Urodziny mamy chłopaka- kupić prezent? Jeśli tak- jaki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Urodziny mamy chłopaka- kupić prezent? Jeśli tak- jaki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Urodziny mamy chłopaka- kupić prezent? Jeśli tak- jaki?

Witajcie,

Jestem z moim chłopakiem od roku. Niebawem jego mama będzie obchodzić 60-te urodziny. Zastanawiam się, czy powinnam kupić jej jakiś prezent z tej okazji. Zakładając, że nie będzie żadnej imprezy.

Sama dostałam od niej prezent mikołajkowy. Byłam wtedy bardzo pozytywnie,ale jednak zaskoczona. smile Stąd też trochę wydaje mi się, że powinnam jakoś pokazać, że pamiętam o owych urodzinach. Z drugiej strony, zauważyłam, że często ludzie trochę hmmm starsi ode mnie bardziej obchodzą imieniny a urodziny schodzą na boczny tor.

W dodatku, sama mam niewiele później urodziny i nie chciałabym, aby mama chłopaka też czuła się "zobowiązana" do odpłacenia się.

Jak myślicie kupować jakiś prezent czy nie? Jeśli tak-jaki?

Póki co studentką, dorabiającą od czasu do czasu marne grosze i choćbym chciała, nie będę w stanie wydać wiele na ewentualny prezent.
Od razu zaznaczam, że wszelkie kosmetyki odpadają. Mama mojego X-a ma ich bardzo wiele, z resztą ciężko trafić w gust. To elegancka osoba, więc babcine pantofle też nie będą na miejscu.

Dzięki za każdą odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Urodziny mamy chłopaka- kupić prezent? Jeśli tak- jaki?

Wystarczy elegancka bombonierka i złożenie życzeń.
Jak dla mnie wystarczy ,będzie milo ale nie nachalnie.

3

myślę że maly prezent na pewno będzie milym zaskoczeniem.
Może po prostu bukiet kwiatów?
moja siostra kupila ostatnio mamie swojego chlopaka zestaw herbat ze sklepu jakiegos dobrego plus filiżankę. jego mama akurat uwielbia herbaty. Może jest coś co mama twojego chlopaak lubi i nie będzie to kosztowało fortune?

4

Winko i kwiatek

5

Tez uważam, że wino i kwiaty to najlepsze rozwiązanie smile

6

A może dobra kawa? No i bukiet kwiatów dla eleganckiej kobiety. Myślę, że kwiaki + coś typu właśnie ta kawa/herbata/wino/czekoladki z cukierni.

7 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-09-12 13:21:34)

Ja też myślę, że dobra kawa. To będzie klasyczny prezent, z którego będzie zadowolona. Na spam są dostępne wszystkie kawy świata, nawet te najrzadsze. Taki zestaw: kawa Jamajka Blue Mountain (2 najlepsza kawa na świecie) 50/100g i do tego filiżanka ze spodkiem z porcelany jamajka blue mountain będzie bardzo dobrym prezentem:) Ja Kupiłam ostatnio teściowej i była wniebowzięta:) Nie dała po sobie poznać, ale widziałam to w jej twarzy ;]

8

Może jakiś ładny kwiatek:)

9

Kosmetyki dla obcej osoby to nie dobru pomysl bo można to opacznie zrozumieć. Mysle ze bombonierka jak juz ktoś pisał i ewentualnie kwiaty. Ja bym nawet ładna ramkę na zdjęcia dorzucila ale nie wiem, zalezy od osoby

10 Ostatnio edytowany przez MyNombress (2015-10-20 19:03:31)

bombonierka najlepsza, kto nie lubi słodyczy? wina może nie lubić

Myślę że kwiatki i czekoladki, albo może jakąś biżuterię?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Urodziny mamy chłopaka- kupić prezent? Jeśli tak- jaki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024