Konsultant telefoniczny.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Konsultant telefoniczny..

Witam!
Zostałam zaproszona na rozmowe o prace na stanowisko konsultanta telefonicznego w banku PKO BP. Czy ktos z Was pracował kiedys "na słuchawkach"? Czego mogę spodziewac sie na rozmowie? smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Konsultant telefoniczny..

Ja pracuję na słuchawce smile sprzedaję oprogramowania dla urzędów i organizacji. Nie jest źle, bo to nie taki typowy telemarketing, że telefon za telefonem, myślę, że u Ciebie będzie podobnie. Nie jest źle smile. Na rozmowę myślę, że warto znać podstawy marketingu smile, ale nie koniecznie wszystkiego Cię nauczą. Poćwicz tylko wyraźne mówienie smile. Ja na swojej rozmowie musiałam przekonać do powrócenia do usługi.

3

Własnie obiło mi się cos o uszy, że na rozmowie będę musiała cos 'sprzedac'. Ale zupełnie nie wiem co i jak i troche sie stresuje, bo nigdy nie byłam konsultantka ;/

Podobno do takich typowych call center każą sprzedać coś dziwnego smile. Jak byłam na rozmowie w sklepie z oknami Pan kazał sprzedać sobie zegarek.
Obejrzyj Wilka z Wallstreet smile genialny i pokaże Ci podstawy technik sprzedaży smile

5

Mój znajomy pracuje na słuchawce w banku 2 lata i nie narzeka.

6

szkoda ze ja nie mialam takiej propozycji ;( ja mialam propozycje wlasnie do dzwonienia wszystkich ludzi w miescie i zachecania ich do przyjscia. Ale odmowilam... Bo sama wiem jak mnie to denerwuje jak caly czas dzwonia

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024