Witam
Zacznę od tego że mam dość już samotności szukam koleżanki z którą mogła bym wyjść na kawę do kina na spacer na zakupy i porobić wiele fajnych ciekawych rzeczy. Mama 25 lat jestem młodą mamą która jak widać jest bardzo samotna od czasu kiedy urodziła się moja córka moje kontakty gdzieś uciekły tak pochłonęło mnie wychowywanie dziecka oraz praca że zapomniałam o sobie a teraz jestem sama moja córka ma 4 latka chodzi do przedszkola a wśród mnie nie ma przyjaciółki z którą mogła bym pogadać czy gdzieś wyjść. Jeżeli jest ktoś kto również czuje się tak samotny proszę napiszcie chciała bym chociaż z kimś porozmawiać ![]()
Szukałam kogoś, kto czuje to co ja w tej chwili i od razu znalazłam Twojego posta... Mam ten sam problem: czuje się bardzo ale to bardzo samotna
Chciałabym móc z kimś porozmawiać, zwierzyć się komuś ale niestety nikogo takiego nie znam. Nigdy nie byłam aż tak towarzyska, raczej jestem osobą skrytą dlatego trudno nawiązywałam relacje z ludźmi. Poza tym zawsze wolałam zamiast tłumu znajomych bliską i szczerą więź tylko z jedną osobą. Dlatego sama nie wiem kiedy znajomi przestali się odzywać. Chyba przegapiłam ten moment na własne życzenie, podobnie jak Ty za bardzo byłam pochłonięta własnymi sprawami... Niestety jedyna bliska koleżanka, która mi pozostała od jakiegoś czasu pochłonięta swoimi problemami rodzinnymi również oddaliła się ode mnie. A chyba każdy z nas potrzebuje poczucia, że jest ktoś z kim można o wszystkim pogadać dlatego z chęcią nawiązałabym jakiś kontakt. Mam rodzinę (2 dzieci, męża), mieszkam na śląsku.
Ja tez mam 25 lat i szukam kogoś z kim mogła bym wyjśc na spacer, na miasto zakupy, pogadać o wszytkim. Choć mam jedną przyjaciółkę to ona teraz ma swojego partnera, i jest nim pochłonięta, myślałam żeby założyć klub samotnych kobiet, bo wiem że dużo jest takich kobiet jak ja czy wy. Ja jestem na etapie że mam dziecka, nie jestem przywazana do domu, chciała bym gdzieś z kim wyjść i poznawać nowych ludzi spedzać miło czas, i zacząć cieszyć sie życiem. jestem z kielc
Hej dziewczyny ja również jestem ze Śląska ja to już nawet nie pamiętam kiedy rozmawiałam z kimkolwiek z moich znajomych każdy ma swoje życie albo już nawet nie mieszkają w swoim rodzinnym mieście. Zostałam ja i moja córka a teraz potrzebuje kogoś z kim na prawdę mogła bym pogadać a nawet zaprzyjaźnić się cieszy mnie to że macie dzieci bo bynajmniej wiece jak to jest zajmować się tylko dziećmi i niczego więcej nie mieć. Jest ogrom samotnych kobiet i wiem jak bardzo to boli dlatego mam nadzieję że chociaż tutaj uda mi się znaleźć przyjaciółki. Kasia2121 to wcale nie jest zły pomysł z tym klubem dla samotnych kobiet
któa z was jest z warszawy? ja chetnie poznam tutaj dobra przyjaciółke ale jakos ciezko z kims sie z grać. niby kazdy chcilby kogos poznac ale jak co do czego przyhcodiz to nic z tego nie wychodzi.
jesli jest ktos z wawy to chetnie wyskocze na jakis spacer zeby sie poznac. mam 27lat.
Fajnie jest wiedzieć, że w tej samotności nie jest się jednak samemu, że są inne dziewczyny które czują podobnie
. Trisha cieszę się, że jesteś ze Śląska
. Z tego co zrozumiałam samotnie wychowujesz dziecko. Ja wprawdzie mam męża, ale czuję jakbym była samotną matką
. Tak naprawdę juz od dawna nic nas z mężem nie łączy i jesteśmy ze sobą tylko z powodu dzieci. Najbliższa rodzina myśli, że jesteśmy normalnym małżeństwem, które po prostu ma problemy, ale to pozory. Mąż ma swoje życie, pracę, spotyka się ze swoimi znajomymi, dzieciom poświęca niewiele czasu. Ja mam swoje życie, które podporządkowałam wyłącznie dzieciom żeby zastąpić im braki ojca. I czasami mam kompletnie dość tej chorej sytuacji. Chciałabym gdzieś sie z kimś wyrwać, pogadać ale niestety nie mam z kim. Mam nadzieję, że może dzięki temu portalowi to się zmieni
.
Hej świetnie cię rozumiem mnie samotność doprowadza już do szału jest niedziele ja zamiast wyrwać się z kimś gdzieś to siedzę sama w domu jak palec bo nawet nie mam z kim moja córka w weekendy jeździ do babci swojego ojca a ja siedzę sama czasami mam ochotę usiąść i ryczeć jak dziecko. Może i kiedyś w końcu to się zmieni ja tez mam nadzieję że dzięki temu portalowi znajdę bliższą mi osobę a jeżeli chodzi o moje sercowe sprawy nie chce opowiadać wszystkim czekam właśnie na taką zaufaną osobę której mogła bym wszystko opowiedzieć, tylko że nie mam komu
to jest najgorsze a dokładnie z jakiego miasta jesteś?? może napisz do mnie prywatnie na maila
POZDRAWIAM
Widzicie każda z nas szuka takiej szczerej zaufanej osoby, komu mogła by sie wygadać, bo czasami najlepiej wygadać się obcej osobie, niż z naszego środowiska, żeby czasem się nie wygadała nie potrzebnym osobom, warto szukać, ja wierzę , że spotkam tutaj jakąs zaufaną osobe z moich okolic, z którĄ, będę mogła rozmawiać o wszystkim:)
Witam drogie Panie!
Jestem w podobnej sytuacji jak każda z Was, piszę na tym forum bo mam już dość chwil kiedy dzieci idą spać a ja nie mam do kogo się odezwać i odczuwam brak bliskiej osoby.
Jeśli któraś z Was jest chętna do nawiązania znajomości z dziewczyną z Warszawy z dw,ójką dzieci to proszę pisać. Pozdrawiam