Bardzo duży problem z sexem z moją ukochaną : ( proszę o porady .. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bardzo duży problem z sexem z moją ukochaną : ( proszę o porady ..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Bardzo duży problem z sexem z moją ukochaną : ( proszę o porady ..

Dzień dobry Wszystkim użytkownikom !

Jestem z swoją narzyczoną  3 lata a sex uprawiamy od 2 lat . Kocham ją bardzo mocno i ona mnie. Dogadujemy się bardzo dobrze i mieszkamy razem z sobą oraz planujemy ślub w przyszłym roku. Generalnie wszystko jest super ale jeśli chodzi o sex jest gorzej. Jestem przystojnym zbudowanym facetem ( trenuje kilka lat ) . Oczywiście nie jestem żadnym narcyzem ale tak mówią kobiety i na powodzenie nie narzekam lecz niestety natura obdarzyła mnie małym sprzętem tzn 15cm w wzwodzie + niestety tylko 11cm grubości no max 11.5 cm . Problem tkwi w tym , że od jakiegoś xxx czasu nie czuję przyjemności z sexu , gdyż czuje jak w pochwie jest luźno. Nie ma tego uścisku na mojego członka i on często opada bo sami wiecie do tego potrzebne są bodźce a nie tak , że nie czuję jak wkładam . Jest to bardzo denerwujące i stresujące bo penis jak mi trochę opadnie robi się jeszcze mniejszy a i tak nie mam dużego nawet jak mocno stoi więc sytuacje kiedy on opada są bardzo stresujące a dlaczego ? Otóż ostatnio partnerka ( jako , że cenimy szczerość i o wszystkim sobie mówimy ) powiedziała mi , że od jakiegoś czasu odczuwa gorszą przyjemność z sexu , że jak mi trochę opadnie to ona od razu to odczuwa i po prostu nie czuje go w sobie co zresztą ja sam stwierdzam gdyż ja też nie czuję jak wkładam lub ona na mnie " skaczę " . Jeśli chodzi o podniecenie to na 100% podniecam swoją partnerkę bo zawsze gdy dochodzi do zbliżenia ona jest mocno podniecona . Mokra itp... aż czasem zbyt mokra co też pogarsza sprawę . Ja nie odczuwam żadnej przyjemności z sexu w żadnej pozycji. Czy to od tyłu czy to na niej czy to klasyczna czy to boczna - po prostu żadna przyjemność i czuję , że ona też nic nie odczuwa. Nie dość , że mam chudego to jeszcze dość krótkiego i niestety wiele pozycji które ona chcę testować odpadają bo penis po prostu nie dochodzi do celu lub jest zbyt mały i cały czas wypada. To niszczy nasz związek bo od jakiegoś czasu każde zbliżenie jest stresujące i nie mam pojęcia co zrobić...rozmawiamy o tym ale jak wiadome nie zmienie nagle członka ... raz już był moment , że prawie rozstaliśmy się z tego powodu , gdyż ja psychicznie nie wytrzymałem i spytałem wprost jakiego miał jej wcześniejszy partner to odpowiedziała , że był naprawdę porządny gruby co też mnie dobiło. Oczywiście nie jestem dzieckiem i wiem , że liczy się gra wstępna , miłość i inne rzeczy ale jednak rozmiar też ma znaczenie i nie wiem co zrobić. jakieś rady doświadczonych kobiet  ? facetów ? proszę o poważne odpowiedzi.Z góry dziękuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bardzo duży problem z sexem z moją ukochaną : ( proszę o porady ..

Po pierwsze pozwól, że wyprowadzę Cię z błędu: nie masz małego penisa, masz normalnego penisa. Twoje wymiary są średnimi wymiarami dla białego Europejczyka.

Po drugie, przechodząc już do konkretów: rozwiązaniem Waszego problemu może być ćwiczenie mięśni Kegla przez Twoją partnerkę. Dzięki dobrze wyćwiczonym mięśniom dna miednicy będzie ona w stanie mocniej "zacisnąć" się na Twoim członku, co zwiększy doznania was obojga. Wskazówki, jak ćwiczyć znajdziesz bez problemu w internecie (proponuję jednak szukać w sensownych artykułach/książkach z dziedziny seksuologii, nie w plotko-portalach i gazetach typu Cosmopolitan wink ).

