie raczej samo wyobrażenie, bo nie pamiętam byś pisała cisowianko jak wyglądasz czy coś. To zgaduję, wyobraźnia działa. Hmm, cisowiankę wyobrażam sobie jako wysoką, ładną blondynkę, może w okularach, zielone oczy. No, ale to wodze wyobraźni, tak zgaduję, więc mogę bardzo się mylić wink

Wielkie brawa i wyrazy uznania za stworzenie takiego tematu smile
Cisowianka- kobieta pewna siebie, wiedząca czego chce w życiu. Oczekująca od innych szczerości i zrozumienia dla swoich decyzji/wyborów. Ubrana elegancko i z klasą. Wysoka i szczupła blondynka z niebieskimi oczami.

21

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Wielkie brawa i wyrazy uznania za stworzenie takiego tematu smile
Cisowianka- kobieta pewna siebie, wiedząca czego chce w życiu. Oczekująca od innych szczerości i zrozumienia dla swoich decyzji/wyborów. Ubrana elegancko i z klasą. Wysoka i szczupła blondynka z niebieskimi oczami.

No prawie celnie smile big_smile tylko ze naturalnie jestem szatynka i mam brązowe oczy smile Ubiór roznie smile raczej dżinsy koszulka i adidaski smile ale również zależy od okazji smile
Charakter tak wiem co chce i nie lubię jakoś ktoś na sile chce mnie uszczęśliwić. Szczera do bolu i majaca swoje zdanie co nie którym sie nie podoba heh.

22

cisowianka napisał/a:

Lena ja sobie Ciebie wyobrazam jako kobiete z 165 cm wzrostu, szczupla, kolor wlosow blond, oczy niebieskie charakter dość sympatyczny smile
Styl ubierania raczej elegancki smile

Cis trafiłas ze wzrostem idealnie,oczy też,szczupła jednak nie jestem smile
włosy powiedzmy że taki ciemny braz,charakter sympatyczny też,ale i wredny czasem big_smile
styl elegancki bardzo lubie,właściwie dopóki nie urodziłam 2 dziecka ubierałam sie elegancko,teraz nie mam na to czasu,nie da się biegac za 3 latkiem w szpilkach big_smile
teraz zazwyczaj ubieram dżinsy i jakies koszulki,buty na płaskim lub koturnie

23

Lovelka17 wlosy mam dluzsze niz do ramion i mam tylko 160 cm wzrostu big_smile

Wielbiciel Lidiji Bacic mi sie jawi jako ktos urody typu tego nowego Bonda , z tym ze dluzszy i wyzszy od niego.

24

NinaLafairy napisał/a:

Wielbiciel Lidiji Bacic mi sie jawi jako ktos urody typu tego nowego Bonda , z tym ze dluzszy i wyzszy od niego.

co ty gadasz, że 160? ja mam 165 big_smile to kury małe jesteśmy ;D ale jak mi to ktoś ostatnio napisał 'małe jest do kochania..' big_smile także trzeba się jakoś pocieszać tongue

NinaLafairy napisał/a:

Nino dziękuję za przystojny opis mojej osoby smile Czy jestem wysoki? (hm....). Wzrost: 173 cm. Urody Bonda z pewnością nie posiadam.

26

haha, no ja jestem 160 cm i 43 kg wagi .
Ale i tak jestem oniesmielajaca.
A to moja mama ma tyle wzrostu co Ty big_smile

Wielbiciel Lidiji Bacic 173 cm to dobry wzrost.

27

NinaLafairy napisał/a:

haha, no ja jestem 160 cm i 43 kg wagi .
Ale i tak jestem oniesmielajaca.
A to moja mama ma tyle wzrostu co Ty big_smile

Wielbiciel Lidiji Bacic 173 cm to dobry wzrost.

