Selfie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Selfie?

Selfie...

Robię rozeznanie "rynku" I mam do was drogie dziewczyny pytanie... Jak byście zareagowały na propozycję zrobienia sobie selfie z zupełnie obcym facetem, który podchodzi do was na ulicy, przysiada się na ławce i proponuję właśnie wspólne zdjęcie? A czemu o to pytam? Ostatnio byłem na wyjeździe i mnie zastanawiało to, jak dziewczyny zareagują na taką propozycję. Powiem nawet, że miałem dziwną nieodpartą chęc na takie zdjęcia, ale przeważyła obawa odmowy i sie nie odważyłem. Tzn, na trzeźwo cięzko się z tym przełamać, co innego byłoby po alkoholu, ale wtedy i pogląd potencjalnej dziewczyny na tą sprawę by się zmienił.

Więc na swoim przykładzie drogie Panie jakbyście na taką propozycję zareagowały?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Selfie?

yyy... Zrobiłam sobie zdjęcie z ledwo poznanym facetem, ale po tym jak sobie pogawędziliśmy dosyć długo w pociągu. Tak z zaskoczenia to pewnie patrzyłabym jak na wariata i zastanawiała się z podejrzliwością do czego ci to potrzebne.

3

Witam.

Ja podobnie jak Maga patrzyłabym na niego z podejrzliwością, a na fotkę nie miałby szans. I sądzę, że wiekszość z nas szybko by takiego gościa pognała wink

Sam zobacz, od razu nasuwa się pytanie : A po co mu to? Może to jakiś chory prześladowca? wink

Ale życzę powodzenia.

4

Hmm po co? A czym ma się przed kumplami pochwalić big_smile widzi ładna to chce zdjecie na dowod ze poznał faktycznie wink

5

A nazywasz się Brad Pitt?

6 Ostatnio edytowany przez Olinka (2014-09-18 16:38:38)

Ale czy ja mowię że tak robie? Nie poprostu mowie czemu inni tak robia... Chodzi mi tu o cwaniaków, szpanerów czy jak to rozumiesz. Ja bym sie ze wstydu spalił zeby tak do obcej dziewczyny podejsc i sobie foty robic, w koncu zycie to nie amerykański film romantyczny

Po prostu, to taki sposob poczucie sie facetem... glupi ale coz, idioci sa i beda. Reklam old spiece sie naogladali czy innych perfum i tez tak chca. Zenada, a na droga fure nie stac to znalezli wariant dla siebie, normalny by tego nie robil wiec drogie panie wiecie co z nim zrobic big_smile

Punkt 12 naszego regulaminu wyraźnie mówi, że pisanie postów jeden pod drugim jest z nim sprzeczne. Jeśli chcesz coś dopisac, użyj, proszę, funkcji "edytuj".
Z góry dziękuję i pozdrawiam, mod. Olinka

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024