Dodatkowo proponowałabym znacząco skrócić grę wstępną, tak, by wyeliminować problem zbytniego nawilżenia pochwy. Jednym słowem, zabrać się do rzeczy zanim ona będzie bardzo podniecona wink

3 Ostatnio edytowany przez michalek-123 (2014-08-31 16:57:28)

Dziękuje za odpowiedź smile

Co do normy europejskiej ok spoko według tabeli nie mam małego członka a średniego ale na nic to się przekłada co do rzeczywistości i wiem to nie z tabel nie z internetu a z własnych doświadczeń życia sexualnego. Wiem , że krótki penis utrudnia kochanie się w niektórych fajnych pozycjach z powodu takiego iż zbyt często wypada lub jak wspomniałem nie dochodzi do " celu " . Grubość zaś 11cm to bardzo cienki penis i coś w tym musi być bo moja wcześniejsza kobieta z którą kochałem się kilka razy i skończyłem tą znajomość ( to był przelotny sex gdy byłem jeszcze wolny ) na samym  początku powiedziała " ale masz cienkiego  " ale w tedy wbijałem w to bo nie zależało mi na niej tylko na potrzebie. I właśnie później poznałem ukochaną którą bardzo mocno kocham. I tu problem też jak wspomniałem się powtarza . Osobiście uważam , że rozmiar ma znaczenie w pewnym stopniu a już na pewno grubość . Gdy rozmawiałem szczerze z moją partnerką to sama powiedziała , że chciała by być czasem mocniej wypełniona szczególnie gdy jest mocno podniecona bo w tedy naprawdę czuję jakby do jej pochwy weszły takie moje dwa penisy co mam . Oczywiście ona nie mówi tego wprost bo kocha mnie i nie ciągnie tego tematu bo " boi " się mojej reakcji ale dostrzegam to , że nie daję jej tego co potrzebuje .

Co do ćwiczenia mięśni kegla to już o tym czytałem ale jakoś głupio mi powiedzieć swojej narzyczonej , żeby ćwiczyła jakieś mięśnie tylko po to , gdyż mam chudego. Boję się , że źle mnie odbierze ... to nie jest łatwy temat , że powiem ćwicz mięśnie będzie ciaśniej naprawdę ciężko tak wprost powiedzieć. Wcześniej ona nie miała z takim czymś problemów.

Czasem jestem tak zdesperowany , że aż myślę aby naruszyć oszczędności i zapłacić 4 tys. w klinice za powiększanie penisa kwasem tym haulo coś tam bo wiem , że to jest natychmiastowe rozwiązanie a tak psychika mi coraz bardziej dokucza....ehhh sad

A jak już tak rozmawiamy to uświadom Ty mnie wprost bez owijania w bawełnę zresztą sama jesteś kobietą i wiesz o co chodzi. Gdy moja partnerka jest mega mocno podniecona i robi się " pojemna " to oczywiste jest to , że gruby penis dałby jej o niebo lepszą rozkosz niż mój ? wiadomka co nie ? smile

4

Kobiety też różnią się "wymiarami" pochwy, ale mamy jedną przewagę nad mężczyznami - możemy nad tymi wymiarami pracować właśnie poprzez wyćwiczenie mięśni Kegla wink "Wyćwiczona" pochwa jest ciaśniejsza i bardziej "elastyczna", lepiej dopasowuje się do rozmiaru penisa. Zgodzę się, że grubość jest istotna, ale tak jak napisałam przed chwilą, im bardziej wyćwiczona pochwa, tym mniejszy obwód penisa wystarczy by sprawić kobiecie przyjemność.

A tak poza tym zupełnie nie mogę się zgodzić z tym fragmentem Twojej wypowiedzi:

michalek-123 napisał/a:

krótki penis utrudnia kochanie się w niektórych fajnych pozycjach z powodu takiego iż zbyt często wypada lub jak wspomniałem nie dochodzi do " celu "

Na podstawie doświadczeń moich i kobiet, które znam, mogę powiedzieć, że jest wręcz odwrotnie. To duży i gruby penis bardzo utrudnia, a niekiedy wręcz uniemożliwia udane stosunki i czerpanie przyjemności przez kobietę, bo bywa to zwyczajnie bolesne. Osobiście najlepszy seks miałam z partnerami o wymiarach podobnych do Twoich, natomiast gdy "trafił" mi się partner znacznie hojniej obdarzony (zarówno pod względem długości jak i obwodu), to seks bardziej przypominał próby przepchnięcia słonia przez ucho igielne.

Dodatkowo najwrażliwsze punkty i obszary w pochwie znajdują się blisko jej wejścia, nie trzeba mieć dwumetrowca żeby tam dotrzeć wink Kobietę spokojnie możesz zaspokoić nawet palcem, który przecież jest prawie dwa razy krótszy od penisa.