Ciemne włosy do ramion, brązowe oczy, 160 cm i 43 kg wagi smile
Czasami ostrzejsza, czasami delikatniejsza, konkretna nie bujająca w obłokach smile
Styl ubioru czasami elegancki, czasami swobodny smile

28

Wlosy prawie do pasa big_smile Oczy szare. Reszta sie zgadza raczej.

29

Odnośnie Niny nie mam wiele do dodania. Pewna siebie kobieta, wie czego w życiu chce, trochę taka modliszka, w czterech literach ma konwenanse - szczera, nie owija w bawełnę, lepsza gorsza prawda niż słodkie kłamstwo.

30

nbm, nic o Tobie nie wiem, nawet nie kojarzę Twoich postów. W związku z tym polecę stereotypowo, sugerując się Twoim wiekiem. tongue
Okulary (bardzo cienkie oprawki), bardzo szczupły, wzrost średni (ok. 175cm?), szatyn. Na co dzień nosi jeansy i posiada granatowy sweter w białe paski. wink Raczej wycofany, ale konkretny, gdy trzeba + lakoniczny.

Daenerys, ja też Cię nie kojarzę, ale akurat jestem świeżo po obejrzeniu "Gry o tron", więc kojarzysz mi się z Matką Smoków smile

32

Obietnico, mam inny kolor włosów niż Daenerys. smile

Daenerys- wrażliwa/delikatna dziewczyna. Empatyczna, czuła na krzywdy ludzkie i zwierzęce. Czasami romantyczka, czasami twarda realistka. Szczupła o długich/ciemnych włosach. Uroku dodają Jej piękne, brązowe oczy. Dodam do tego ciepły/serdeczny uśmiech i mamy prawie całą Daenerys w polu widzenia.

ObietnicaPoranka- zachwycająca się wschodami Słońca i tym co w ludziach- dobre. Połączenie jasnych włosów i zielonych oczu. Twarz szlachetna w rysach, znamionująca mądrość i doświadczenie życiowe. Chwilami zagubiona w dzisiejszym świecie, poszukująca stabilizacji i spokoju ducha.

34

Wielbicielu, oczy mam ciemnozielone. Poza tym wszystko się zgadza. smile

35 Ostatnio edytowany przez nbm (2014-09-21 16:42:27)

daenerys7 napisał/a:

nbm, nic o Tobie nie wiem, nawet nie kojarzę Twoich postów. W związku z tym polecę stereotypowo, sugerując się Twoim wiekiem. tongue
Okulary (bardzo cienkie oprawki), bardzo szczupły, wzrost średni (ok. 175cm?), szatyn. Na co dzień nosi jeansy i posiada granatowy sweter w białe paski. wink Raczej wycofany, ale konkretny, gdy trzeba + lakoniczny.

Czytasz ze mnie jak z otwattej książki. Jestem pod wrażeniem, jak wiele informacji zupełnie obcy człowiek jest w stanie wyciągnąć tylko na podstawie wieku sad Z lakonicznym skojarzyłem tekst:
"Oszczędne słowa, twarze, uśmiechy
Nie mów za dużo szary człowieku
Choć jesteś nikim takim pozostań
Szare sekrety dla mnie pozostaw".
Sweterki noszę w romby! Zamień jeansy na ortaliony, odejmij od wzrostu 10 cm, do postury + 15cm w bicepsie i wypisz wymaluj ja wink

ObietnicaPoranka: Rankiem pogodna, ciepła, pełna energii życiowej, im bliżej południa, tym staje się nie do zniesienia smile

36

Widzisz Lena prawie celnie trafiłam wink wiadomo przy dzieciach to sie nie da byc elegancka dama w szpilkach 10 cm wink

ObietnicaPoranka- zachwycająca się wschodami Słońca i tym co w ludziach- dobre. Połączenie jasnych włosów i zielonych oczu. Twarz szlachetna w rysach, znamionująca mądrość i doświadczenie życiowe. Chwilami zagubiona w dzisiejszym świecie, poszukująca stabilizacji i spokoju ducha.

