lena812 napisał/a:truskaweczko ja Ciebie widzę niewysoka,szczupła ,ciemne włosy,oczy hmmm brązowe lub zielone,
lubisz dżinsy i koszulki:)
w stylu elegantki Cie chyba nie widzę 
Hehe szczupła to nie, bo mam nadwagę, ale zrzucam. No, ale w końcu to nasze wyobrażenia, więc może w wyobrażeniach być różnie
Przeczytałam wysoka, a hmm piszesz niewysoka, to nie, nie, bo raczej chociaż średnia, niska nie jestem, 170 mam, a wręcz chyba 172, coś takiego
Co do włosów zgadza się, brązowe i zielone oczy właśnie 
Tak to prawda, luźny styl, jeansy itp najbardziej. W sumie taka zabawa byłaby najlepsza jakbyśmy miały mało postów, a tak to mniej więcej pamiętamy co pisałyśmy, więc to bardziej już nie zgadywanie, a już po prostu wiemy mniej więcej z postów jak wyglądamy. No, ale też fajnie 
Ok fajnie, że się zgadza Cyniczna. Tak pomyślałam, że napiszę i sprostuję wyobrażenie, to napisałam. Skoro nade mną jest znowu Cyniczna to może napiszę jak wyobrażam sobie cisowiankę. Hm, to będzie raczej samo wyobrażenie, bo nie pamiętam byś pisała cisowianko jak wyglądasz czy coś. To zgaduję, wyobraźnia działa. Hmm, cisowiankę wyobrażam sobie jako wysoką, ładną blondynkę, może w okularach, zielone oczy. No, ale to wodze wyobraźni, tak zgaduję, więc mogę bardzo się mylić