Co do tego, jak powiedzieć dziewczynie o ćwiczeniach mięśni Kegla - ona sama "poskarżyła" Ci się, że niewiele czuje, więc według mnie taka propozycja nie musi być wcale uznana za obraźliwą czy nie na miejscu, przecież stanowi rozwiązanie problemu, który ona sama zgłosiła. No bo chyba głupia nie jest i wie, że skoro Ty nic ze swoim penisem nie jesteś w stanie zrobić, a ona może coś zrobić ze swoją pochwą by poprawić wasze życie seksualne, to warto spróbować? tongue

5

Wiesz wątpię by jej się chciało ćwiczyć takie coś. Na siłownie nie mogę zaciągnąć a co dopiero jakieś mięśnie kegla ćwiczyć. Rozumiem , że to jest dla nas obojga dobre ale sama wiesz jak jest. Obawiam się , że zostanę źle odebrany i jeszcze wyjdzie na to , że zarzucam jej , że jest " rozepchana " .

Sam już nic nie wiem naprawdę. A może źle dopasowaliśmy się i z tym moim rozmiarem powinienem znaleźć ciasną kobietę ? Ale przecież kocham tą obecną i nie wyobrażam sobie życia bez niej ... naprawdę nic sam już nie wiem...

6

może kup jej kulki gejszy w prezencie? elegancji prezent podszyty dość łatwą do odczytania aluzją. nie powinna się raczej obrazić

7 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-08-31 17:43:00)

Masz pecha gościu, jeśli ona nie pocwiczy to raz. Dwa, coz, sa pewne nakładki do kupienia...
trzy, rozne pozycje, gdzie obijasz tylko o jedna scianke, a także kiedy ona sama powoduje ucisk (a chocby nie w momencie kiedy ma kompletnie rozlozone nogi, tylko na odwrot). Tu kolega niedawno miał problem z 12.5 i tez mało czuła ; ) wiec jak to mawiaja, kombinuj do upadłego.

8

michalek-123 napisał/a:

Wiesz wątpię by jej się chciało ćwiczyć takie coś. Na siłownie nie mogę zaciągnąć a co dopiero jakieś mięśnie kegla ćwiczyć. Rozumiem , że to jest dla nas obojga dobre ale sama wiesz jak jest. Obawiam się , że zostanę źle odebrany i jeszcze wyjdzie na to , że zarzucam jej , że jest " rozepchana " .

Sam już nic nie wiem naprawdę. A może źle dopasowaliśmy się i z tym moim rozmiarem powinienem znaleźć ciasną kobietę ? Ale przecież kocham tą obecną i nie wyobrażam sobie życia bez niej ... naprawdę nic sam już nie wiem...

Sądzę, że jeśli Twoja partnerka sama zgłosiła taki problem, to raczej jest skłonna do tego, by wspólnie pracować nad jego rozwiązaniem. Poza tym co to za związek, w którym partner unosi się głupią dumą zamiast postarać się popracować nad tym, nad czym się da, dla obopólnych korzyści? Tym bardziej, że nie rozumiem, jakie inne rozwiązanie widzicie. Przecież masz taki rozmiar jaki masz i innego mieć nie będziesz, tu nie ma miejsca na cudowanie... A co do tej siłowni - błagam, tu nie ma co porównywać. Ćwiczyć mięśnie Kegla można nawet jadąc autobusem albo siedząc na zadku w pracy, nie potrzeba tutaj nie wiadomo jak silnej woli i motywacji.

Uważam, że "niedopasowanie rozmiarami" to bardzo głupi powód do rozstania. Ćwiczenie mięśni Kegla pozwala na zmniejszenie światła pochwy nawet po porodzie, więc nie przemawia do mnie teoria o niedopasowaniu.

Ponadto LovesOfABlonde dobrze mówi, sprezentowanie dziewczynie kulek gejszy może być strzałem w dziesiątkę - takie ćwiczenia są zresztą czystą przyjemnością ponoć tongue

9 Ostatnio edytowany przez Robcio73 (2014-08-31 18:32:42)

Anemonne napisał/a:

Dodatkowo proponowałabym znacząco skrócić grę wstępną, tak, by wyeliminować problem zbytniego nawilżenia pochwy. Jednym słowem, zabrać się do rzeczy zanim ona będzie bardzo podniecona wink

oby tylko nie pojawił się nowy problem w postaci zbyt suchej pochwy.. otarć błony śluzowej i bólu podczas stosunku gdy nie bedzie odpowiednio nawilżona...

10

Robcio - założyłam, że dziewczyna jest w pełni władz umysłowych i nie pozwoli na stosunek będąc zupełnie suchą wink Oraz że zda sobie sprawę z tego, że ją boli i że należy przerwać/zadbać o lepsze nawilżenie w razie gdyby było ono niewystarczające.

11

nigdy nic nie wiadomo ale miejmy nadzieje że tak jest jak założyłaś smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Bardzo duży problem z sexem z moją ukochaną : ( proszę o porady ..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024