Nieźle smile. Te zielone oczy i doświadczenie życiowe to niekoniecznie, ale reszta jak najbardziej smile. Choć nad tą mądrością też bym się zastanowiła wink.

nbm napisał/a:

ObietnicaPoranka: Rankiem pogodna, ciepła, pełna energii życiowej, im bliżej południa, tym staje się nie do zniesienia smile

Raczej na odwrót wink

Cisowianka - sympatyczna i orzeźwiająca smile

38 Ostatnio edytowany przez Iris7 (2014-09-21 16:51:39)

nbm, z tym wiekiem chodziło mi o te okropne matematyczne hieroglify (brrr!). Nie potrafię tego rozszyfrować, ale gdybym miała strzelać, to dałabym Ci około 24/25. wink

39 Ostatnio edytowany przez nbm (2014-09-21 16:58:54)

ObietnicaPoranka napisał/a:
nbm napisał/a:

Raczej na odwrót wink

Burza z błyskawicami nie nastraja optymistycznie na dalszą część dnia big_smile

daenerys7: słabo strzelasz, popracuj nad tym. Zgadza się kolor włosów i noszenie jeansów tongue

40

nbm, poddaję się. W takim razie jesteś 20+, w tym przedziale na pewno się mieścisz! tongue

nbm napisał/a:
nbm napisał/a:

Raczej na odwrót wink

Burza z błyskawicami nie nastraja optymistycznie na dalszą część dnia big_smile

Burza sprawia, że wszystko staje się świeże i ładne - uwielbiam burze tongue. Ale to jest raczej cisza przed burzą, a po niej miły dzień big_smile

Nbm lubiący zagadki smile

Daenerys 40 to też po 20 wink

42

Obietnico, wiem i dlatego teraz nie ma opcji, bym źle strzeliła. Jestem geniuszem zła. wink

43

daenerys7 napisał/a:

nbm, poddaję się. W takim razie jesteś 20+, w tym przedziale na pewno się mieścisz! tongue

Brawo Sherlocku! tongue
Nie ma co zaglądać do metryki. Oby nie wyszło, że jestem zrzędliwym, upierdliwym dziadkiem smile
O Tobie nic nie napiszę, bo Wielbiciel ubiegł pewnie nie tylko mnie.

Obietnica: no tak, nie ma tęczy bez deszczu big_smile
Lubię, ale tak jak w życiu, wszystko z umiarem.

44

Nieźle smile. Te zielone oczy i doświadczenie życiowe to niekoniecznie, ale reszta jak najbardziej smile. Choć nad tą mądrością też bym się zastanowiła wink.

nbm napisał/a:

Raczej na odwrót wink

Cisowianka - sympatyczna i orzeźwiająca smile

No jestem sympatyczna ale czasem i wredna ;-) orzeźwiającą tak smile

A o Tobie moge powiedzieć ze jestes wysoka kobieta, szatynka, oczy brązowe i tajemnicza smile
Strój elegancki.

cisowianka napisał/a:

A o Tobie moge powiedzieć ze jestes wysoka kobieta, szatynka, oczy brązowe i tajemnicza smile
Strój elegancki.

Niezupełnie smile. Co do wyglądu to wszystko na odwrót wink, ale strój elegancki lubię smile

46

cisowianka napisał/a:

Strój elegancki.

Niezupełnie smile. Co do wyglądu to wszystko na odwrót wink, ale strój elegancki lubię smile

No to sie pomylilam smile

daenerys7 napisał/a:

Wielbicielu, oczy mam ciemnozielone. Poza tym wszystko się zgadza. smile

Ciemnozielone, czyli romantyzm w najczystszej swej postaci.

48

Nie ma chetnych do dalszej zabawy ?

49

Nigdy nie byłem dobry w takich zabawach, ale ta jest fajne. Zawsze osoba wygląda inaczej niż ją sobie wyobrażam:P

50

A więc..

