czy mam mu ufać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: czy mam mu ufać?

od miesiąca spotykam się z jednym chłopakiem. wszystko układa się między nami ok, jest miły, czuły, itd. Do naszej pierwszej wspólnej nocy bardzo się starał. Później zauważyłam, że to wszystko trochę osłabło, ale mimo to cały czas ze sobą rozmawiamy i spotykamy się. Wyjechał też na wakacje, gdzie poznał niby jakąś koleżankę. Mieli wspólne zdjęcia, gdzie się obejmowali (ale nie byli na tych zdjęciach sami). Po powrocie do miasta, nadal się widujemy, ale też mam wrażenie, że coś ukrywa. Ostatnio siedząc na facebooku wyczyścił całą historię, jakby miał coś do ukrycia. Jeszcze otwarcie nie rozmawialiśmy o naszej relacji i nie wiem czy traktuje mnie już jako dziewczynę czy po prostu osobę, z którą się tylko spotyka. I nie wiem czy sobie to wszystko wyolbrzymiam czy jednak mam być czujna i się bardziej nie angażować.

Zobacz podobne tematy :
Odp: czy mam mu ufać?

Zachowanie chłopaka wg mnie może oznaczać, że nie interesuje go poważny związek, albo sam się boi odpowiedzialności przed podjęciem takiego kroku. Jeśli uważasz, że nie chcesz się angażować i że jeszcze tego nie zrobiłaś to zaufaj swojej intuicji, jednak  może zdarzyć się tak, że kiedy Ty wykażesz się mniejszym zainteresowaniem, on spanikuje, że może Cie stracić, może zrozumie jak jemu zależy na Tobie. Niestety to jest poza nami. Nie możemy decydować za innych, ale to lepiej, było by chyba mniej ciekawie na świecie.
Pamiętaj to moje zdanie, nie doradzam a podpowiadam jak wygląda to z boku w mojej subiektywnej ocenie.

3

Musisz poczekać na dalszy rozwój wydarzeń, być może ma poważne plany wobec Ciebie a może po prostu nie być zdecydowany z która dziewczyna być.
Na wszelki wypadek bym się za bardzo nie angażowała na Twoim miejscu w ta znajomość żebyś się nie rozczarowała. smile

4

Ja bym bardzo uwazal cos sadze ze on nie zabardzo chce byc z toba wycofaj sie troche powiedz ze sie nie mozesz spotkac bo cis tam masz co zrobienie i takie tam i zobaczysz czy jak sie przez jakis czas nie bedziecie widzieli bedzie sie staral. Ale po tym jego zachowaniu to uwazaj.

5 Ostatnio edytowany przez zawiedziona1987_ (2014-09-01 19:32:47)

mar3 napisał/a:

Ja bym bardzo uwazal cos sadze ze on nie zabardzo chce byc z toba wycofaj sie troche powiedz ze sie nie mozesz spotkac bo cis tam masz co zrobienie i takie tam i zobaczysz czy jak sie przez jakis czas nie bedziecie widzieli bedzie sie staral. Ale po tym jego zachowaniu to uwazaj.

Więc jednak z Wami Panowie, trzeba w ten sposób:) te kobiety, mojego typu, czyli takie, które uchyliły by nieba swojemu "Panu" tracą na wartości.

6

zawiedziona1987_ napisał/a:
mar3 napisał/a:

Więc jednak z Wami Panowie, trzeba w ten sposób:) te kobiety, mojego typu, czyli takie, które uchyliły by nieba swojemu "Panu" tracą na wartości.

Nie tracą. Tylko trzeba to niebo przychylać temu odpowiednienu, temu który na to zasługuje.

Trafna uwaga

8

Rozmowa !
Rozmowa !
i babska zasada...
"Ufam swojemu facetowi, ale nie ufam innym kobietą"
Chociaż Ty, jeszcze nie wiesz na czym stoisz, czasem facet nie docenia póki nie straci. Najwyraźniej jest mu obecnie bardzo wygodnie, więc jeśli Ty, nie zaczniesz tej rozmowy - on jej nie zacznie. Postaw sprawy jasno, i staraj się mówić o tym jak się z tym czujesz. A może uświadom mu to co Ty czujesz, jak Ty to odbierasz...nie zrozumie póki nie pokażesz na własnej skórze jak to jest. Powodzenia ! smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024