Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście

Hej, potrzebuje Waszej pomocy, powiedzcie mi co o tym wszystkim myslicie. A mianowicie jestem ze swoim chłopakiem ponad 2 lata. Pierwsze 8 miesięcy to była bajka, żadnej kłótni, zlości, idealnie. Potem mój chłopk na imprezie obraził się na mnie, powiedział że za dużo wypiłam i że flirtowałam z innymi chłopakami. Od tamtego czasu jest między nami różnie, raz lepiej, raz gorzej. Kilka razy chciał już ze mną zrywać, najpierw przez to że mi nie ufa, że nie wyobraża sobie dalszego życia ze mną, a ostatnio przez to że uważa że z kim innym będzie mi lepiej.
Właśnie skończyliśmy studia i na wakacje zjechaliśmy do domu. Jego tata troszke pije- ale nie że codziennie, po prostu czasami mu się zdarza. Rodzicom wkradła się rutyna, kłócą się, czasami tygodniami sie nie odzywają. Mój chłopak jest zdania, że on tak nie chce. Siedząc w domu widzi co sie dzieje i on mowi, ze jest taki sam jak jego tata, że bede przez niego cierpiała, że jest typem samotnika itp. I problem polega na tym, że on jest najwspanailszy na świcie. W życiu nie spotkałam tak dobrego chopaka jakim jest mój. On jest Aniołkiem, jest kochany, pracowity. Ale jak przyjdzie mu gorszy czas, odsuwa się ode mnie. I wtedy wszystkie te jego zalety znikają. Nie wiem, czy rodzice mu mówią, ze jest najgorszy, że nic nie potrfi itp. Nie wiem jak mu pomóc, dlaczego mówi, że z kim innym bede bardziej szcześliwa, że powinnam go zostawić.
Jak mam mu udowodnić, że go kocham, że jestem z nim szczęśliwa, że go nie zdradzę, że może mi zaufać, że tylko z nim bede najszczęśliwsza na świecie. Powiedziałam mu to wszystko, wie że zawsze mu pomoge (choc on twierdzi że nie potrzebuje pomocy), wie nawet że chce być jego żoną, że jestem pewna że to na całe życie. Jak chce mnie zostawić zaczynam płakać, ale porozmawiamy i jakoś wszystko sobie wyjaśnaimy i na jakiś czas jest dobrze. To wygląda tak, że naprzemian są tygodnie dobre i złe. Co robić? Jak mu pomóc, żeby uwierzył w siebie i uwierzył mi, że tak bardzo go kocham i tylko z nim bede szczęśliwa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście

chcesz recepty na to żeby całe życie było bajką, ludzie nigdy się nie kłócili i żeby było pięknie?
no cóż, jak na coś wpadniesz to daj mi znać bo CAŁA LUDZKOŚĆ też chce znać tą receptę

3

Odp: Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście

Dlaczego ty masz udowodnić, że go kochasz? Przecież podobno o tym wie. Może zapytaj go o jego plany życiowe?
Nie ma ludzi  aniołków.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mój chłopak nie wierzy w siebie i moje szczęście

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024