Marcjano : Jak dla mnie taki luźny facet mający coś do powiedzenia coś  w tym stylu

http://4.bp.blogspot.com/-TT5-cyfGwPg/Umq4yOWkPGI/AAAAAAAAAlA/9kFobCiBxIQ/s1600/facet+na+sportowo_6.jpg

51

Mnie to raczej se nie powyobrażacie skoro jest zdj... Ale ciekawa jestem.czy wcześniej osoby które mnie kojarza tak sobie o mnie myślały smile

Cisowianko Ciebie zanim poznałam wyobrażałam sobie jako mała chuda sóbke z czerwono bordowymi włosami raczej taka duża dziewczynka niż kobieta.... Taka dziecinna kolorowa ... Czyli trafiłam big_smile

Marcjano ... Po twoich postach ( niewiele ) myśle że wysoki Raczej z normalna budowa przystojny szatyn / brunet który ma to coś w oku i.jest.mimo.to oddany.swej partnerce ... Za kogoś kto ma coś do powiedzenia lubi se porobić jaja i to tak naprzemian .. Dostosowywujesz sie do sytuacji

Poly hmmm jak cie mam opisac jak nigdy sie z toba ani twoimi wpisMi nie zetknełam ??? Ojjk ....:/

Wybaczcie literówki - telefon

52

Madzia92 moje zdjęcie też jest parę tematów niżej:P (mylisz się niestety dla mnie i to mocno:))
Chociaż czapkę mam nawet identyczną jak ta wklejona przez poly. Z tym, że mój styl to raczej skóra, jeansy i jakiś t-shirt pod to/lekki sweterek.

53

Heh a ty jakie.o mnie miałeś założenie

54

Trudno mi oceniać, ale po przeczytaniu: inteligentna, młoda, ale doświadczona życiowo kobieta, z błyskiem w oku i... czasami wredną, ale w ten jak by to nazwać fajny sposób. Nie typową wredną babą, która czepia się o wszystkich o wszystko, ale taką której lepiej nie zachodzić za skórę:)

55

I trafiłeł w Bingo big_smile

56

Fajny temat. smile

Tylko nie mam kogo sobie wyobrazić... może ktoś chętny jest? big_smile

57

dominiasia zasady gry jak pisała Vian podajże : to opisać osobe która wypowiedziała się powyżej ..wiec tu wypadam ja(ale je fotka ) ...lub marcjano

58 Ostatnio edytowany przez srebrny (2014-09-23 19:17:15)

Dominisia21 napisał/a:

Fajny temat. smile

Tylko nie mam kogo sobie wyobrazić... może ktoś chętny jest? big_smile

Brunetka, 165 wzrostu, brązowe oczy, spokojna, cicha, typ analityka. Stonowana, nie ulega emocjom, idealna partnerka do rozmów do późna w nocy. Zawsze chętnie pomoże, doradzi, nigdy nie ocenia, ale ma własne zdanie. Ma tendencję do ukrywania swoich talentów, ale niech was to nie wprowadzi w błąd, jest bardzo inteligentna:) Zawsze można z nią szczerze porozmawiać:)

Ma dobry styl i zdrowe podejście do życia:)
Mógłbym jeszcze długo pisać, ale nocy by zabrakło:)

59 Ostatnio edytowany przez Dominisia21 (2014-09-23 19:24:59)

Madzia92 napisał/a:

dominiasia zasady gry jak pisała Vian podajże : to opisać osobe która wypowiedziała się powyżej ..wiec tu wypadam ja(ale je fotka ) ...lub marcjano

Napisałam tak, bo wy już zostaliście ocenieni i zweryfikowaliście te wyobrażenia. smile

srebrny napisał/a:

