rozwód ;-( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: rozwód ;-(

witam! Chciałam się dowiedzieć kilku kwestii w sprawie rozwodu!
Z moim mężem nie mieszkam już od ponad 4 miesięcy, a w małżeństwie jesteśmy 1,5 roku w tym 4 lata chodzenia. Mamy córkę w wieku 3,5 lat. W tym,że mąż ma też troje dzieci z poprzedniego małżeństwa jego poprzedni rozwód był z powodu alkoholizmu,hazardu.innych kobiet...  Pozew dopiero będę skladać.. Mąż był nie obliczalny spożywał alkohol i wszczynał awantury wiele razy mnie uderzył, próbował dusić, a nawet przystawił mi nóż do gardła.... Policji nie wzywałam bo wierzyłam że się zmieni... Aż doszło do kolejnej awantury w której ponownie mnie uderzył wezwana była policja spisali notatki chcieli nawet abym załozyla mu niebieska karte-ale tego nie zrobiłam ( czy po czy mogę tą kartę założyć mu teraz czy już nie ma takiej możliwości)?mój ponowny błąd i kolejny powrót do męża na 5 dni do kolejnej awantury w której poszło o to ze poszłam na kręgle z koleżanką zaczął mi grozić i wyzywać nie wróciłam na noc do domu... na drugi dzień zabrałam mu córkę i nie wróciłam już do niego... a on teraz twierdzi ze to wszystko moja wina bo ja poszłam z koleżanką i nie wróciłam do domu....
wiem teraz też że ma kochankę zdjęć żadnych nie mam ale mam smsy od jego znajomych którym on się chwalił i wiem też jaka to dziewczyna.... JAK MAM UDOWODNIĆ TO WSZYSTKO W SĄDZIE? ON TWIERDZI TEZ ZE JA KOGOŚ TERAZ MAM BO BYŁAM PARE RAZY NA DYSKOTECE ZE ZNAJOMYMI I ZOBACZYŁ ZDJĘCIE JAK TAŃCZĘ Z KOLEGĄ........

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozwód ;-(

Hej,

nie pomoge ci w tym wzgledzie, ale mozesz poczytac ten post

http://www.netkobiety.pl/t73547.html

powodzenia i duzo sily zycze

3

Witam przerabiałam podobną.histore.z moim ex ojcem małej
Polecam w twoim mieście.znaleść porady.prawne darmowe
Ja obdukcji nie miała świadków tak ale.sąd nie przesłuchiwał i ZGŁASZAŁAM każda akcje od razu.na policje możesz też nagrywać rozmowy.lub zrobić zdj siniakow niewiem czy to przyjma ale.COŚ bd mieć
Ja ojca małej pozbawiłam władzy rodzicielskiej dostałam na.małą alimenty niebieska karta.i zakaz.zbliżania sie
Małżeństwem nie byliśmy - skorzystałam z.doradzctwa prawnego - darmo

A póki co spakuj sie i mała.wyprowadź i po mału tocz sprawy w sadzie bo to potrwa

4

Możesz założyć niebieską kartę w każdej chwili..

5

Malwina69 napisał/a:

Możesz założyć niebieską kartę w każdej chwili..

to tak jakby Cię tak np "obił" żebyś parę dni nei dała rady nic zrobić
to co że nie zgłosisz bo po fakcie

zgłaszaj kartę, masz sytuację
że się wyrażę, zaksięgowaną, potem już nic udowadniać nie musisz, kolejny wybryk, znów policja

zdjęcia robić, po lekarzach łazić, się tylko stresować, w dodatku

jeśli totalnym "gnojem" nie jest da mu na wstrzymanie, bo już nie będziesz TY, tylko za tobą pojawi się w jego głowie, sąd, policja, ludzie
bo zaproszą go na rozmowę pewnie,
może się pojawić skierowanie na przymusowe leczenie w poradni od uzależnień

jeśli jest myślący, zadziała to korzystnie dla Ciebie i dzieciaka, jeśli nie to tylko udowodni Ci że odpowiednią decyzję podjełaś

a piszę jako osoba z niebieską kartą, przemoc psychiczna, więc trochę chyba w temacie też

nie daj się na piękne oczy, i totalną odmianę się nabrać, skończy się, wyczekaniem aż napięcie, czytaj z jego kierunku zagrożenie, przeminie,
i powoli będzie powrót do tego co było, może to trwać miesiąc, a może kilka lat, kwestia sprytu gościa

alternatywa, dalej się dawać poniżać, bić, upokarzać, za chwilę pewnie nawet "robić" koło niego

jak już człowiek dusi czy bije drugiego człowieka
pod alkoholem czy nie to juz jest naprawdę sad

wkurzy się na Ciebie, wyżyje się na dziecku, pomyśl

działaj

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024