Brunetka, 165 wzrostu, brązowe oczy, spokojna, cicha, typ analityka. Stonowana nie ulega emocją, idealna partnerka do rozmów do późna w nocy. Zawsze chętnie pomoże, doradzi, nigdy nie ocenia, ale ma własne zdanie. Ma tendencję do ukrywania swoich talentów, ale niech was to nie wprowadzi w błąd, jest bardzo inteligentna:) Zawsze można z nią szczerze porozmawiać:)

Ma dobry styl i zdrowe podejście do życia:)
Mógłbym jeszcze długo pisać, ale nocy by zabrakło:)

Tylko ty moje zdjęcie widziałeś. tongue Więc nie ma co sobie wyobrażać... ale dzięki za darmową reklamę. big_smile
Choć muszę coś poprawić, mam 159 cm i ulegam emocjom, tylko może nie aż tak wiele, jak już się uniosę, to niedługo mi przechodzi (stąd czasem się potrafię wygłupić). Ja ukrywam swoje talenty? No nie wiem, nie wiem. wink I jestem średnio inteligentna, tak mi się wydaje. tongue

To teraz moja kolej. smile

Brunet, krótkie włosy, 180 (?) cm, szczupły, szare oczy (?). Nie jestem do końca pewna tam gdzie są pytajniki.
Introwertyk, nigdy się nie poddaje, dąży do wyznaczonego celu, choć czasem jest trudno (jak to w życiu), spokojny, cierpliwy, mądry, inteligentny, może czasem za szybko wyda jakąś opinię, ale jest szczery w tym co robi i mówi, można z nim pogadać na wiele tematów, nie przejdzie obojętnie wobec wrażliwości i jeszcze by się wiele rzeczy znalazło. smile

60

Dominisia skromna, ale potwierdzam, że inteligentna, ciemne włosy, drobna. Sympatyczna, zawsze służy radą i pomocą, wyrozumiała, potrafi słuchać, spokojna, świetna osoba.

61

Nie, nie jestem taka spokojna, to niecelowa zmyłka. tongue

Wygląd Truskaweczki został opisany, więc skupię się na cechach charakteru. Truskaweczka jest miła, wrażliwa, empatyczna, taktowna, można z nią pogadać właściwie o wszystkim, jedną z jej pasji są książki, pomocna, szczera i mądra. smile

62

Jestem tutaj od wczoraj i mogę niewiele powiedzieć o kimś, ale skoro pytanie brzmi: jak sobie wyobrażasz, więc zabawię się...

Dominisia- samo zdrobnienie imienia skłania mnie do tego, by twierdzić, że osoba wyżej jest delikatną, drobną kobietką. Dużo uwagi skupia na swoim wyglądzie. Patrzy na świat przez różowe okulary, ale kiedy trzeba zachowuje powagę sytuacji.

63 Ostatnio edytowany przez Klaudyna59 (2014-09-23 22:31:23)

Z przyjemnością wezmę udział w tej zabawie. big_smile

Isia delikatna, subtelna marzycielka, niewysoka , blondynka .
Odważna, kocha zwierzęta .

64

isia2408 napisał/a:

Jestem tutaj od wczoraj i mogę niewiele powiedzieć o kimś, ale skoro pytanie brzmi: jak sobie wyobrażasz, więc zabawię się...

Dominisia- samo zdrobnienie imienia skłania mnie do tego, by twierdzić, że osoba wyżej jest delikatną, drobną kobietką. Dużo uwagi skupia na swoim wyglądzie. Patrzy na świat przez różowe okulary, ale kiedy trzeba zachowuje powagę sytuacji.

Nie, akurat na wyglądzie mało się skupiam, "różowe okulary" też nie, bardziej analityczna jestem i racjonalna.

Jeśli chodzi o ciebie, to myślę, że jesteś realistką, sporo w życiu przeżyłaś i widziałaś, starasz się ludziom pomagać, a wygląd... może dość wysoka szatynka o brązowych oczach?

65

Madzia92 dobrze trafilas smile hheh

Posty [ 1 do 65 z 87 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Jak sobie wyobrażasz osobę powyżej - zabawa :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024